backwood Sakin ol şampiyon!!! Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2009 4.714 39 688 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi backwood #1 Tüm öğretmenlerimizlerin öğretmenler gününü en içten dileklerimde kutlarım.İyiki varsınız cehalet sizlerin sayesinde yıkılacak.
Tüm öğretmenlerimizlerin öğretmenler gününü en içten dileklerimde kutlarım.İyiki varsınız cehalet sizlerin sayesinde yıkılacak.
A arzumustafa Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Haziran 2011 8 0 36 İzmir 24 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi backwood #2 Ben de tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.En başta da başarılarla dolu bir öğretmen,eğitimci olan bitanem,nefesim,sevgili kocamın öğretmenler günü kutlu olsun... seni çok seviyorum...En güzel şey tek kelimeyle ''Öğretmen'dir''...
Ben de tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.En başta da başarılarla dolu bir öğretmen,eğitimci olan bitanem,nefesim,sevgili kocamın öğretmenler günü kutlu olsun... seni çok seviyorum...En güzel şey tek kelimeyle ''Öğretmen'dir''...
ozlemarda Şeker Prenses♔Tuz Kral♕ Kayıtlı Üye 24 Nisan 2009 3.249 6 116 İstanbul 26 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi backwood #3 Eğer bu yazdığımı okuyabiliyorsanız, bu onlar sayesinde oldu unutmayın, unutmayalım.. -Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Öğretmenlerim..
Eğer bu yazdığımı okuyabiliyorsanız, bu onlar sayesinde oldu unutmayın, unutmayalım.. -Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun Öğretmenlerim..