- 25 Ocak 2011
- 331
- 5
- 118
- Konu Sahibi MaviKelebekler18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben büyük ihtimal saçımı topuzumu böyle yapıcam. zaten beni bu kıza benzetiyorlar, buğday tenliyim bide ağustosa kadar da güneşlenmekten bunun kadar kapkara olursam alın işte ben
KIZLAR SİZCE NASIL BİR MODEL BU???
Eki Görüntüle 358940
kız nirdesin sen bakim aaaaa hiç gelmiosun
hımm modeli soruyosan ben model göremiom bacım yaw
neyse ben biraz eski kafayım bu yeni modalara ayak uyduramıyorum sana yakışır zaten böle güzelsen :)
canım benim nişanlımın boyu çok uzun o yüzden duvağını böyle yapmam benim için dha iiyi olacak boydan kurtarmış olucam kendimi ne kadar platformu ayakkabı giysemde boyuna ulaşamıyorum napim.
canım teşekkür ederim
evet kesinlikle düğünde topuz yaptırıcam işte bunlardan birisini
şimdilik en çok ilk modeli beğeniyorum Eki Görüntüle 358913 Eki Görüntüle 358914 Eki Görüntüle 358916
sence hangisi canım
sendemi 25 ağustos
canım benim saçlarımda uzun sayılır ama katiyen bir noktadan sonra uzamıyor omuzu geçti neyseki ama kesinlikle açık bırakıcam daha gösterişli duruyor topuz ne bileyim böyle kalıp gibi geliyor çekiciliği yok gibi ama yakıştıranda var tabiki resim yüklemeyi bi öğreneyim bi model var akay online gelinlik varya orda görmüştüm saç modeli hemen atarım. kıvır kıvır ama dağınık toplanmış çok hoş olmuş.aynı sorun bende de var canım vücudum değil yüzüm böyle nemli nemli olur ama matlaştırıcı ve pudralarla idare ederim diyorum ama istanbul çok nemliymiş artık çaktırmadan pudra ponponuyla halledebilirim belki çanta alırsam yanıma:)
rahibe duvağını bilmiyorum ben ya ben gelinlik olayından hiç anlamıyorum canım napcam bilmem insan tek renginemi karar verir kalmış 5 ay of valla ben minyon tipim o yüzden duvağı kısa istiyorum boyu uzun göstermesi açısından :)saçlarımıda kabartırım biraz 3-4 cm oynama yapar belki hehe
canım teşekkür ederim
evet kesinlikle düğünde topuz yaptırıcam işte bunlardan birisini
şimdilik en çok ilk modeli beğeniyorum Eki Görüntüle 358913 Eki Görüntüle 358914 Eki Görüntüle 358916
sence hangisi canım
canım yaa boşver yağmur yağmasından soğuk olmasından iyidir
banada herkez güze denk gelio düğünün diyolar inşallah yağmur yağmaz diyolar bende onun sıkıntısındayım
buarada banada çok hararet basar çok yüzüm terler ama gerçekten soğuktan iyidir aslında
bugünlerde soğuk havadan bıktım zati
ya sen süpersin canım yaa bu çok güzelmiş bayıldım LAF ARAMIZDA BEN KINA YAKMAYI HİÇ SEVMEM kokusundan fazlasıyla rahatsız oluyorum ama böyle birşeyi çok isterim açıkçası
kızlar ben de bir topic açmıştım beğendiğim gelinliği gösteren, sizinle burada paylaşmak istedim. buradaki eldivenler, gelin saçı, rahibe duvağı üçlemesi çok hoşuma gitti, tek sıkıntım düğün günü bunalıp terler mi yüzüm bu saç modeliyle ondan emin olamıyorum ((
Eki Görüntüle 359062 Eki Görüntüle 359063 Eki Görüntüle 359064
burada gelinin gelinliği pek gözükmüyor ama, istediğim gelinlik wera wang ın bir modeline çok benziyor. kabarık prenses etek ve dantel işlemeli straplez.. bu modele biraz yakın ama etekler daha kabarık ve prenses olacak işte..
bir de yarın Fatih'e geçeyim diyorum, bir bakınayım tekrar mağazalara olmazsa birkaç model denerim. oradan da Cevahir'e geçeceğim. Oleg Cassini markasının kabul günüymüş, şampanya ve çilek eşliğinde gelinlik deniyormuş tüm gelinler :)))
merhaba, aramıza hoşgeldin :)
ben gelinliğini göremedim, başka bir topic ten mi bakıyorsunuz? :26:
h.b cnm başlık açmıştım.kına mekanımı falanda ayarladım,fikirlerinizi bekliorum.sizin de hayırlı olsun:)aynı zamanlarda aynı heyecanları paylaşıcaz :)sewgiler
cidosh gel seninle buluşup yaktıralım şöyle kınalarımızı ne dersin?
canımsın :) saçların hızlı uzaması için entele otu duydum. yalnız çok dikkatli kullanman gerekiyor ve kafa derinde herhangi bir yara olmaması gerekiyor, bir de sadece saçını yıkaman lazım bu otla, çünkü vücudundaki tüylere de etki edebiliyor. istersen biraz dene düğüne kadar, baya bir fark olur.
akaydaki resmi merak ettim cidden, fotoğraf eklemek aslında çok kolay metin yazdığımız kutucuğun üzerinde ataç resmine tıklayıp, ekleyeceğin resmi bilgisayarından seçip tamamlayabilirsin.
yüzü terleyenler için bir sprey var makyaj sonrası, sabitleyici gibi bir şey, onu bir an önce almam gerekiyor, yoksa güzelim makyajım kötü bir hal alacak akşama doğru, acaba çok sıcak olur mu Ağustos sonu?
minyon tipli isen topuklu ayakkabılar ve saç seni uzun boylu gösterecektir zaten, uzun duvak da kullanabilirsin canım istersen..
kızlar ben de bir topic açmıştım beğendiğim gelinliği gösteren, sizinle burada paylaşmak istedim. buradaki eldivenler, gelin saçı, rahibe duvağı üçlemesi çok hoşuma gitti, tek sıkıntım düğün günü bunalıp terler mi yüzüm bu saç modeliyle ondan emin olamıyorum ((
Eki Görüntüle 359062 Eki Görüntüle 359063 Eki Görüntüle 359064
burada gelinin gelinliği pek gözükmüyor ama, istediğim gelinlik wera wang ın bir modeline çok benziyor. kabarık prenses etek ve dantel işlemeli straplez.. bu modele biraz yakın ama etekler daha kabarık ve prenses olacak işte..
bir de yarın Fatih'e geçeyim diyorum, bir bakınayım tekrar mağazalara olmazsa birkaç model denerim. oradan da Cevahir'e geçeceğim. Oleg Cassini markasının kabul günüymüş, şampanya ve çilek eşliğinde gelinlik deniyormuş tüm gelinler :)))
şimdi gördüm ve çok beğendim, zevklerimiz neredeyse aynı gibi :)
çok soft ve güzel, peki satın aldın mı yoksa henüz gelinlikçi mi arıyorsun?
aynı heyecanı paylaşmak çok güzel dediğin gibi, umarım her şey gönlümüzce olur..