+24 ve 35 Ya aras Sportif kendini daha gen hisseden Ladylerin topii!

canım topiğin hayırlı olsun inşopuyorumnanaktan
tşk ederim tatlım sen kaç yaşındasın :1hug:
hoşbulduk cnım ben 1 yas buyugum..
oglumu uyuttum nete bakıyım dedım

sen nasılsın
iyi yaptın canım bende bugün biraz temizlik yaptım aslında denize gidecektim ama kırmızı oldum olacam diye vazgeçtim keşke gitseymişim tık yok dahakafamçokkarıştı
canım topiğin hayırlı olsun canım
tşk ederim sende gel her zaman
bende geldim yaşım 30 nüfusta ama ben hiç öyle hissetmiyorum :jeyyar:

hoşgeldin vildangel nasılsın gülüm hem hissetmiyor hem göstermiyormusun yoksam sadece hissetmiyonmusengözlerimebaksanab

bugün denize kimler girdi ??girenler yazsın lütfen nerde girdiniz bide bunu da yazınki bilmediğimiz yerler keşfederiz belkim zemuszemus

Son düzenleme:
hoşgeldin vildangel nasılsın gülüm hem hissetmiyor hem göstermiyormusun yoksam sadece hissetmiyonmusengözlerimebaksanab

hoşbuldum cnm Şeniz
hem hissetmiyorum hemde göstermiyorum süprizzzzz
yaşımı duyan önce bi şaşırıyo sositososito
4-5 yaş daha küçük görünüyomuşum

neyse yaşı boşverelim ___I'm LADY ___ şakkıdı aksini idda eden varmı :jeyyar: :icecream:

selam çıtırlarrrrrr
yaşı boşverelim ben mesela şimdi 29 um ama kısmetse seneye 28 olucam sizde aynı fikirdemisinizzz

bende anca gelebildim ama kimsecikler kalmamış galiba mafoldumben
denize değilde havuza gittim eternet cim,istersen gel beraber gidelim müsait bi gün

bende bendekaydirigubbakcemile5

selam çıtırlarrrrrr
yaşı boşverelim ben mesela şimdi 29 um ama kısmetse seneye 28 olucam sizde aynı fikirdemisinizzz
hemde nasıl sevvalcik ben çok aşinayım bu konuya bende 27mi dolduramadım bi türlükafamçokkarıştı
bende anca gelebildim ama kimsecikler kalmamış galiba mafoldumben
denize değilde havuza gittim eternet cim,istersen gel beraber gidelim müsait bi gün

kız nereye gittin havuza full time geziyorsun maşallah hiç fire yok yani kaydirigubbakcemile3 ben seni çağırdım ya denize bi kerem gelmedin kötükedihüso bak sende gelmemişin ödeştik bu arada süprizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…