25 ağustos 2012 de düğünü olacak kızlarr buraya :)

neden ağlıyorsun? hayatının en güzel günlerine ağlayarak hazırlama kendini lütfen..
konu anne olunca ben de çok üzüntülüyüm bu aralar, ki o gün gelip çatınca daha çok bastıracak bu duygum biliyorum. çünkü onunla bir olup geçtik tüm zorlu yollardan, bana hem anne hem baba oldu yeri geldi. şimdi evde ben olmayınca uyuyamıyor veya banyo yapamıyor, hep bekler benim gelmemi.. bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar geldi.
yukarıdaki "neden ağlıyorsun" sorumu şimdi kendi kendime cevaplamış oldum
allah yardımcımız olsun..

ben de senin kadar heyecanlandım şimdi, her şey hayalindeki gibi olsun inşallah.

ay süper canım ya bayıldım galiba bende böyle bişey terch edicem görür görmez bayıldım böyle beğenmek güzelde ah nasıl durur acaba

Öyle bir giydiriyorlar ki canım gelinliği, 34 bedenin içine bile giriyorsun bedenin 38 ken :)
Cumartesi günü Fatih'teydim. Birçok gelinlik denedim, kollarım yara bere içinde oldu. Yanımda arkadaşım vardı. Normalde gelinliklerin fotoğraflarını çekmek yasak orada. Kendi aralarında bir rekabete girmişler, modellerimiz çalınmasın ya da benim gidip o modeli diktireceğim tedbiriyle. Ben içeride gelinlik giyerken, arkadaşım da henüz çıkardığım gelinliği manken üzerindeki haliyle fotoğraflamış.

O da bu model;

Üzerindeki gri taşları inci işleme olarak düşündüm, bu da bir seçenek olabilir.. Yukarıdaki rahibe duvak, eldiven ve çiçek üçlemesiyle çok zarif olabilir.

naber kızlar nasılsınız bakaşım
cumartesi akşamı nişanlımgildeydik ilk defa
çok güzeldi ama şimdi yeniden başladı hasretlik
gelinliklere nakılmış buarada
bende temmuzda almaya karar verdim

kesin kararını verdinmi
bu mu olucak gelinliğin
çok güzel çok beğendim
nezaman almayı düşünüyorsun

kesin kararını verdinmi
bu mu olucak gelinliğin
çok güzel çok beğendim

naber kızlar nasılsınız bakaşım
cumartesi akşamı nişanlımgildeydik ilk defa
çok güzeldi ama şimdi yeniden başladı hasretlik
gelinliklere nakılmış buarada
bende temmuzda almaya karar verdim

ben de ne zaman almalıyım diye sordum cumartesi günü, ramazana denk geldiği için akşam saatlerinde prova almıyoruz ve yığılma var o tarihe dendi.
yani haziran gibi netleştirirsek daha sağlıklı olur bence..

nişanlınla aynı ilde misiniz? seni evlilik tarihinin nasıl geleceğinden yakınırken görüyorum hep :)
aranızda mesafe var ve özlem duyuyorsunuz diye düşündüm hep, yanlış mıyım?

kesin kararını verdinmi
bu mu olucak gelinliğin
çok güzel çok beğendim

bilemiyorum ki canım :) bu model üstümde çok zarif durdu. ama dediğim gibi gri taşlar beni biraz itti, üstünde sadece incili dantel işleme isterdim.
eğer karar verirsem bunun gibi olacak, belki istediğim değişiklikleri yapabilirim. ama daha önce gösterdiğim duvak-eldiven ve çiçek kesin.

beni giydiren bayandan çok elektrik aldım giydirirken beni hep dualar etti :)

canım iyikide sormuşsun onlar daha iyi bil,rler haziran ded,iler demek
peki sen diktireceğin için temmuzda geçer sanırım eline öylemi
ama ben satın alıcam sence ne yapmam gerekir canım...
canım nişanlımla il- ilçe şeklindeyiz aramızda 45 km mesafe var onun durduğu ilde bizim kendi evimiz var burda babamın işi gereği duruuyoruz hafta sonları falan memleketimize gidiyoruz nişanlımla aynı memlketeniz
evet canım evlilik tarihinden yakınıyorum bir türlü günler geçmiyor
hatta yukarda sen yazmışsın evden ayrılıcam diye üzülüyorum falan
ama ben biran önce gitmek istiyorum öneden bende üzüyodum ama şimdi sadece gitmek istiyorum bilmiyorum canım yaa öyle işte
buarada evet doğr düşünüyosun:)

aretık üstünde oynamalar yaptırısın artık canım ama zarif durmuştur eminimki
zaten satıcı da da iş bitiyor bazen.
güleryüzlü olunca insana alacağı şey daha bi güzel geliyor
biranönce gelinlimi alıp giymek istiyorum ya

buarada yatak odası için mobilyalara bakmaya başladım duygucum arşiv yapıyorum nişanlım gelince ona vericem beğendiğimi o da siparişi vericek inşallah satın almicaz yaptırıcaz çünkü...sen nezaman bakıcaksın mobilyalara başladınmı

kızlar merhaba bende katıldım size,bizde 25 agustos düşünüyorz nişanlımla son 6ay kala nikah tarihi alabiliyosunz biliyosunuz dimi? insan düşününce bile heycanlanıyo ogün geldimi nolur bilmiyorum.

aa süper ozaman ama nişanlım askerde 2 ay sonra gelicek o olmadan oluyo heralde dimi,evraga falan gerek yok.Kadıköyü istiyoruz dolarmı acaba ya,siz nerdn aldınız?

kızlaaarr bügün aşkımla gittik nikah için günümüzü aldık. üsküdar nikah dairesinde 26 agustos yaa nasıl heycanlandım
nikah da ne olur acaba kalpden gitmezsem ıyıdır. işlenlerimizi herşeyimizi iyi guzel halledık sevınerek cıkarken fotografcı cevırdı bızı
bılgı verıyoruz dedı ıyı dedık bıze vıdeo ve 50 resım ıcın bın ıla bın besyuz arasında rakam cıkardı yaa sok oldum cok pahalı geldı bana kızlar bılgısı olan varsa yardımcı olsun lutfen tecrübesi olan kazıklanmayalım neyse dusunelım dedım cıkarken bırı daha cıktı karsımıza bılgı verıcem dedı pekı dedık:)
nıkah salonuna tane orta boylarda canlı cıcek ve ılgı alaka karsılıgında 300 tl talep edıyolar ılgılenıyolarmıs fılan ayy ınanın kafam karıstı ya gunu halletık fotosuydu cartı curtu cıktı napsak kızlar tecrubelı olanlar lutfen bılgı versın .bu arada kucuk bısey daha paylASIM SIZINLE ben varmısın yokmusun yarımasına basvurmustum bugun mesj geldı gorusmek ıcın 2 gun sonra gıdıp gorusucem ıns kabul edılırımm .))

kızlar biz de farklı şehirlerden olduğumuzdan 2 düğünümüz olucak. kısmetse biri 25 ağustos diğeri 1 eylül. salonları ağustos ayında ayarladık, balayını ayarladık ama daha nişanlanmadık :)) bohça hazırlıklarımızı hallettik aksilik olmazsa 24 martta nişan olucak. nişandan sonra da gelinlik,mobilya ve beyaz eşya işlerini halledicez daha hiçbişey yapmadık. herşeyin istediğimiz gibi olması dileklerimle... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…