- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
- #1.141
Çok güzel canım. Kilonu not ettin değil mi ? Bakalım patates diyetini bitirince kaç kilo vermiş olucaz. Bende şimdi kaynatıyorum kahbaltı için. Sabah tartılıp buraya yazarım. Bakalım ben 2 günde kaç kilo vericemVallah cok kolay benim icin patatesi cok sevdiyim icin zorluk cekmedim tam tersi istahimi kesti Ben aksam yemegimi hep erken yiyorum öyle Alistim 4 filan en gec 5 oluyor.. ondan sonra hic bisey yemem tek su kahve cay
Hemen karamsar olma canim bekle be gör eyer dikkat etiysen vermisindir19.GÜN BİTTİ. Son 3 günüm ama istediğim 61.6 yı göreceğimi zannetmiyorum. Ama geçen hafta 3 haftada 3 kilo vermiştim o hedefim tuttu en azından.
cumartesi sabahı patates diyetine başlayıp pazartesi sabahı son vericem. Yarın sabah güncel kilomu söylerim ancak yarınki kilomda 6 günlük bir regl gecikmesi ve kabızlığın etkili olacağını şimdiden söylüyorum kesin 63 falan olmuşumdur ödemlerle artık kısmetEki Görüntüle 2766956
İşte bu hafta kaçamaklarım da olduğum için çok emin olamıyorum kendimden :))Hemen karamsar olma canim bekle be gör eyer dikkat etiysen vermisindir
Aynen canim bende dört gözle sabahi bekliyorum cok merak ediyorum gercekten tam uydum listeye en son dörte yedim hic ac degilim hata ihstagimi kesti Bu cook güzelÇok güzel canım. Kilonu not ettin değil mi ? Bakalım patates diyetini bitirince kaç kilo vermiş olucaz. Bende şimdi kaynatıyorum kahbaltı için. Sabah tartılıp buraya yazarım. Bakalım ben 2 günde kaç kilo vericem
Sen yarın sabah tartılsana bakalım 1 günde bile ne değişmiş :)) Gaza geliriz hem
Ahh o baska tabiİşte bu hafta kaçamaklarım da olduğum için çok emin olamıyorum kendimden :))
Ayyy ne güzell ne güzell. Güncel kilon kaçtı ? Ben 62.5-63 arasındaydım en son.Aynen canim bende dört gözle sabahi bekliyorum cok merak ediyorum gercekten tam uydum listeye en son dörte yedim hic ac degilim hata ihstagimi kesti Bu cook güzel
Vallah Bu sabah tardildigmda iki du bardagi su ictim bide nescafeAynen canim bende dört gözle sabahi bekliyorum cok merak ediyorum gercekten tam uydum listeye en son dörte yedim hic ac degilim hata ihstagimi kesti Bu cook güzel
Ben aslinda hep en fazla 60-63 arasindaydim nolduysa corona yüzünden oldu yedim yedim oturdumVallah Bu sabah tardildigmda iki du bardagi su ictim bide nescafesonra tartildim 66,5 belkide daha azdi
Olsun canım önemli olan şu andaki gayretin, hedeflermiz büyük ulaşmak için elimizden geleni yapmamız önemli olan19.GÜN BİTTİ. Son 3 günüm ama istediğim 61.6 yı göreceğimi zannetmiyorum. Ama geçen hafta 3 haftada 3 kilo vermiştim o hedefim tuttu en azından.
cumartesi sabahı patates diyetine başlayıp pazartesi sabahı son vericem. Yarın sabah güncel kilomu söylerim ancak yarınki kilomda 6 günlük bir regl gecikmesi ve kabızlığın etkili olacağını şimdiden söylüyorum kesin 63 falan olmuşumdur ödemlerle artık kısmetEki Görüntüle 2766956
Kesin daha azsındır. 66.0 de sen ona :) Bakalım yarın 65.0 çıkar mısın ki bu en fazlaa diyorum. Belki 64 küsür çıkarsınVallah Bu sabah tardildigmda iki du bardagi su ictim bide nescafesonra tartildim 66,5 belkide daha azdi
Uyandığında ilk wc ye çıkıp tartılman en iyi sonucu verir canım, eğer bişeyler yiyip içtiysen ogün hiç tartılma motiveni bozmaVallah Bu sabah tardildigmda iki du bardagi su ictim bide nescafesonra tartildim 66,5 belkide daha azdi
Sizden destek alıyorum valla asıl başarısı sizin :)Olsun canım önemli olan şu andaki gayretin, hedeflermiz büyük ulaşmak için elimizden geleni yapmamız önemli olan
Bilmiyorum ama kendini cok sis hisediyorumKesin daha azsındır. 66.0 de sen ona :) Bakalım yarın 65.0 çıkar mısın ki bu en fazlaa diyorum. Belki 64 küsür çıkarsın
Ben suyumu icmeden kahvemi icmeden bagirsaklarim calusmiyorkiUyandığında ilk wc ye çıkıp tartılman en iyi sonucu verir canım, eğer bişeyler yiyip içtiysen ogün hiç tartılma motiveni bozma
Hedefim 55-60 arasiBilmiyorum ama kendini cok sis hisediyorum.. bakalim 65 kusuru görürsem onada sükür
Canim banada aynisi oldu benide almadilarHerkese iyi akşamlar
Bende yaklaşık 2 aydır kendimce uğraşıyorum. Buraya sırf bu yuzden üye olmuştum aslında çünkü çok güzel bi motive var ama maalesef ki bi kac kez baska konularda niyetlendik bi kac kisilerle sonradan yazmaz oldular dün başka bi daha konu buldum onlarda kimseyi almıyorlarmış:) yanii anlıyacağınız benim motivasyona ihtiyacım var benide araniza alırsanız çok sevinirim :)
Yanı öyle ama iste onların kararları bisey diyemeyiz maalesef ki :) genelde arkadaşlar gruptakiler o yüzden kimseyi almıyoruz dediler banadaCanim banada aynisi oldu benide almadilarsanki ne varsa herkes ayni yolda nede olsa
Afiyet olsunAkşam menüm
Yarım tabak zeytinyağlı bakla
1yk yoğurt
ara
Kayısılı slim çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?