24 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

[video=youtube;rxPaUUaxGlM]https://www.youtube.com/watch?v=rxPaUUaxGlM[/video]

İşte bu benim hayalim, evde kedim var, büyük kedileri de hep sevmek istemişimdir. İnşallah bir gün nasip olacak ( tabii ki büyük kedilerin yavrularını, babalarını sevmeye cesaret edemem :KK53:):KK16:

İşte bu benim hayalim, evde kedim var, büyük kedileri de hep sevmek istemişimdir. İnşallah bir gün nasip olacak ( tabii ki büyük kedilerin yavrularını, babalarını sevmeye cesaret edemem :KK53:):KK16:

Çok ta sevimli oluyor onlar..
Büyük kedileri çok seviyorum.
Ama küçüklerle aram pek iyi değil :KK60:

tabiki tekmeyi yiyen :KK60: :KK60: :KK60:

Cinsel organın görünüyor :63:

Böyle sevgi yumağı cevaplarla alamazsın pro kartı :KK76:

yaw bi kere de geyik yapmayin sonucu bulana kadar anam agladi:KK19:
neyse yaklasmisim cevaba 16000 demistim:KK53:ben oglen 1de baktim alttaki msj sayisi 26,630,481 kadardi:KK30::KK30:
aksam 23.00 daki rakamdan onu ciktim 9.000 bilmem kac yapti
ben de dedim ki gece en fazla 500 msj yazilsa sabah 8den oglen 1 e kadar da 6 000 falan yazilsa al sana 16000 ama demek ki 8 le 1 arasi baya yazilmis olsun bi dahaki soruya artik:KK53::KK53:

Muhteşem tahmin : ) saydı mı ne yaptı : )

Şanslı kişi RUYAbuse'dir....

Bir sonraki yarışmada görüşmek üzere...

:KK62::KK62::KK62: TEşekkür ederiM......Çok acele verilmiş bir cevaptı ,,, ama şanslı rakamLArı bilmişim işte.......:KK16::KK16:

rakamı tam bilememiş ama 70 mesaj yaklaşmış burada 70 mesaj yazmsaydınız son yarım saat kala sanırım tam bilecekmiş : )

BU kadar da olmaz yaaaa...:KK52::KK52:.........Acaba nasıl bilebildim kendime şaşıyorum hala......:KK62::KK62::KK62:.....

X