24 Şubat 2025 transfer olanlar sürecimizi ve sonuçlarımızı paylaşalım

Ama çıkanların olmuş ya canımı sıktı bu durum
Canm valla bu testlere bende güvenmiyorum bende erken olanı yapmıştımm 15 20 fl sonra çok silik çıkmıştı canmm bir saati geçtikten sonra biraz daha gözükür olmuştu ama kaset testte zaten daha ilerleyen zamanlarda çıkıyormuşş ama bn hiç inanmıyorum yalancı pozitif gören çok yanii 5. Gün çıkmayanda çıkk

Bakalım yarın ola hayrola

Merhaba ben de 28 şubat 5 günü taze ebrıyo transfer oldum ben 7 gun erken gebelik test yaptim 10 dkk sonra silik çikti cumartesi akşama doğru ucuz kaset testi yaptim ondada 5 dkk sonra daha belirgin silik çizgi çikti bugün 10 günüm sabah 8 dkk sonra daha belirgin silik çizgi var yarin kan testi verecem ben dupaston kullanıyorum gün de 3 defa gosuk ağirlaşti baya büyü du ikki tarafin rahim kasklarda ağri sirt ağrisi bel sizçe pozitif mi bu test bugün yaptiğim son tes

Canım bu teste göre pozitiff çizgi baya belirgin inşallah kan testindede çıkar canım

Canım bu teste göre pozitiff çizgi baya belirgin inşallah kan testindede çıkar canım
Yaa bende içimi yedim eşim hep umudsuz konuşunça galiba kendini inandirmak istemedi 4 sene sonra olmadi bu bana Allahimin en güzel hediye si olur 2 tane koyuldu inşallah sağlikla olsun Allahtan bu mübarek günde evlat isteyen Annelere Allah nasip etsin çok siçak basyor normalmi acaba

Banada oluyordu canm o hala öyle ama ilaçlardan diye yoruyorumm ben hadii inşallah güzel haberlerii bizede verrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…