- 28 Haziran 2016
- 1.683
- 2.225
- 133
- Konu Sahibi britneyyyyy
-
ay ertesine güne kadar yemeden duramam. Deme öyle :)) Evet ya bizim durumumuz psikolojik değil sonuçta. Zaten kaçamak yapılıyor insanız. kaçamağın yanında spor yapınca daha güzel oluyorBen o zamanlar da ertesi güne kadar hiçbir şey yemiyordum. O duygu bence çok güzel. Belli süre sonra hastalığa sarar mı korkusu başlıyor ama biz o durumlarda zaten değiliz.
Canım benim hiçbir fikrim yok bu konuda. Çünkü ben hukuk fakültesi bitirip avukat oldum. Kpss ile işim olmadıLamaziaa şimdi ben kpss'ye hazırlanıyorum. Sonra bazı kurum sınavlarına girmek istiyorum. Hukuk alanında en iyi kaynak senin önerebileceğin bir şey var mı? Bir de ben de 2017 hukukla ilgili 657 yayınlarının seti var. Ona çalışıp güncel kaynağa geçiş yapmam doğru mu yanlış mı olur? Bu konuda fikir verme şansın var mı diye soracaktım. 2018 mevzuat değişikliği falan var onların her yılını alsam işe yarar mı?
Aynen canım. Beni bu yıl köy mahvetti. Birden 10 kilo üstü aldım. Sıkıntıdan sürekli yedim.ay ertesine güne kadar yemeden duramam. Deme öyle :)) Evet ya bizim durumumuz psikolojik değil sonuçta. Zaten kaçamak yapılıyor insanız. kaçamağın yanında spor yapınca daha güzel oluyor
Anladım canım. Teşekkür ederim.Canım benim hiçbir fikrim yok bu konuda. Çünkü ben hukuk fakültesi bitirip avukat oldum. Kpss ile işim olmadı
Sabah Leslie yaptım efenimKızlar kızlar napıyorsunuz?
İçmeseydin keşke canım o ağrıyı sen çekeceksin yinevalla sormayın bahtsız kutup ayısıyım dün endoskopi oldum mide yanmasından ölüyorum ateş topu var diye..bir ton şey yasaklandı mide asitim çok yükselmiş..birton şey yeme yasağı geldi özellikle 1 ay sonrasında dengeli bugunde kaplama dişşim düştü 3 lü :):) şimdi işte yasak ama kahve içiyorum
Ben bennArada kaçamaklar olacak canım. Kilo vericez diye hayatın güzel nimetlerinden de sonsuza dek vazgeçmicez ya. Valla ben 60 kilo olunca ne istiyorsam yicem dedim. Sonra 79'larda aldım stop noktamı.
Mükemmelsin canım. Ya keşke bu hatayı yapmayaydık.Sabah Leslie yaptım efenim
İçmeseydin keşke canım o ağrıyı sen çekeceksin yine
Ben benn
Mükemmelsin canım. Ya keşke bu hatayı yapmayaydık.
Aboooowwww. Bende 92'den 60'a indim. Sonra 70 ler sonra 67 ler şimdi gene 79 lar yaptım. Kilo al ver ivmem çok yüksek. Vücudumla çok oynuyorum.Keşke100 den 65e inip sonra 90 a çıktım nerdeydi aklım acaba
Ben de bende her beden kıyafet var bende 48den 38eAboooowwww. Bende 92'den 60'a indim. Sonra 70 ler sonra 67 ler şimdi gene 79 lar yaptım. Kilo al ver ivmem çok yüksek. Vücudumla çok oynuyorum.
Haklısın canım hangi yayın iyiyse bilen birinden öğrenmek daha iyi ama bilmiyorum malesef ciddenAnladım canım. Teşekkür ederim.
Bende aslında sayıştay denetçisi olmak istiyorum. Bu yüzden en iyisi neyse onunla çalışmak istiyorum. Nette 4t yayınları iyi diyorlar ama o kadar çok kaynak varki bilgili birilerine sorup yardım almak mantıklı gelince o yüzden sordum canım.
Bende ne yalan söyliyim aynen öyle hatta zayıfken alıp hiç giymediğim kıyafet bile var.Ben de bende her beden kıyafet var bende 48den 38e
Bu saatten sonra 4 litre su mu içiceksin. Bu gece uyumayacaksın sanırım.10.GÜN BİTTİ KIZLAR. Bugün kaçamaklı bir gündü. Pazartesiye kadar tartılmıycam moralim bozulmasın diye. 4 litre su ve dukan birası içip yatıcam. Hepinizi kucaklıyorum
Yok yok. 4 litreyi tamamlayacağım anlamında ama yanlış kurmuşum cümleyiiiBu saatten sonra 4 litre su mu içiceksin. Bu gece uyumayacaksın sanırım.
Bende bugünkü kaçamağın yüzünden vicdan yaptın sandım gene korktum biran.Yok yok. 4 litreyi tamamlayacağım anlamında ama yanlış kurmuşum cümleyiii
Hahahah adım vicdan kadına çıkıcak vallaBende bugünkü kaçamağın yüzünden vicdan yaptın sandım gene korktum biran.
Dün babam 100 gr olan bir çikolata paketini önümde yedi ve ben 33 gramlık beyaz çikolata yedim. Dün çikolata krizine girdik aynen dün kötü bir gündügünaydın kızlar. bende kaçamak yaptım dün kötü bir günmüş hepimiz için ondan bugün tartılmadım :)
olsun arada oluyor böyle yola devam:)Dün babam 100 gr olan bir çikolata paketini önümde yedi ve ben 33 gramlık beyaz çikolata yedim. Dün çikolata krizine girdik aynen dün kötü bir gündü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?