• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim

Ben de aktif olduğunu düşünüp yazmıştım ama🙈Toplayan biz ölürüz belki,ha gayret🤗
Bugün ve dün aynı eksideyim sabit kalmış ama bugün regl olacağım muhtemelen.Pazartesiye -1 i bulur inşallah😉İlk hafta eksi hemen gelir de bakalım sonra ne olacak.Dun spor yaprim yarım saat ama sonrasında çok zorlandım, gün içinde enerjim kalmıyor çocuklardan😔
en azından çocuklarla hareketin var yavaş yavaş daha çok yaparsın o konuda sıkma canını. Hiç yoktan iyidir dün bende 10 km yürüdüm vicdan azabından. bugunde spor yapıcam yarında pilates bakalım elbet gidicekler :)

Uzun süredir herkes gibi kilo vermeye çalışıp 2 verip 5 aldım bende. Motivasyon bir düştümü kaldırabilene aşk olsun.
En azından bu kalan 24 günü değerlendirelim. 2020 bize pek iyi gelmedi ama 2021 den daha umutluyuz. Ne kadar hafif girersek o kadar iyidir :)
Gelin birbirimize destek olalım, öğünlerimizi yazıp motivasyonumuzu yükseltelim :)

Haydeeeeeeee hanımlar zaman akıyor biz dahada kilo alıyoruz. :işsiz:
Her gun ben 3 öğün yapıyorum ve 2 ara öğün. Hafta sonuda 2 ana 1 ara yapıyorum ve her gun az da olsa spor + yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

başlangıç 7 aralık14 aralık21 aralık28 aralık1 ocak
ucanSupurge66.365.6
ucukgenclik77.577.4
janaboc56.355.7
guziss3579.9
dokusondokuz75.6
bihterinMasaliSaci61.7
trncysl70
suskunhalim59.8

:sinirli::KK20:
Merhaba, katılabiliyor muyuz? Ben de eşimin ablasıyla yarışa girdim 1 ocağa kadar en fazla kiloyu kim verecek diye:) yarışmak beni motive ediyor:)

günaydınlar 3 gunluk detoxa basladım hanımlar :) dün akşam sporumu yaptım ama profitörel felan yedim :):):) kendimi bıçaklamama az kaldı.. Detoxla toparliycam 55.8 çıktım sabah yılbaşında 54 yada -53.9 bile olmak benim için mükemmel 1 aydırda düzenli spor yapıyorum haftaya salı ölçüm alıcam bakalım

günaydınlar 3 gunluk detoxa basladım hanımlar :) dün akşam sporumu yaptım ama profitörel felan yedim :):):) kendimi bıçaklamama az kaldı.. Detoxla toparliycam 55.8 çıktım sabah yılbaşında 54 yada -53.9 bile olmak benim için mükemmel 1 aydırda düzenli spor yapıyorum haftaya salı ölçüm alıcam bakalım
Hangi detoksu deneyeceksin canım ?

Hangi detoksu deneyeceksin canım ?
3 gün boyunca sabah akşam öğle menümüz aynı

-ıspanak
-maydanoz
-yarım armut
-1 tk keten tohumu
-1 bardak süt/kefir/su
Hepsini bızzz blendırdan geçiyoruz.
ve sonrasında afiyet olsun

3 gün sonrasında gerçekten şişliğimiz gitmiş ve hafiflemiş hissediyoruz, diyet öncesi güzel bir temizlenme ve arınma oluyor.
3 günden fazla yapılmaması gerekiyor.

--ben daha öncedende yapmıştım hatta burada konumda var . Spor yapıyorsanız eğer ki ben yapıyorum sadece öğle yemeğinde tavuk/balık/et le değiştiriyorsunuz :)
son zamanlarda saçma sapan şeyler yedim vucut dinleniyor ve ödem gidiyor. Yıllardır arada yaparım hep 2-3 kilo arası verdirdi tabi sonrasıda önemli:)

3 gün boyunca sabah akşam öğle menümüz aynı

-ıspanak
-maydanoz
-yarım armut
-1 tk keten tohumu
-1 bardak süt/kefir/su
Hepsini bızzz blendırdan geçiyoruz.
ve sonrasında afiyet olsun

3 gün sonrasında gerçekten şişliğimiz gitmiş ve hafiflemiş hissediyoruz, diyet öncesi güzel bir temizlenme ve arınma oluyor.
3 günden fazla yapılmaması gerekiyor.

--ben daha öncedende yapmıştım hatta burada konumda var . Spor yapıyorsanız eğer ki ben yapıyorum sadece öğle yemeğinde tavuk/balık/et le değiştiriyorsunuz :)
son zamanlarda saçma sapan şeyler yedim vucut dinleniyor ve ödem gidiyor. Yıllardır arada yaparım hep 2-3 kilo arası verdirdi tabi sonrasıda önemli:)
Ay bi İsveç yapayım demiştim ilk gün haşlanmış ıspanak yiyince hayattan soğudum 🤢 hala ıspanak yiyemiyorum kolay gelsin sana canım

ıspanak yerine semizotu olur en kötü ıspanaksız yap karışınca tadı gelmiyor :)
Semizotu iyidir onu çiğ tüketebiliyorum salatalarda filan dondurucuda epey var da ben çözdürmeden çorba için kullanıyorum kötü olur herhalde bu mevsimde tazesi var mıdır ki ?

Semizotu iyidir onu çiğ tüketebiliyorum salatalarda filan dondurucuda epey var da ben çözdürmeden çorba için kullanıyorum kötü olur herhalde bu mevsimde tazesi var mıdır ki ?
bilmiyorum var galiba bakman lazım canım ıspanağın abisi hepsini blendırdan geçiriyorsun zaten:) ondan pek birşeyin kesin tadını alamıyorsun

Gel canım bizim de böyle güzel bir enerjiye ihtiyacımız var neler yapacaksın bu süreçte ?
Merhaba biraz geç bir cevap oldu sanırım:)
İki hafta olacak her gün YouTube da bir spor videosuyla 20 dakika kadar egzersiz yapıyorum. Çocuktan dolayı uzuuun uzun yapamadığım için günde iki kere çocuk uyurken 20+20= 40 dakika spor yapıyorum. Güne kahve ile başlıyorum. Kendime özel kahvaltı hazırlamiyorum. 1 buçuk yaşındaki çocuğuma hazırladığım kahvaltıdan tirtikliyorum:) genelde yumurta çeşitleri ve klasik kahvaltı formunda oluyor. Öğlen yemek yemiyorum. Ama canım bir şey çekmesin diye genelde lahana hasliyorum bol pul biberli şekilde yiyorum:) onun dışında çorba tüketiyorum. Ya da yine çocuğun yediğinden tirtikliyorum 😬😬 sonrasında yine kahve, şu, elma şeklinde gidiyor:)

Merhaba biraz geç bir cevap oldu sanırım:)
İki hafta olacak her gün YouTube da bir spor videosuyla 20 dakika kadar egzersiz yapıyorum. Çocuktan dolayı uzuuun uzun yapamadığım için günde iki kere çocuk uyurken 20+20= 40 dakika spor yapıyorum. Güne kahve ile başlıyorum. Kendime özel kahvaltı hazırlamiyorum. 1 buçuk yaşındaki çocuğuma hazırladığım kahvaltıdan tirtikliyorum:) genelde yumurta çeşitleri ve klasik kahvaltı formunda oluyor. Öğlen yemek yemiyorum. Ama canım bir şey çekmesin diye genelde lahana hasliyorum bol pul biberli şekilde yiyorum:) onun dışında çorba tüketiyorum. Ya da yine çocuğun yediğinden tirtikliyorum 😬😬 sonrasında yine kahve, şu, elma şeklinde gidiyor:)
Teşekkür ediyorum canım inşallah dilediğin gibi sağlıcakla verirsin inşallah

Back