24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Ben yaptığım zaman tansiyon hastası olduğum için bende baş dönmesi yapmıştı. Benim kabızlık sorunum ilaç tedavisine rağmen sıkıntı olduğu için bende bu konuda çok işe yaramamıştı ama idrara sürekli çıktığım için şişliğim kalmamıştı. Ben öyle hatırlıyorum.

Şimdi eskiden favoriler arasında olan 2 günde 5 kilo diyetine baktımda. İnsanın deneyesi geliyor. Tabi 6 saat spor var nerdeyse ama havalar biraz daha ısınsın. Vücudu bir şoklamak lazım. Bu durum bağışıklık kazandı.

Aaa ben öyle bi diyet bilmiyorum hiç. Günde 6 saat spor nasıl yapıcaz kızz ?

o nasıl oluyorki?? 6 saat spormu kim dayanır 6 saat spora

Aaa ben öyle bi diyet bilmiyorum hiç. Günde 6 saat spor nasıl yapıcaz kızz ?

o nasıl oluyorki?? 6 saat spormu kim dayanır 6 saat spora
Sabah uyandığında yürüyüş sonra kahvaltı sonra bir saat dans sonra öğle yemeği sonra bir saat yürüyüş sonra ara öğün sonra tekrar yürüyüş sonra akşam yemeği sonra tekrar yürüyüş. Zamanında bunu yaptığımda 5 kilo değilde 2_3 arası vermiştim.

Çok zorlayıcı olsa gerek gerçi ben daha önce bu şekilde çok hızlı veriyordum sabah - akşam yürüyüş belki Arada dans,Leslie, ip atlama ama alışık olmayanı çok zorlar ben o kadar alışmıştım ki hareketli olmaya hiç bir şey yapmasam kendi kendime zıplıyordum galiba gerçekten istiyordum
şeker eklemedim canım light süt 2 kaşık irmik,kakao ve bir dilim bitter çikolata ve tarçın.. sabah 55.7 çıktım allahım nolursun gene 57 leri görmiyim :)
İnşallah canım inşallah

Zorlayıcı ama vücudu şaşırtmak için iyi oluyor.

Sağol canım bakalım 25 Ocakta 61.6 olacak mıyım ama sanmam :)) 62.6 olsam bari
İstersen olabilirsin bence. Zaten az yiyorsun. Hergün spor yapıyorsun. Belki günlük kalori alımını 500 altı tuttuğun sürece yapabilirsin. Zaten buna yakın kalori toplamın. Yağ yakıcı egzersizleri yapabilirsin.

Yaktığım kaloriyi yediklerimden çıkarınca 500-600 kalori almış gibi alıyorum ama tabi hesap bu şekilde mi yapılıyo bilmiyorum.
Direk 500 kalori beslenemem çünkü çalışıyorum bütün gün aşırı yoğunum bayılır kalırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…