- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
HazırımmmmGünaydin herkese
Hazirmisiniz güzel Bir güne kizlar
Sen yap canım bende eve geçince akşam 8-9 gibi 40 dakika zumba yaparımmEvde olanlar spor yapalım mı ? Dün zumba yaptım bugün de mi yapsam ?
Maşallah canım sana 3-4 kilo gider senden. Helal olsun ama dayanabiliyosunVallah kizlar tartildim dayanamadim..
Dünden bugüne 700 gr gitmisCok mutluyum
HelaaalllVallah kizlar tartildim dayanamadim..
Canım geçmişolsun, biraz daha iyi misin?Günaydın kızlar :) Karlar hep buza dönmüş işe gelirken bir düştüm iki seksen yerde buldum kendimi :) Kuyruk sokumum fena acıyor valla.Bir yandan gülüyorum halime bir yandan da acı çekiyorum sormayın
Ben jillian yaptım canım, her öğlen bebeği uyutup büyük çocuğa annemler bakıyorken yapıyorum. Jillian 30 günde istikrarlı yapıldığında ciddi incelme iddia ediyor. Ben bugün 6.günü tamamladım.Evde olanlar spor yapalım mı ? Dün zumba yaptım bugün de mi yapsam ?
Ben de mi onu denesem hiç yapmadım çok duyuyorumBen jillian yaptım canım, her öğlen bebeği uyutup büyük çocuğa annemler bakıyorken yapıyorum. Jillian 30 günde istikrarlı yapıldığında ciddi incelme iddia ediyor. Ben bugün 6.günü tamamladım.
Tebrikler canımmVallah kizlar tartildim dayanamadim..
Tüm kasları çalıştırıyor, günlük 25dk sürüyor, bu yönleri benim için avantaj, 3 level şeklinde ilk 10gün level1, ben şu an level1 deyimBen de mi onu denesem hiç yapmadım çok duyuyorum
Teşekkür ediyorum canım dambıl filan lazım mı level 1 deTüm kasları çalıştırıyor, günlük 25dk sürüyor, bu yönleri benim için avantaj, 3 level şeklinde ilk 10gün level1, ben şu an level1 deyim
Afiyet olsun canımKahvaltım dünle aynı kızlar
sabah
Limonlu su
kahvaltı
1domates
5zeytin
1yk lor
1kk light peynir
2 badem
1 ceviz
ara
Yeşilçay
Evet canım benim 1,5kg lık dambıllarım, eylül ayında ilk defa yapmaya niyetlenmiştim o zaman aldım dambılları, aslında 2kg lıkta alabilirdim, o zaman 9.gün ayak bileğimi burktuğum için bıraktım level 1 de. Level 2 nasıl hiç bilmiyorum, ben pazar günü level2 geçicemTeşekkür ediyorum canım dambıl filan lazım mı level 1 de
Afiyet olsun canım
Hımm dambılım yok su şişesi vs kullanayım olmadıEvet canım benim 1,5kg lık dambıllarım, eylül ayında ilk defa yapmaya niyetlenmiştim o zaman aldım dambılları, aslında 2kg lıkta alabilirdim, o zaman 9.gün ayak bileğimi burktuğum için bıraktım level 1 de. Level 2 nasıl hiç bilmiyorum, ben pazar günü level2 geçicem
Aynen kullanabilirsinHımm dambılım yok su şişesi vs kullanayım olmadı
İp atladım canımAynen kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?