- Konu Sahibi britneyyyyy
günaydın kızlar ben online diyete başladım bugün birinci günüm salı günleri tartı günüm inşallah çok güzel olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım, kendini kötü hissetme hepimizde durum aynı. Listeler bilgiğimiz şeyler yapmamız gerekenlerde. Ama kendi başımıza azim yok çok normal bende direnç kilomu diyetisyen sayesinde kırdım. Diyetisyene karşı farklı bir sorumluluk hissediyor insan.günaydın kızlar ben online diyete başladım bugün birinci günüm salı günleri tartı günüm inşallah çok güzel olacak
aynen canım kendi adım a daha çok disiplinli oluyorum ve bus efer hedef kiloma ulaşıp artık bir daha bu süreci yaşamak istemiyorum bu sefer son olcakhayırlı olsun canım, kendini kötü hissetme hepimizde durum aynı. Listeler bilgiğimiz şeyler yapmamız gerekenlerde. Ama kendi başımıza azim yok çok normal bende direnç kilomu diyetisyen sayesinde kırdım. Diyetisyene karşı farklı bir sorumluluk hissediyor insan.
hadi bakalım bol eksiler canımaynen canım kendi adım a daha çok disiplinli oluyorum ve bus efer hedef kiloma ulaşıp artık bir daha bu süreci yaşamak istemiyorum bu sefer son olcak
ayy öyle bir bölüm açsalar randevü bulamayız valla:) sen bayadır tutyosun daha ne kadar günün kaldı? bir tıkta olsa iştahın dengelenmiştir uzun süre açlık yaşıyorsun aslında bir yandan aralıklı oruç gibi oluyor seninGünaydın kızlar ben oruçluyum yine en azından pis boğazımı böyle şartlayıp böyle kapatabiliyorum Benim yeme konusunda psikolojik tedavi olmam lazım böyle al-ver al-ver sürekli kafamda kilo alma , nasıl verecem korkusu
İştah aynı iştah canım da kendimi ezana kadar şartladığım için duruyorum yoksa çok çok yerimayy öyle bir bölüm açsalar randevü bulamayız valla:) sen bayadır tutyosun daha ne kadar günün kaldı? bir tıkta olsa iştahın dengelenmiştir uzun süre açlık yaşıyorsun aslında bir yandan aralıklı oruç gibi oluyor senin
sağol canımhadi bakalım bol eksiler canım
günaydınlar bu grupta iyice dağıldı, herkes kaçamak yapıp yediği için yazmaya korkuyorYoğun bir günün ardından selamlar kahvaltıda bir yumurtadan omlet,3 zeytin, bir slm ekmek yedim.Ara yok.Aksam 4 gibi dünden kalan mercimek köftesini yedim yemek hazırlamaya vaktim olmadıama biraz önce tavuk çorbası pişirdim yarın için 4ten beri lokma koymadım ağzıma hatta 3.30 da olabiliraçım aç ,su basturmiyor bakalım uyku işe yarayacak mı
günaydın canım nasılsın? neler yapıyorsungünaydın kızlar
çok şükür canım iş yeri yoğun online diyet başladım bugün 2.günüm iyi gidiyor şimdilikgünaydın canım nasılsın? neler yapıyorsun
oh süper ben bugunlerde iştahsızım dün akşam şan fıstığı yedim baya ve tartı 56 gösterdi 3 aşağı 5 yukarı gidiyorumçok şükür canım iş yeri yoğun online diyet başladım bugün 2.günüm iyi gidiyor şimdilik
valla ben sıkıldım 3 gün eksi gidip hiç bir şey olmadan hopp geri 2 kilo alıyodum kaç aydır böyle şimdi daha disiplinli olup ilerlicemoh süper ben bugunlerde iştahsızım dün akşam şan fıstığı yedim baya ve tartı 56 gösterdi 3 aşağı 5 yukarı gidiyorum
öf öff grubu kapatalım bari rezil olduk çünkü :)Günaydın kızlar ben iftardan sonra her defasında abartmayacağım diyorum sonuç hep hüsran
Yok canım kaçamak var ama kilo aldıracak kadar değilöf öff grubu kapatalım bari rezil olduk çünkü :)
Ben de aktif olduğunu düşünüp yazmıştım amaToplayan biz ölürüz belki,ha gayretgünaydınlar bu grupta iyice dağıldı, herkes kaçamak yapıp yediği için yazmaya korkuyor