24 Şubat 2025 transfer olanlar sürecimizi ve sonuçlarımızı paylaşalım

Herkese merhaba, 5. Gün 4AA ve iyi kalite erken blastosist transferi oldum 25 Şubat’ta. Bugün transfer günü hariç 8. günüm. Ara ara kasık batmaları ama daha çok regl ağrısına benzer ağrılar günün bazı anlarında sürekli ya da çok şiddetli değil. Bir iki akşam sıcak basması yaşadım.Biraz daha uykuya düşüyor gibi hissediyorum ama ilaçlardan bence. Göğüs hassasiyetim,lekelenmem, bel ağrım yok. Endişeliyim,korkuyorum sanki pozitif olsa hissederdim gibi ya da daha fazla belirtim olurdu gibi. Benim gibi olup pozitif haber alan oldu mu? 8 Mart test günüm Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun şimdiden hiç belirti yaşamadan pozitif sonuç alan o kadar çok kişi var ki kan gününüzü bekleyin bence

canım inşaşlaj güzel pozitifler alırız.. ama belirtisi olmayıp pozitiff olan çok kişi ile konuştum ama insan belirt arayıp duruyor yinedee canm.. benimde bugün 6. Günüm 5.gün 5aa çift transfer oldum en ufak bi belirti hissedemiyorum hissedemedikçede negatife doğru gidiyorum nasip bakalım..

Keşke belirti olmadan pozitif gören arkadaşlar yazsanızda bizede umut olsaa

Allah razı olsun şu mesaja kadar acabalarim vardı ama evet benim pazartesi transfer oldum ama kasık ağrılarım cuma günü başlamıştı dediginiz gibi olabilir

Ama normal test gününüz cumartesi siz 4 gün önceden verdiniz niye moralinizi bozuyorsunuz cumartesiye 4 kat artmış olur belki daha fazla
Benim 5.gün embriyosuydu yarın vericektim normalde yarın 10.gün ama dayanamadım verdim ama inşallah cuma günü güzel bı artış olur teşekkür ederim

Benimde sadece kasık ağrım vardı ama çok siddetliydi birde dediğiniz gibi gece uyurken terliyordum.bugun test verdim çok şükür pozitif çıktı ama bir tık düşük geldi bana cuma günü artış önemli olan bakalım inşallah sizde c.tesi beklediginiz güzel haberi alırsınız

Benim 5.gün embriyosuydu yarın vericektim normalde yarın 10.gün ama dayanamadım verdim ama inşallah cuma günü güzel bı artış olur teşekkür ederim
Buradaki çoğu kişi 24 ünde oldu transfer çoğumuzdan 12. gün kan istedi dr o yüzden değerin gayet güzel sağlıkla artacak hiç moralini bozma

Yaa öylemi o zaman sizler c.tesi mi ogreniceksiniz
Evet cumartesi istedi bizden pozitif gelirse de pazartesi bi daha verip artışa bakılacak benim de 5.gun embriyosu o yüzden dedim boşuna canınizi sıkmayın 7. gün 9. gün negatif olup 12. gün kanda güzel değerler çıkanlar var ne güzel siz erkenden öğrendiniz

Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlündeki gibi olur bu yol çok zor çok uzun benim 3.tedavim tam umudumu kaybedicekken girdik tekrardan bu yola Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sizinde güzel artışlar olur

İnşallah canım. Çok tuhaf bi şeyler hissediyorum gibi de hissetmiyorum gibi de regl gibi ağrılarım oluyordu bugün hiç yok mesela

Yok canım benim şiddetli değil inşallah senin sonucun da yükselir Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin bekleyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…