+24 ve 35 Ya aras Sportif kendini daha gen hisseden Ladylerin topii!

selam tatlım hayırlı uğurlu olsun hoşsohpetler olsun inşallahopuyorumnanaktan

ben yemekteyiz programının finalini seyrediyorum ladyler sema hanım esip gürlüyor bu nasıl bi kadın ya ağzına geleni pata küte söylüyo sırnaşık şeyçenesi durmuyo seyreden varmı neler yapıyorsunuz bakalım

hayatım nette biraz işim vardı onunla ilgileniyorum mailime baktıkçada sizlere yazmaya çalışıyoruma.s

tutmuyii tabikaydirigubbakcemile3 daha 22 sinde çıtır bi hatunum napim
yaşım tutmuyorr eee uzaktan bakar çeker giderim hıh

1082.gif
günaydınnnnnnn
1082.gif

günaydınnn çıtır garularrrrrrrrrrrrrrr
bu başlayan yeni hafta hayatınızın ennnnn güzel haftası olsun inşallahhhhhhhh

slm kızlar ben yeni eve geldim gün içi çalışıyorum nete giremiyorum nasıl geçti gününüzopuyorumnanaktan

günaydınnn çıtır garularrrrrrrrrrrrrrr
bu başlayan yeni hafta hayatınızın ennnnn güzel haftası olsun inşallahhhhhhhh

saol canım seninde inşşaallah :sm_cool:hayatımın en güzel haftası hawaiide tatil yapıyorkene şöyle ayaklarımı beyaz kumda vücudumu yeşil mavi suya sokarkene olurdu heralde kaydirigubbakcemile3 ama nerdee daha tr içinde bi yere gidemedim bu sene ya:sinifsinif:

hoşgeldin ladym ben evhanımıyım klasik bir evhanımı günü geçirdimmm ama iyi kk varrr:enbuyukkk::enbuyukkk:

kızların ne güzeller allah bağışlasın bişey sorucam benim çocuğum yok canım ama istiyorum kısmetse ..çocuk olduktan sonra evlilik dahada mı monotonlaşıyor yoksa eşin ilgisi artıyormu sende etkisi nasıl oldu :nazar:

kızların ne güzeller allah bağışlasın bişey sorucam benim çocuğum yok canım ama istiyorum kısmetse ..çocuk olduktan sonra evlilik dahada mı monotonlaşıyor yoksa eşin ilgisi artıyormu sende etkisi nasıl oldu :nazar:

eşinin ilgisi ilk başlarda ikiye bölündü diye insan kendi evladınıda kıskanabiliyo
ama zamanla her şey oturuyo çocuk evin bitmeyen enerjisiiii

benim kocam yıllardır çocuk istemedim diye triplere girdi soğudu falan hareketleri falan bunu hissettiriyor bazen yada mahsus yapıyor bilmem artık bi tartışma çıksın pat yüzüme vuruyo valla kısmet şimdi allahtan bende istiyorumda merak ediyorum acaba olunca durum değişecekmiÇok üzgünüm çoook

topiğe bakanlar aranızda kendini moderen lolita hatun hissedenler varsa slmınızı bekliyorumkaydirigubbakcemile3

slm canım nasılsın
orda yazdığını görmemişima.s.

slm bilgencim iiyiyimde boynum tutuldu bilgisayar başında kalınca böle oluyorum bu arada topic sahibi olmak ne zor işmiş hep kontrol etmek gerekiyor benim boynum tutuluyo anacım istifa etcem dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3

slm bilgencim iiyiyimde boynum tutuldu bilgisayar başında kalınca böle oluyorum bu arada topic sahibi olmak ne zor işmiş hep kontrol etmek gerekiyor benim boynum tutuluyo anacım istifa etcem dayanamıyorum kaydirigubbakcemile3

haahaaa senin ilk topiğinmi bu şekerimmmm
bende kaçtane var sayısını bile iblimiyorummmm
:roflol::roflol::roflol:

X