24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Dün babam 100 gr olan bir çikolata paketini önümde yedi ve ben 33 gramlık beyaz çikolata yedim. Dün çikolata krizine girdik aynen dün kötü bir gündü
günaydın kızlar. bende kaçamak yaptım dün kötü bir günmüş hepimiz için ondan bugün tartılmadım :)
Ay dün hepimize nolmuş öyle dağılmışız valla :))

11.GÜN BİTTİ. Gayet güzel bi gündü. Yeni bi diyet listesine başladım. Bakalım haftaya perşembeye kadar ne değişecek. 4 litre su ve dukan birası yaptım içtim. Yeşilçay kalmamıştı kiraz saplı çayla yaptım önemli olan niyet
Neyse yarın görüşürüz kızlaar

Olabilir bilmiyorum ki canim basen bendeki tek sorun sanırım onlardan kilo vermek çok zor
Yürüyüş veya herhangi bir spor yapıyor musun canım muhtemelen diyet öncesi de yaklaşık böyle besleniyordun pek değişen bir şey olmayınca tartıda da değişiklik olmamıştır diye düşündüm spor eklersen gidecektir bence

aynı valla 2 lokma var yağdı diye sevindim ama oda eridi güneş bile açtı:) ofisteyim cuma yoğunluğu akşam pilatese gidicek olmanın mutluluğu bayadır spor yapamadım düzenli :)
Dün gece burda da yağmış ama günlük güneşlik burada da eridi sayılır

12.GÜN BİTTİ. Zaman ne çabuk geçiyor ya. Bu diyet günlerini sayarken ömrüm bitti. Bugün güzel bi gündü. Güya spor yapmıycaktım ama yine dayanamadım yaptım. Yarın tartılıcam. Bakalım pazartesi 62.6 çıkıcak mıyımmm ? Çok heyecanlııı

Çok spor yapmiyorum ama her gün 6000 adım yürüyorum Leslie yapayım dedim 3 mil et kesiği oldum üç gün geçmedi acısı bir dahada cesaret edemedim

Çok spor yapmiyorum ama her gün 6000 adım yürüyorum Leslie yapayım dedim 3 mil et kesiği oldum üç gün geçmedi acısı bir dahada cesaret edemedim
Zumba denesen ben beceremiyorum pek yetişemediğim yerde kendi kendime zıplıyorum sayaçlı ip alıp ip atlamanı tavsiye ederim benim en sevdiğim o diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…