Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın ki soru Kevin Richardson (Lion Man) vahşi aslanlara böyle nasıl yaklaşıp oynuyor bu sırrı açıklayana versek mi ki ?
Yarın ki soru Kevin Richardson (Lion Man) vahşi aslanlara böyle nasıl yaklaşıp oynuyor bu sırrı açıklayana versek mi ki ?
evt olur hemen araştırmaya başlıyorum hoş bi tahminim var zaten SEVGİ![]()
canım madem sevgiyse bende kedılerı çok sevıyorum ama hiç böyle yaklaşmıyorlar bence sen bılemedın ben bıldım![]()
ben temin kanım kaynadı yazarkan acayip bişi yazmışım kusura kalmayın yenı farkettımde![]()
kendını aslan snaıyor olabılır :26:
bildimmi bildimse bugunden alayım
canım madem sevgiyse bende kedılerı çok sevıyorum ama hiç böyle yaklaşmıyorlar bence sen bılemedın ben bıldım![]()
oooo o soru ben de o zaman![]()
[video=youtube;L7JzVfXQRSQ]http://www.youtube.com/watch?v=L7JzVfXQRSQ[/video]
Beni ağlatmıştır bu video.
Müthiş bir şey bu ya.
aynen bende izlediğimde ağlamıştım nasıl bak gene burnum sızladı nasılda özlemiş![]()
ben hiç aglamam böyle şeylere ya
duygusuz da değilimdir ama![]()
Şu yırtıcı diye tabir ettiğimiz hayvandaki vefanın binde biri insanda yok be kuzum, bak yine duygulandım
Duygusuz
Kazen de ağlıyor mu acep?
Duygusal boşluğunu fırsata çevirebiliriz![]()
![]()
belki yarın belki yarındanda yakın![]()
![]()
g-string kimle anlaşıcam kazananla![]()
aynen bende izlediğimde ağlamıştım nasıl bak gene burnum sızladı nasılda özlemiş![]()
Kazananla ben anlaşıcam senden sonra
Tabi kimin kazandığına bağlı
Öyle herkesle anlaşmam malum![]()
Dimi ama ya![]()
gel biz anlaşak
sorma çok duygulanıyorum ben böyle şeylerde![]()