24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Vallah cok kolay benim icin patatesi cok sevdiyim icin zorluk cekmedim tam tersi istahimi kesti Ben aksam yemegimi hep erken yiyorum öyle Alistim 4 filan en gec 5 oluyor.. ondan sonra hic bisey yemem tek su kahve cay
Çok güzel canım. Kilonu not ettin değil mi ? Bakalım patates diyetini bitirince kaç kilo vermiş olucaz. Bende şimdi kaynatıyorum kahbaltı için. Sabah tartılıp buraya yazarım. Bakalım ben 2 günde kaç kilo vericem
Sen yarın sabah tartılsana bakalım 1 günde bile ne değişmiş :)) Gaza geliriz hem

Hemen karamsar olma canim bekle be gör eyer dikkat etiysen vermisindir

Aynen canim bende dört gözle sabahi bekliyorum cok merak ediyorum gercekten tam uydum listeye en son dörte yedim hic ac degilim hata ihstagimi kesti Bu cook güzel

Aynen canim bende dört gözle sabahi bekliyorum cok merak ediyorum gercekten tam uydum listeye en son dörte yedim hic ac degilim hata ihstagimi kesti Bu cook güzel
Ayyy ne güzell ne güzell. Güncel kilon kaçtı ? Ben 62.5-63 arasındaydım en son.

Vallah Bu sabah tardildigmda iki du bardagi su ictim bide nescafe sonra tartildim 66,5 belkide daha azdi

Olsun canım önemli olan şu andaki gayretin, hedeflermiz büyük ulaşmak için elimizden geleni yapmamız önemli olan

Herkese iyi akşamlar
Bende yaklaşık 2 aydır kendimce uğraşıyorum. Buraya sırf bu yuzden üye olmuştum aslında çünkü çok güzel bi motive var ama maalesef ki bi kac kez baska konularda niyetlendik bi kac kisilerle sonradan yazmaz oldular dün başka bi daha konu buldum onlarda kimseyi almıyorlarmış:) yanii anlıyacağınız benim motivasyona ihtiyacım var benide araniza alırsanız çok sevinirim :)

Canim banada aynisi oldu benide almadilar sanki ne varsa herkes ayni yolda nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…