haahaaa senin ilk topiğinmi bu şekerimmmm
bende kaçtane var sayısını bile iblimiyorummmm:roflol::roflol::roflol:
kaç tane var kıs rastladıkça uğrarım bundan sonra kaydirigubbakcemile3
hatunlar nerdesiniz büyükadaya gideceğim haftasonu tatlı telaşem var ilk defa gidiyorum orayı bilen varsa sahili denizi nasıl söylesindelikafadulden
çok isterim gidelim canım kilyosa gidelim olurmu kaydirigubbakcemile sen nereye havuza gittin güzellik:uhm:
kesin sayıyı bilmiyorumkiiii:roflol::roflol::roflol:
sana iyi eğlenceler canımm umarım güzel vakit geçirirsinnn:Saruboceq::Saruboceq:
selamlar kımeler varr
anaaaa kilyos çok uzak :1shok: benim gözüm yemiyo onca yol git gel kaydirigubbakcemile3
ben burada green park otelin havuzuna gidiyorum canım,eve yakın olmasa onada gitmem heralde tembelim ben :kedi:
ıyıyım canım mısafırlerım yneı gıttı evı topladım nete bakıyım dedım sen nasıldıı
aslında haklısın canım gidebiliriz,solar güzel beğeniyorum orayı..
yazın bitmesinden daha önemli bi sorun daha var,ben yol özürlüyüm kaydirigubbakcemile3
gittiğim heryerde kayboluom ben,gerçi telefonuma navigasyon yüklettim onu bi denemiş olurum :kedi:
kızlar nereye gidiyo sizin eşleriniz yaaa,ben hayatta bırakmam kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
kibela seninkidemi çıktı kız biz bahtsız takım belli oldu hergünmü çıkıyo yoksa kıs seninkikaydirigubbakcemile3cıkmak ıstıyorlarr
ne guzel senın esın
hoşgeldin sefalar getirdin canım24 artı bİrİ daha geldİİİ kabul edermİsİnİz hanımlar....
onun çıkmak istemesinin ne önemi varki,hele bi çıksın bidaha alıomuyum onu eve kaydirigubbakcemile3
çıkacaksa beraber gideriz,bensiz ne işi var bu saatte dışarda :umursamaz:
ne elimaşalı bişeymişin masummasal bence nickini değiştir sen kuzum cadımualla falan yapkaydirigubbakcemile3 şaka bi yana tebrik ederim lafını bu kadar geçirebiliyosan valla gel elini sıkayım vereliniortak Şeniz