Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ki soru Kevin Richardson (Lion Man) vahşi aslanlara böyle nasıl yaklaşıp oynuyor bu sırrı açıklayana versek mi ki ?
Yarın ki soru Kevin Richardson (Lion Man) vahşi aslanlara böyle nasıl yaklaşıp oynuyor bu sırrı açıklayana versek mi ki ?
evt olur hemen araştırmaya başlıyorum hoş bi tahminim var zaten SEVGİ
canım madem sevgiyse bende kedılerı çok sevıyorum ama hiç böyle yaklaşmıyorlar bence sen bılemedın ben bıldım
ben temin kanım kaynadı yazarkan acayip bişi yazmışım kusura kalmayın yenı farkettımde
kendını aslan snaıyor olabılır :26:
bildimmi bildimse bugunden alayım
canım madem sevgiyse bende kedılerı çok sevıyorum ama hiç böyle yaklaşmıyorlar bence sen bılemedın ben bıldım
oooo o soru ben de o zaman
[video=youtube;L7JzVfXQRSQ]http://www.youtube.com/watch?v=L7JzVfXQRSQ[/video]
Beni ağlatmıştır bu video.
Müthiş bir şey bu ya.
aynen bende izlediğimde ağlamıştım nasıl bak gene burnum sızladı nasılda özlemiş
ben hiç aglamam böyle şeylere ya
duygusuz da değilimdir ama
Şu yırtıcı diye tabir ettiğimiz hayvandaki vefanın binde biri insanda yok be kuzum, bak yine duygulandım
Duygusuz
Kazen de ağlıyor mu acep?
Duygusal boşluğunu fırsata çevirebiliriz
belki yarın belki yarındanda yakın
g-string kimle anlaşıcam kazananla
aynen bende izlediğimde ağlamıştım nasıl bak gene burnum sızladı nasılda özlemiş
Kazananla ben anlaşıcam senden sonra
Tabi kimin kazandığına bağlı
Öyle herkesle anlaşmam malum
Dimi ama ya
gel biz anlaşak
sorma çok duygulanıyorum ben böyle şeylerde