- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
Dün babam 100 gr olan bir çikolata paketini önümde yedi ve ben 33 gramlık beyaz çikolata yedim. Dün çikolata krizine girdik aynen dün kötü bir gündü
Ay dün hepimize nolmuş öyle dağılmışız valla :))günaydın kızlar. bende kaçamak yaptım dün kötü bir günmüş hepimiz için ondan bugün tartılmadım :)
Aynen öyle canımAy dün hepimize nolmuş öyle dağılmışız valla :))
Direnç kilon olabilir mi uzun zaman bu kilolarda kaldıysan ona adapte olmuşsundur belki de benim 65te çok uzun çakılı kalmam gibi11 gün bitti ve benim kilomda halen bir değişiklik yok yapışmış gitmiyor
Olabilir bilmiyorum ki canim basen bendeki tek sorun sanırım onlardan kilo vermek çok zorDirenç kilon olabilir mi uzun zaman bu kilolarda kaldıysan ona adapte olmuşsundur belki de benim 65te çok uzun çakılı kalmam gibi
Yürüyüş veya herhangi bir spor yapıyor musun canım muhtemelen diyet öncesi de yaklaşık böyle besleniyordun pek değişen bir şey olmayınca tartıda da değişiklik olmamıştır diye düşündüm spor eklersen gidecektir benceOlabilir bilmiyorum ki canim basen bendeki tek sorun sanırım onlardan kilo vermek çok zor
Günaydın canım sen nasılsın ?günaydın hanımlar nasılsınız?
aynı valla 2 lokma var yağdı diye sevindim ama oda eridi güneş bile açtı:) ofisteyim cuma yoğunluğu akşam pilatese gidicek olmanın mutluluğu bayadır spor yapamadım düzenli :)Günaydın canım sen nasılsın ?
Kar yağmasının sevincini yaşıyodum bende ama hepsi eridi gitti. İş güç cumayı bitirmeye uğraşıyorummgünaydın hanımlar nasılsınız?
Dün gece burda da yağmış ama günlük güneşlik burada da eridi sayılıraynı valla 2 lokma var yağdı diye sevindim ama oda eridi güneş bile açtı:) ofisteyim cuma yoğunluğu akşam pilatese gidicek olmanın mutluluğu bayadır spor yapamadım düzenli :)
Çok spor yapmiyorum ama her gün 6000 adım yürüyorum Leslie yapayım dedim 3 mil et kesiği oldum üç gün geçmedi acısı bir dahada cesaret edemedimYürüyüş veya herhangi bir spor yapıyor musun canım muhtemelen diyet öncesi de yaklaşık böyle besleniyordun pek değişen bir şey olmayınca tartıda da değişiklik olmamıştır diye düşündüm spor eklersen gidecektir bence
Zumba denesen ben beceremiyorum pek yetişemediğim yerde kendi kendime zıplıyorum sayaçlı ip alıp ip atlamanı tavsiye ederim benim en sevdiğim o diyebilirimÇok spor yapmiyorum ama her gün 6000 adım yürüyorum Leslie yapayım dedim 3 mil et kesiği oldum üç gün geçmedi acısı bir dahada cesaret edemedim
Dün gibi 12 gün geçmiş bile12.GÜN BİTTİ. Zaman ne çabuk geçiyor ya. Bu diyet günlerini sayarken ömrüm bitti. Bugün güzel bi gündü. Güya spor yapmıycaktım ama yine dayanamadım yaptım. Yarın tartılıcam. Bakalım pazartesi 62.6 çıkıcak mıyımmm ? Çok heyecanlıııEki Görüntüle 2762093
Zumba denesen ben beceremiyorum pek yetişemediğim yerde kendi kendime zıplıyorum sayaçlı ip alıp ip atlamanı tavsiye ederim benim en sevdiğim o diyebilirim
Demi ya ? Ömür geçiyo da haberimiz yokDün gibi 12 gün geçmiş bile
Kuzum İnan hiç ses çıkarmıyor halının üstünde atlıyorum eşim yan odada duymuyor bi de mutfakta atlıyorum yine de alta ses gidebilir diyeBizim binadakiler sese karşı çok anlayışsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?