• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Uzun süredir herkes gibi kilo vermeye çalışıp 2 verip 5 aldım bende. Motivasyon bir düştümü kaldırabilene aşk olsun.
En azından bu kalan 24 günü değerlendirelim. 2020 bize pek iyi gelmedi ama 2021 den daha umutluyuz. Ne kadar hafif girersek o kadar iyidir :)
Gelin birbirimize destek olalım, öğünlerimizi yazıp motivasyonumuzu yükseltelim :)

Haydeeeeeeee hanımlar zaman akıyor biz dahada kilo alıyoruz. :işsiz:
Her gun ben 3 öğün yapıyorum ve 2 ara öğün. Hafta sonuda 2 ana 1 ara yapıyorum ve her gun az da olsa spor + yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

başlangıç 7 aralık14 aralık21 aralık28 aralık1 ocak
ucanSupurge66.365.665.2
ucukgenclik77.577.476
janaboc56.355.755.6
guziss3579.9
dokusondokuz75.6
bihterinMasaliSaci61.7
trncysl70
suskunhalim59.859.4

:sinirli::KK20:
Kizlar merhaba,nasılsınız? Öğleye kadar dersim vardı sonra oğlumu aşıya götürdüm.Odevleri etkinlikleri derken yenice uyudular ve burdayım🙈 tabloya göre 4 kişi var zaten bildirim yapan🙊 nasıl eşleşme yapalım?

iyiyim bende belim kötü biraz spora ara veriyorum ama sağlıklı besleniyorum :) kimseden ses çıkmıyor yarış yapalım dendi ama kimse ortada yok.. oo süper 76 :) hemen güncelliyorum tabloyu...
Zorlama genede olmadı sadece yürüyüş yapsan. Ben bugün çok güzel yürüdüm. Dünde yerde bacak hareketleri yaptım.

Bu sanki imkânsız gibi baksana dün bile hareket yoktu.
birkaç gündür iştehım yok belim ağrıyo spor yapamamak hareketsizliktenmi anlamadım daha yemek istemiyorum, dün sabah yulaf yedim öğlen tavuk akşamada kefir-ıspanak-maydonozlu içicek yaptım. Bir süre böyle götürmeye çalışıcam günlük 10.000 adım anca atabiliyorum hiç yoktan iyidir.

:) UcanSupurge UcanSupurge de yok dün hiç girmedi o hep aktiftir birşeymi oldu acaba
Bilmiyorum bende şaşırdım. Normalde ben az girerdim. Hep siz olurdunuz. İnşallah bir şey olmamıştır.
birkaç gündür iştehım yok belim ağrıyo spor yapamamak hareketsizliktenmi anlamadım daha yemek istemiyorum, dün sabah yulaf yedim öğlen tavuk akşamada kefir-ıspanak-maydonozlu içicek yaptım. Bir süre böyle götürmeye çalışıcam günlük 10.000 adım anca atabiliyorum hiç yoktan iyidir.
Vücudun eritemediği için belki yemek isteği duymuyorsundur. Yürüyüş yapman çok iyi. Dün çok güzel beslenmişsin. Bende dün klasik kahvaltı. Akşamda yayla çorbası, sulu köfte yapmıştı babam bir kepçe ondan yedim. Yanında bir avuç desek haşhaşlı cips yedim tadını merak ettim. Güzel değilmiş iyiki paket dolu dolu duruyor.

Bilmiyorum bende şaşırdım. Normalde ben az girerdim. Hep siz olurdunuz. İnşallah bir şey olmamıştır.

Vücudun eritemediği için belki yemek isteği duymuyorsundur. Yürüyüş yapman çok iyi. Dün çok güzel beslenmişsin. Bende dün klasik kahvaltı. Akşamda yayla çorbası, sulu köfte yapmıştı babam bir kepçe ondan yedim. Yanında bir avuç desek haşhaşlı cips yedim tadını merak ettim. Güzel değilmiş iyiki paket dolu dolu duruyor.
sen yürüyüş spor yapabiliyormusun bari canım? valla haftaya 4 günlük kaynanamlara gidicez 3 eltim onlar hepsi kilolular ve deli gibi yiyolar toplamda 15 kişi olucaz aynı evde ve tek dertleri daha kahvaltıdan kalkınca öğlen ne yiyicez...o yüzden gitmeden önce bu tarz beslenirsem daha iyi her türlü orda biraz bozucam ama ...düşüncesi bile mideme ağrılar sokuyor:) valla kimsecikler yok. hatırlıyormusun ben bu grubu aktif olalım diye açmıştım .eski gruptan kimse yazmıyor diye gene kaldık başbaşa :D

sen yürüyüş spor yapabiliyormusun bari canım? valla haftaya 4 günlük kaynanamlara gidicez 3 eltim onlar hepsi kilolular ve deli gibi yiyolar toplamda 15 kişi olucaz aynı evde ve tek dertleri daha kahvaltıdan kalkınca öğlen ne yiyicez...o yüzden gitmeden önce bu tarz beslenirsem daha iyi her türlü orda biraz bozucam ama ...düşüncesi bile mideme ağrılar sokuyor:) valla kimsecikler yok. hatırlıyormusun ben bu grubu aktif olalım diye açmıştım .eski gruptan kimse yazmıyor diye gene kaldık başbaşa :KK70:
Ay aynen gene başbaşayız. :KK48: Hafta içi artık akşamları yürüyorum. Hafta sonu yasağı yüzünden evde hapis. Haftaya yılbaşı yüzünden hapis ay çok sıkıntı. Senin durumun çok fena o zaman herkes yemek yerken şimdi onlar tatlılar, kurabiyeler, yağlı yemekler döktürür. Bence sen bu hafta çok dikkatli ilerlemelisin.

Back