24 kilo verdim buda benim başarım maşaallah tüm yeni bedenlere:))

Evet saglik konusunda katiliyorum.cok farkediyo. bi tavsiye zayiflayinca eski kiyafetlere veda edin.

kesinlikle canım en önemlisi rahat rahat nefes alınıyor ve değerler normale iniyor karaciğer yağlanması varsa geçio buzaten en tehlikelisi kiloda ,evet benimde ilk işim bol kıyafetleri atmak oldu inanın çok zevkli oluyor

tebrk ederim tatlım bende 66 kilodan şuan 83kiloya çıktım sürekli ye ve otur yaparak bnde başlamayı düşündüm başladm ama gitmedi yapamadım diyet..

tebrk ederim tatlım bende 66 kilodan şuan 83kiloya çıktım sürekli ye ve otur yaparak bnde başlamayı düşündüm başladm ama gitmedi yapamadım diyet..

canım üzülme azmet üzülmekle umutsuz olarak yerimizde sayarız değilmi ben evlenmeden önce 50 kiloydum bir karıştı belim okadar zayıftımki anlatamam ama 88.8e kadar çıktım işte( bedenim ikiye katlandı ağırlığım,zayıflığı 1kere tadan rahatlığını huzurunu bilen eminim yine o hale gelmek için savaşır değilmi,pes etmek yok en güzel yaşlarımızda eve hapisolmak,uzun kıyafetlerle oramızı buramızı saklamaya çalışmak dışarda yemek yerken çevreden utanarak yemek ve birdaha elde edemeyeceğimiz genç yaşlarda dilediğimiz gibi yaşayamamak bunların acısı açlıktan daha zor bence 4-5 ay aç kalır kurtulur yine canının istediğini yersin abartmadan ama yapamıyorumlarla ömür böyle kalitesiz geçer malesef43: sende yapacaksın vereceksin bende kalan fazlalıklarımdan kurtulacağım başaracağız inşaAllah sağlıkla ve hayırlısıyla

Yada liposcutionla bir kerede kurtulucaksın:)sonrada abartmadan yiyeceksin:)kısa ve temiz yol:)

hangi biyerinden kurtulacaksın canım :)) eminmisin bunun kesin sonuç olduğuna fazla yağ aldırarak hayatını kaybeden insanları hatırlıyorum,bence savaşamayı öğreneceksin bunun sonu yok ve eminim liposcutionla verdiğin kiloyla spor la verdiğin kilo arasında çok fark olur vücut diyet ve sporla daha güzel oluyor eminim

sewlam arkadaşalar benimde tam 25 kilo fazlalığım var bugün yarın şuu yiyeyim yarın diye diye bitürlü başalyamıyorum eşim benden çok zayıf yanında çok kötü duruyorum farkındayım bitürlüde boğazan kaçamıyorum doğumdan sonra da abartım vermedim benim yürüyüş yapamam imkansız bebğim var boğazdan kısarsam verebilirim ayrıca kondisyon bisikleti alsam sizce nasıl olu faydası olur dimi ne olur yardıııııııııııımmmmmmmmmmmmmm:26:

merhaba tebrik ederim insan resmen tekrar doğuyor değil mi? , daha da önemlisi kiloluyken pek farkına varmıyor insan, varsada hayıflanmaktan başka bir işe yaramıyor adım atmadıktan sonra, ama verdikten sonra eski haline inanamıyorsun

bende 26 kilo verdim, fotoğraflarım filan var başarı hikayemde, bi 6-7 kilo daha vermek istiyorum, ama eski azmim kalmadı, 1 aydır sabitim, spor salonuna başladım, vücuduma göre basenimi fazla buluyorum o da biraz giderse daha mutlu olucam... bakalım yaza kadar zamanım var

tekrar tebrikler

canım umarım sağlıkla sende kurtulursun tabi irade ve kararlılık önemli,bugün yarın.. bugün yarın..... derken malesef ömürde geçiyor,benim bebişte küçük ama birşekilde yürümenin yolunu buldum 10dk da olsa yarım saatte olsa yürüdüm haftada 3gün,kondisyon bisikleti kesinlikle tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm,koşu bantının hiç faydası olmadı bana''nedenini hala anlayamadım :))'',yediklerinden biraz kısarak abur cubursuz tatlısız böreksiz daha çok sebzeyle beslenerek bol spor su ile rahatlıkla verebilirsin bence kolay gelsin bu yolda uğraşan herkese Rabbim kolaylık irade sağlık versin

tekrar tekrar teşekkür ediyorum canımm:))bende seni tebrik ediyorum maşaAllah süpr vermişsin,okadar verdikten sonra gerisi gelir bende şimdi ara verdim sabit duruorum çok şükür...diş tedavisi ilaçlar malesef çok az yiyerek ilaç içilmiyor hemen karın ağrısı başlıyor yoksa devem edecektim tam motive oldum diş olayı çıktı offf:SSS bunada şükür tabi biran önce hayırlısıyla inşaAllah biterde bende diyetime başlarım soğumak hiç istemiyorum yoksa toparlamak biraz zor oluyor,evet aynen tekrar doğuyorsun verdiği huzur bambaşka farklı bi güven geliyor insana maşaAllah :)),bakıcağım canım hikayene çok merak ettim ne mutlu umarım hep böyle iradeli olursun, oluruz

çok yardımsever ve motive edici buldum yazınızı. tebrik ediyorum sizi. inşallah bende zayıflarım. 15*-20 günde 2 kg verdim ancak. şu an 65 im. 4 gün sonra 15 günlüğüne misafirim gelecek. o zamanki hedefim kilo vermemek değil, almamak olacak. inşallah.

canım çok teşekkür ederim eğer azda olsa motive edebiliyorsam ne mutlu çok sevindim böyle düşünmene fazla kilolu değilmişsin bende 65im ve şimdilik sabit durmaya çalışıorum,evet almayalımda okadar sıkıntıyla verilen kiloları gerisi gelir elbet (inşaAllah) :)))

kızlar suanda annemı ornek alıyorum.annem 42 yasında guatr hastası 1.65 boyunda bı kadın.hayatı boyunca her zaman 75 olmus bıde ovunmek gıbı olmasın kızlar ama acayıp kadınsı hatları olan bır kadın olması sayesınde hıçbır zaman kılolu gıbı durmadı.ama ıste 2 yıl once amelıyat oldu sıgarayı bırakmak zorunda kaldı ve guatr hastalıgı cıktı tum bunları 1 ay ıcınde yasadı ve 90 kıloya kadar cıktı malesef ayrıca yıne guatrdan bazen 2 ay regl olamıyor ve sureklı vucudu odem topluyordu.ama kızlar son 1 aydır spora basladı kadın ınanılmaz bır sekılde ınceldı.spor dedıgımde oyle cok bısey degıl her sabah vucuduna o buyuk cop torbalarını sararak-daha fazla terlemek ıcın-1 saat normal tempoda yuruyus yapıyor.sadece bu ama tabıı yedıklerınede dıkkat edıyor.her turk kadını gıbı malesef ekmege pılava cok duskun bu aralar bayaa kıstı bunları aksamda pek bısı yemıyor haa bırde lahana ve maydonozu haslayıp suyunu suzuyor karısıma lımonda sıkıp ıcıyor her gun 3 4 bardak kadar.cok ısrar edıyorum ama tartılmıyor daha da ınceldıkten sonra tartılıcakmıs bu arada bende de bır suru fazla kılo var malesef boyum 1.74 kılomda konu sahıbıyle aynı 88.bende aynen senın gıbı dusunuyorum vermem gereken kılo 5 10 kılo degıl en az 20 kılo sen 3 4 ayda verdım demıssın sok oldum acıkcası gercekten bır ınsan bu kadar cabuk verebılırmı yanı bende annemden dolayı 3 4 gundur her gun 1 saat yuruyuse basladım ve lahana suyuda ıcıyorum gobegım yavas yavas ınmeye basladı ama 4 ayda sızce nası bır degısıklık olurr lutfen banada bılgılerınızı aktarınnnnnnnn

seninle kesin kanka olmalıyız diyet koçum olur musun

kızlar fazla kalabalıklığa mahal vermeden kendi diyet grubumuzu oluştursak diyorum,ben de yaklaşık2 haftadır diyet yapıyorum,aslında konu sahibi arkadaş gibi listeye bağlı değil,sadece yediklerimi kısıyorum ve düşük kalorili şeyler yemeye çalışıyorum ama tek dezavantajım tatlıya çok düşkünüm ve okul sebebiyle biraz hareketsiz bi hayatım var.birbirimize destek olup motive etmeye var mısınız

cnmm kesınlıkle katılıyorum boyle kendı aramızda bır dıyet grubu olsak bırbırımıze destek olsak topıgı acan arkadasta dıyet kocumuz olsa cok super bısı olur:)bende aynen senın gıbı cokkkkk fzla tatlıya duskunum hayatımı sadece tatlı yıyerek devam ettırebılırımbenımde okulum oldugu ıcın pek fazla hareket edemıyorum sadece gunde 1 saat spor yapmaya basladım bu aralar

canım maşaAllah süpermiş annen azmi enerjisi yaşına göre nazar değmesin kesinlikle senin içi en güzel örnek annen olurdu,rahatsızlıkları içinde çok çok geçmiş olsun kısa zamanda şifa bulmasını diliyorum canım asla buradaki okadar okuyan arkadaşımın umutlarıyla yanlış eksik bilgi vererek oynamam okadar kişi ve hakkı var bana inanıolar asla abartısız katkısız doğal ne yaptıysam nekadar verdiysem en doğru şekilde paylaşmaya çalışıyorum,diyet yaptığım süreyi toplayınca 3 ayı geçmiyor ve tam olarak 24 kilo verdim 64.8lerde tardım düz 65 diorum :))

tabiki kızlar neden olmasın seve seve paylaşımlarda bulunurum destek olurum elimden geldiği sürece inşaAllah varım ben tabi tüm arkadaşlar uymalı çünki emek vereceğiz hepimiz irademize hakim olmalıyız kabulse benden yanada kabul:))

canım tatlı için kekler pastalar yerine meyve tercih etsen çukulatada mavi-yeşil laytın düşük kalorili çukulatalarından mesela hafta 2kez yesen olmazmı,sütlü tatlılar tercih etsen,çaydaki,kahvedeki şeker olmamalı ama bide asitli içecekler doğrusu arada sırada 40yılda:))bir içince bişey olmuyor.ya şekerini ölçtürdünmü sadece tatlıyla yaşıyabilirim diosun çok şaşırdım yani endişelendirmek istemem ama önlem

biz dilanla msne ekledik birbirimizi,müstakbel diyet koçumuz da msn adresini özel msj atarak yazarsa onu da ekleriz burdan 10 dk.da bir mesaj atılabildiği için zorlanıyoruz:96:

kızlar saat 19:00 dan sonra fazla kaçırdığım olduğunda muhakkak 1tane soda içiyordum buda önemli bence ilk zamanlar _fazla kaçırmak_ diye hiç birşey söz konusu olmadı... arkadaşlar ilk zamanlar mideyi küçültmek diYete alışmak adına kesinlikle kararlı olmalıyız,slagonumuzda var ''zoru başarabiliriz imkansız biraz zaman alır ''eheh taktım ama bu söz benim için gerçekten önemli,,öptüm kızlar şimdilik çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…