- 24 Ocak 2012
- 201
- 2
- 66
- Konu Sahibi MaviKelebekler18
-
canım araştırıcam otu resime baktım model kalkmış malesefo sabitleyicilerdne bende almak istiyorum ama burda ne gezer bi istanbula gelişimde artık.evet canım platform tercih etmicem çünkü rahatsızlık vericek kesinlikle şık bir dolgu topuk giyicem bilekten bağlamalı flan hem tam benim tarzım hemde ayak kısmı boşluğa gelmediği için platforma göre ağrı çok olmuyor ya çok duygusallaştım ben sürekli ağlamaklıyım annemden ayrılcağım içinmi işlerim ya yetişmezse diyemi bilmiyorum 1 hafta sonra istanbula gidiyoruz bohça götürüceğiz biraz önce süsledik baya zevkliydi 2 gün kalabilcez ilk defa görücem yaşıyacağım yeri çok heycanlıyım hehe
:)satın aldım,gelinlik 21 den-kirayla çok fark etmediği için
ay süper canım ya bayıldım galiba bende böyle bişey terch edicem görür görmez bayıldım böyle beğenmek güzelde ah nasıl durur acaba
Öyle bir giydiriyorlar ki canım gelinliği, 34 bedenin içine bile giriyorsun bedenin 38 ken :)
Cumartesi günü Fatih'teydim. Birçok gelinlik denedim, kollarım yara bere içinde oldu. Yanımda arkadaşım vardı. Normalde gelinliklerin fotoğraflarını çekmek yasak orada. Kendi aralarında bir rekabete girmişler, modellerimiz çalınmasın ya da benim gidip o modeli diktireceğim tedbiriyle. Ben içeride gelinlik giyerken, arkadaşım da henüz çıkardığım gelinliği manken üzerindeki haliyle fotoğraflamış.
O da bu model;
Eki Görüntüle 360708
Eki Görüntüle 360709
Üzerindeki gri taşları inci işleme olarak düşündüm, bu da bir seçenek olabilir.. Yukarıdaki rahibe duvak, eldiven ve çiçek üçlemesiyle çok zarif olabilir.
Öyle bir giydiriyorlar ki canım gelinliği, 34 bedenin içine bile giriyorsun bedenin 38 ken :)
Cumartesi günü Fatih'teydim. Birçok gelinlik denedim, kollarım yara bere içinde oldu. Yanımda arkadaşım vardı. Normalde gelinliklerin fotoğraflarını çekmek yasak orada. Kendi aralarında bir rekabete girmişler, modellerimiz çalınmasın ya da benim gidip o modeli diktireceğim tedbiriyle. Ben içeride gelinlik giyerken, arkadaşım da henüz çıkardığım gelinliği manken üzerindeki haliyle fotoğraflamış.
O da bu model;
Eki Görüntüle 360708
Eki Görüntüle 360709
Üzerindeki gri taşları inci işleme olarak düşündüm, bu da bir seçenek olabilir.. Yukarıdaki rahibe duvak, eldiven ve çiçek üçlemesiyle çok zarif olabilir.
hayırlı olsun :) ben de satın alacağım inşallah.
fiyatı ne oldu satın alınca?
naber kızlar nasılsınız bakaşım
cumartesi akşamı nişanlımgildeydik ilk defa
çok güzeldi ama şimdi yeniden başladı hasretlik
gelinliklere nakılmış buarada
bende temmuzda almaya karar verdim
iki bin'e aldım cnm,kira olsaydı belki 200-300 farkı olacaktı.
kesin kararını verdinmi
bu mu olucak gelinliğin
çok güzel çok beğendim
nezaman almayı düşünüyorsun
ben de ne zaman almalıyım diye sordum cumartesi günü, ramazana denk geldiği için akşam saatlerinde prova almıyoruz ve yığılma var o tarihe dendi.
yani haziran gibi netleştirirsek daha sağlıklı olur bence..
nişanlınla aynı ilde misiniz? seni evlilik tarihinin nasıl geleceğinden yakınırken görüyorum hep :)
aranızda mesafe var ve özlem duyuyorsunuz diye düşündüm hep, yanlış mıyım?
bilemiyorum ki canım :) bu model üstümde çok zarif durdu. ama dediğim gibi gri taşlar beni biraz itti, üstünde sadece incili dantel işleme isterdim.
eğer karar verirsem bunun gibi olacak, belki istediğim değişiklikleri yapabilirim. ama daha önce gösterdiğim duvak-eldiven ve çiçek kesin.
beni giydiren bayandan çok elektrik aldımgiydirirken beni hep dualar etti :)
ben de birçok gelinlik sordum Fatih'te Cumartesi günü. 1700-2000TL arasında gidip geliyor fiyatlar.
h geldın canım alınıyor vakıt kaybetmeyın bıle .) bız bugun aldık 26 agustos ıcınkızlar merhaba bende katıldım size,bizde 25 agustos düşünüyorz nişanlımlason 6ay kala nikah tarihi alabiliyosunz biliyosunuz dimi? insan düşününce bile heycanlanıyo ogün geldimi nolur bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?