• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 ağustos 2012 de düğünü olacak kızlarr buraya :)

duygucum bide yazmışın yaa düğünden sora eylüle doğru konuşruz senle anneni özlemek konusunda diye
valla bilmiyorum ki aynı şehirde olucaz arabayla 20 dk da gelinio pehh özlermiyim:44:ay noliy bana yaa:51:

:))) olsun biz yine de Eylül gibi konuşalım bir, bakalım hangimiz yanılacağız

hayırlı olsun nur :) bu mutluluğunun her daim olmasını dilerim..

yoğun bir fiyat araştırmasına girmiştim fotoğrafçı için. birçok kişi ve firmaya mail gönderdim ve istediğim tarihler için fiyatlar aldım. hepsinin kendine göre paket seçenekleri var. örneğin, tüm gün gelinle damata eşlik etmek gibi (kuaförden başlıyor ve düğün sonuna dek çekimler sürüyor), dış çekim (1 ya da 2 fotoğrafçıya göre fiyatlar değişiyor), albüm hazırlığı.. bu paketlerden birini seçip sana uygun olan fiyatı alabiliyorsun.

genel anlamda 500-2500 TL arasında değişiyor fiyatlar. hemen seçmeden önce iyice bir araştırmanı tavsiye ederim.

bu arada :)) "ben de var mısın yok musun" programına başvurusu yapıp ilk elemeye gitmiştim geçen yaz, sonra beni ikinci elemeye de çağırdılar. ama benim talihsizliğim şöyleydi ki; o zaman acun sunuyordu programı ve son birkaç bölüm için yarışmacı arıyorlardı. üçüncü elemeye çağırılmadım :1: zaten 4. elemede bitiriyorlarmış seçimleri. sağlık olsun :)

şansın bol olsunn, seçilirsen eğer ekranlardan 25 Ağustos gelinlerine selamlarını iletirsin değil mii? :) :21:

ilgilendigim için çok teşekkür ederim canım uskudardakı evlendırme daıresıne dısardan fotografcı alınmıyor secenek az bu arada secılırsem sözz selam yollarım agustos gelınlerıne :)) ayy ınsallahh olurr yarın gıdıcem gorusmeye gıdınce forum fılan mı doldurcam ne yapcam bılmıyorum sen napmıstın gıttıgınde

ilgilendigim için çok teşekkür ederim canım uskudardakı evlendırme daıresıne dısardan fotografcı alınmıyor secenek az bu arada secılırsem sözz selam yollarım agustos gelınlerıne :)) ayy ınsallahh olurr yarın gıdıcem gorusmeye gıdınce forum fılan mı doldurcam ne yapcam bılmıyorum sen napmıstın gıttıgınde

o zaman o fotoğrafçılar dış mekan çekimi veya tüm gün eşlik edecek fotoğrafçılar değil, sanıyorum nikah saatinde takı töreninde fotoğraf çekecekler. bunları iyice bir araştır canım.

ilk elemede yoğun bir sıra içerisinde gruplar olarak üst kata alınıyorsunuz, sonra tekerli tekerli odalara girip birkaç soru cevaplandırıp bitiriyorsunuz. beni ertesi günü aramışlardı ikinci eleme için..
içinci gün yoğunluk neredeyse hiç yok gibiydi. bekleme salonunda hep güzel kızlar ve yakışıklı erkekler vardı. sanırım ekrana yakışabilecek insanları ayrıştırdılar önce. bir odaya 3'erli gruplar olarak girdik, karşımızda 3 tane adam oturuyordu, hiç yüzümüze bakmadılar.. bizi çeken kameranın ekranına bakıyorlardı..kendimizi tanıttık sadece.

hatta benim girdiğim grupta bir çocuk vardı, yanımda para konusunda o kadar çok acıtasyon yaptı ki adamlara bir an çok üzüldüm onun adına, görüşmemiz bittiğinde oradan ayrılırken çocuğa tekrar rastladım, önümde spor bir mazda arabaya bindi. kendimi KEK gibi hissetmiştim :26:

üçüncü elemeye de çağırılmadım zaten, sanırım diksiyonu çok kuvvetli kendini çok iyi ifade edebilen dinamik insanlar arıyorlar, ama ben malesef bu kriterlere uymuyorum.. ki yarışmayı takip etmiştim elemeden sonra yeni yarışmacı olarak sadece orta yaşlı bir öğretmen çıkarmışlardı, sonra da yarışma bitti..

işte böyleydi canım..

neden ağlıyorsun? hayatının en güzel günlerine ağlayarak hazırlama kendini lütfen..
konu anne olunca ben de çok üzüntülüyüm bu aralar, ki o gün gelip çatınca daha çok bastıracak bu duygum biliyorum. çünkü onunla bir olup geçtik tüm zorlu yollardan, bana hem anne hem baba oldu yeri geldi. şimdi evde ben olmayınca uyuyamıyor veya banyo yapamıyor, hep bekler benim gelmemi.. bunları yazarken bile gözlerimden yaşlar geldi.
yukarıdaki "neden ağlıyorsun" sorumu şimdi kendi kendime cevaplamış oldum :43:
allah yardımcımız olsun..

ben de senin kadar heyecanlandım şimdi, her şey hayalindeki gibi olsun inşallah.

bende yazını okurken bi güzel döktürmüş bulunmaktayım:)bilmiyorum ben alt üst oldum hiç tahmin etmezdim böyle olcağımı hem 4 yıldır evlenmemizi bekliyorum kalmış 5 ay her yanımı korku sardı hatta öyle sardıki nerdeyse hazır değilmişim ben meğer bile dedim aklıma oraya taşınmak geldiğinde boğazım düğümleniyor çok dramatik bir gelin adayı oldum galiba :) cuma sabahı istanbula hareket ediyoruz bi yandan çok heycanlı ve meraktayım oturacağımız evi falan görücem ilk kez evlerini görücem

bu arada dün nişanlım aklıma otel seçmek yerine 6 gece 7 gün yunanistan adalar turuna katılmayı soktu baya uygun oluyormuş gazetede tesadüfen görmüş biraz araştırdım gemiler otel gibi neredeyse bakalım ne olur artık :)sen nereye karar verdin csanım

Duygucumm gelinligin çok güzel,duvagı dahada güzel iyi bi seçim yapmışsın yani eminim çok yakışır sana,minyon tiplisin sanırım.Ben paylaşamıyorm teldn giriyorm çunkü ama pronivias dan begendm.Çok sade fazla kabarık degil,üstünü sırf dantel istiyorum.Degişiklikler yapıcam yani.

bende yazını okurken bi güzel döktürmüş bulunmaktayım:)bilmiyorum ben alt üst oldum hiç tahmin etmezdim böyle olcağımı hem 4 yıldır evlenmemizi bekliyorum kalmış 5 ay her yanımı korku sardı hatta öyle sardıki nerdeyse hazır değilmişim ben meğer bile dedim aklıma oraya taşınmak geldiğinde boğazım düğümleniyor çok dramatik bir gelin adayı oldum galiba :) cuma sabahı istanbula hareket ediyoruz bi yandan çok heycanlı ve meraktayım oturacağımız evi falan görücem ilk kez evlerini görücem

bu arada dün nişanlım aklıma otel seçmek yerine 6 gece 7 gün yunanistan adalar turuna katılmayı soktu baya uygun oluyormuş gazetede tesadüfen görmüş biraz araştırdım gemiler otel gibi neredeyse bakalım ne olur artık :)sen nereye karar verdin csanım

duygusal bir gelin olacaksın :)
güzel haberlerini bekliyoruz canım dönüşte, gülen yüzlerle dön inşallah.

Yunanistan adalarına biz de baktık, hatta tur şirketinden fiyat da aldık. o tarihlerde mevsim çok güzel olur dedi. bize önerdiği yerler şöyle; Mykonos, Santorini, Budva karadağ, Sardunya, Minorca.. bunlara paket tur olmaz munferit olarak otel+ucak+transfer gibi size özel hazırlanabilir, ortalama kişi başı 800-1000EUR arasında değişiyor demişti Mykonos için, belki özel promosyonlar yakalayıp 500 EUR fiyat bulabiliriz demişti. Bu bilgileri Ocak ayında ETS turdan aldım, tabii erken rezervasyon indirimleri bitmiş ve fiyatlar yükselmiş de olabilir. Bir bakın canım, çok romantik bir balayı olur bence :16:

Biz balayında Bodrum'u tercih ettik, kalacağımız otel Gardens of Babylon | Bodrum | Kadıkalesi | Anasayfa

Duygucumm gelinligin çok güzel,duvagı dahada güzel iyi bi seçim yapmışsın yani eminim çok yakışır sana,minyon tiplisin sanırım.Ben paylaşamıyorm teldn giriyorm çunkü ama pronivias dan begendm.Çok sade fazla kabarık degil,üstünü sırf dantel istiyorum.Degişiklikler yapıcam yani.

YUPPPII çok teşekkür ederim canım. boyum 1,69. umarım çok güzel gelinler olacağız.

Düğünden sonra gelinlikli fotoğraflarınızı bekliyorum ona göre :) :16:

merhaba kızlar benımde dugunum 25 agustosta besıktasta kınamda 22 agustosta olacak ınsallah. Nıkahıda salonda kıyıcaz ama daha ayarlamadık memur ısını.daha yapmam gereken cook ısler var Allah kolaylıklar versın hepımıze :23:

benim Fatih'e ikinci gidişimdi, ilki de ikincisi de çok iyi geçti, yaklaşık 6 gelinlik denedim. 38 beden olmama rağmen 34 beden gelinlik bile giydirdiler, ayrıca bir korse giydiriyorlar gelinlikten önce ve arkası ipten gelinlikleri üzerine geçirip olabildiğince sıkıyorlar. bahsettiğim yer Fatih ana cadde değil, gelinlikçiler çarşısıydı (5-6 kat iş hanı ve sadece gelinlik mağazalarının bulunduğu), aynı yerden mi bahsediyoruz acaba?

Kadıköy'e henüz gitmedim, bir sonraki durağım orası olacak sanıyorum :)

forumda gelinlik modellerinin bulunduğu topic te sana yardımcı olacak birçok konu var canım, benim istediğim gelinliği de oradan görebilirsin..

dilerim hayalindeki, o güzel gününde üstünde olur :)

ben fatihi pek iyi bilmediğimden ana cadde üzerindeki gelinlikçileri dolaştım. class design, istanbul moda, nüansın olduğu caddeden bahsediyorum.
forumdaki bir çok konuyu takipteyim zaten, senin beğendiğin model de çok güzel. umarım hayalindeki gibi dikerler :)

o zaman o fotoğrafçılar dış mekan çekimi veya tüm gün eşlik edecek fotoğrafçılar değil, sanıyorum nikah saatinde takı töreninde fotoğraf çekecekler. bunları iyice bir araştır canım.

ilk elemede yoğun bir sıra içerisinde gruplar olarak üst kata alınıyorsunuz, sonra tekerli tekerli odalara girip birkaç soru cevaplandırıp bitiriyorsunuz. beni ertesi günü aramışlardı ikinci eleme için..
içinci gün yoğunluk neredeyse hiç yok gibiydi. bekleme salonunda hep güzel kızlar ve yakışıklı erkekler vardı. sanırım ekrana yakışabilecek insanları ayrıştırdılar önce. bir odaya 3'erli gruplar olarak girdik, karşımızda 3 tane adam oturuyordu, hiç yüzümüze bakmadılar.. bizi çeken kameranın ekranına bakıyorlardı..kendimizi tanıttık sadece.

hatta benim girdiğim grupta bir çocuk vardı, yanımda para konusunda o kadar çok acıtasyon yaptı ki adamlara bir an çok üzüldüm onun adına, görüşmemiz bittiğinde oradan ayrılırken çocuğa tekrar rastladım, önümde spor bir mazda arabaya bindi. kendimi KEK gibi hissetmiştim :26:

üçüncü elemeye de çağırılmadım zaten, sanırım diksiyonu çok kuvvetli kendini çok iyi ifade edebilen dinamik insanlar arıyorlar, ama ben malesef bu kriterlere uymuyorum.. ki yarışmayı takip etmiştim elemeden sonra yeni yarışmacı olarak sadece orta yaşlı bir öğretmen çıkarmışlardı, sonra da yarışma bitti..

işte böyleydi canım..

tekrar merhaba canım dış cekim yapıyorlar ama album vıdeo fılan derken gene 1 300 e patlıyor. bu arada bebekde ılk gorusme ıcın mukalataya gıttım :) ortam guzeldı herkez cok cana yakındı vıdeoya fılan cektıler senın dedıgın gıbı 3 kısı odaya gırdık ıkı adam ve ortalarında ben ya yanımda kı adamlardan bırıne cok gulesım geldı makaradı baya:)) kız sordu once bana basına gelen en kotu olay fılan ben dedım babamı kaybetmem fılan neyse adama sıra geldı ona aynı soruyu sordu adam dıyo walla bacım bızım basıma hergun kotu olay gelıyor bız ıtfayecıyız eve hırsız gırdı karımın pskolojısı bozuldu adam basladı susmuyo:))) kız tmm beyfendı dıyo adam hala asuman ablamızı aılecek cok sevıyoz selam edıyozz benı secsın fılan yaa guzeldı walla bu arada bole super mını eteklı kızlar cogunluktaydı:)) bır makyajlar bır susler pusler dedım mankenlık ajansıylamı karıstırdılar acaba:)) ınsallah cagırırlar yaa katılsamm 50 bın alsam yeter:)) hayalımdekı arabayı alırımm hemencıkkkkk:)) :1::1:

duygusal bir gelin olacaksın :)
güzel haberlerini bekliyoruz canım dönüşte, gülen yüzlerle dön inşallah.

Yunanistan adalarına biz de baktık, hatta tur şirketinden fiyat da aldık. o tarihlerde mevsim çok güzel olur dedi. bize önerdiği yerler şöyle; Mykonos, Santorini, Budva karadağ, Sardunya, Minorca.. bunlara paket tur olmaz munferit olarak otel+ucak+transfer gibi size özel hazırlanabilir, ortalama kişi başı 800-1000EUR arasında değişiyor demişti Mykonos için, belki özel promosyonlar yakalayıp 500 EUR fiyat bulabiliriz demişti. Bu bilgileri Ocak ayında ETS turdan aldım, tabii erken rezervasyon indirimleri bitmiş ve fiyatlar yükselmiş de olabilir. Bir bakın canım, çok romantik bir balayı olur bence :16:

Biz balayında Bodrum'u tercih ettik, kalacağımız otel Gardens of Babylon | Bodrum | Kadıkalesi | Anasayfa

canım ne yalan söyleyim tek görmediğim tatil yeri bodrum bende istiyorum bodruma gidelim canım orayı istiyor hatta ne zman balayı araştırmasına girsem direk bodruma kayıyor gözüm biraz zaman geçsin söylücem ben bodrumu istiyorum diye hehe belirttiğin otelide incelicem şimdi :D

merhaba kızlar benımde dugunum 25 agustosta besıktasta kınamda 22 agustosta olacak ınsallah. Nıkahıda salonda kıyıcaz ama daha ayarlamadık memur ısını.daha yapmam gereken cook ısler var Allah kolaylıklar versın hepımıze :23:

Benimde kınam 22 akşamı ıspartada canım 25 i de istanbulda düğünüm tarihlerimiz aynı :)bende salonda istedim nikahı tuttuğumuz yerin bana avantajı oldu evraklaırmı teslim ediyorum geri kalan her şeyi onlar halledecek evet Allah hepimize kolaylık versin benimde çok fazla işim var daha ortada inan cımbızım yok :D

Hoşgeldin tatlım,bende 5gün filan oldu üye olalı.Senin gibi bakıp okuyodum bende,nasılsın?Başladınmı hazırlıklara,herkez koşturuyo baksana.

hoşbulduk cnm sende hoşgeldinn ozaman. çok oldu başlayalı:)düğün salonu,balayı,gelinlik siparişi halledildi:)tek beklediğimiz nerede oturacağımızın belli olması

Back