+24 ve 35 Ya aras Sportif kendini daha gen hisseden Ladylerin topii!

değiştir tabi hayatım,bende geliyorum de :)
neden sen evde tek kalasınki,o halde sende aynı haklara sahip olmalısın ve sende arkadaşlarınla çıkmalısın :umursamaz:

bana ben gidiyorum sen evde otur demez ama beni yanına da almaz atıyorum erkek arkadaşıyla buluşacağı zaman:emir_bebek: bende kafama göre ya evde otururum yada dışarıda program yaparım tabi ondan erken gelirim :umursamaz:

benim eşimin böyle bi yapısı yok zaten,git desemde gitmez o kaydirigubbakcemile3
şaka yapıyorum canım,çıkmak istese ve ne yapacağını kimlerle olacağını bilirsemde sorun etmem ben :)
bende arkadaşlarımla akşam kahve içmeye falan gideriz oda bunu dert etmez,evlilik oturunca bunlar sorun olmuyor zaten.
hee bu arada sana bi bebek şart canım,evde mutlu mesut bebeğinizle vakit geçirirsiniz opuyorumnanaktan

benim eşimin böyle bi yapısı yok zaten,git desemde gitmez o kaydirigubbakcemile3
şaka yapıyorum canım,çıkmak istese ve ne yapacağını kimlerle olacağını bilirsemde sorun etmem ben :)
bende arkadaşlarımla akşam kahve içmeye falan gideriz oda bunu dert etmez,evlilik oturunca bunlar sorun olmuyor zaten.
hee bu arada sana bi bebek şart canım,evde mutlu mesut bebeğinizle vakit geçirirsiniz opuyorumnanaktan

evet bende artık istiyorum zaten denemelere başladık :ecrin_bebek:

selam eternetcim geldim ve topiğini şenlendireyim istedim... opuyorumnanaktan hayırlı olsun canım topiğin güzel paylaşımlara vesile olsun opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun topıcın ay yas sınırından gıremıyom ben buraya:)..

selam eternetcim geldim ve topiğini şenlendireyim istedim... opuyorumnanaktan hayırlı olsun canım topiğin güzel paylaşımlara vesile olsun opuyorumnanaktan

tşk ederim canım arasıra gel opuyorumnanaktan valla ben tatile kaçıcam alt sıralara düşecek bu topicşakkıdı

kızlar kendiniz genç ruhunuz genç mi zaman ilerlerken almak zorunda kaldığınız sorumluluklara rağmen hala bir yanınız özgür mü kalmış kendi isteklerinizi de umursuyormusunuz bazen yaşadığınız hayattan canınızmı sıkılıyor hadi buyrun geyik yapalım :) hayatın tadı tuzu tümüyle herşeyimizi anlatıp paylaşabileceğimiz hem geyik hem samimi bi topic olacak buyrun beklerim :asigim:

aaa benden bahsediyosuuuuuuunnn :dance:
ben geldim ama kimse yok canım..
hayırlı olsun topic'in..inşallah dolup taşsın..

Hangı sporları yapıyosunuz kızlar. Ben ramazan sonrası tae bo ya yazılmak ıstıyorum umarım Çok kılo verdırttırır

X