- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.014
Dükkan kapattırıp aldığına göre daimi müşterisiya 215 bin çanta nasıl olur derisi uzaylı derisi mi? altın pırlantada göremedim nedir bu para yapan bu çantayı?
Kazıklanmış bunlar yaw...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dükkan kapattırıp aldığına göre daimi müşterisiya 215 bin çanta nasıl olur derisi uzaylı derisi mi? altın pırlantada göremedim nedir bu para yapan bu çantayı?
Kazıklanmış bunlar yaw...
çooooohhh yakışmış! Kıskanmayalım lütfenAsgari ücrete ,emekliye verirken gıdım gıdım Emine hanıma derya deniz
Eki Görüntüle 2146588
Dükkan kapattırıp aldığına göre daimi müşterisi
Vatanını satan kim?Ben ırkçı falan değilim sadece gerçkelri söylüyorum nedense hep vatanını satanlara destek oluyo bu ülke suriyeliler filistinliler ben her gün eczaneye gelen ne dediği belli olmayan insanlardan sıkıldım anladın mescidi aksa ayrı filistin için yas tutmak ayrı ben tutmuyorum
Hayırdır?!siz neye cesaret bu kadar siyaset üzerinden insanları rencide edici konuşabiliyorsunuz tuttuğunuz parti için kendine gel reisinde gidici ömür boyu o koltukta olmayacak ananı babanı bu kadar savunmazsın sen
Dindarlığı,sen ben veya o karar veremez!ben sizinle siyaset tartışmak isterdim, dindar olmadığım için mi bakış açımı yargılıyorsunuz ? Benim namaz kalan oruç tutan arkadaşlarım var hepsine saygım sevgim sonsuz inandıkları için onları eleştirmiyorum onlar da beni eleştirmiyor. Ateist de değilim sadece tüm gereklilikleri yerine getirmiyorum henüz belki ruhen aciz ve eksiğim ancak bu benimle Allah arasındadır. O sebeple sizlerin kıstasına göre dindar değilim diyerek vurguladım. Ha, ateist de olabilirdim kimseyi ilgilendirmez. Benim eleştirim size ekonomiden , din dışı siyasetten sorular sorulunca bunları göz ardı etmeniz.
isterdim ki sizinle işsizlik, vergi yükü, benzin zamları, kur artışları, dış borçlar ve yerli üretim teşvikleri üzerine konuşalım. Ama mümkün olmadı. Ben hiç bir partinin taraftarı değilim, emin olun aynı hataları iktidara gelir de chp yapsa onu da yerden yere vururum.
2004 yılında Erdoğan'a verilen Yahudi Cesaret Ödülünü de hatırlatalımEki Görüntüle 2146642
Bu belge nedir ??? Bir inceleyin.Bu metin orjinal metindir.Ne yazıyor Ankara ve Kudüs.Bu ne demek
Kudüs'ü İsrailin başkenti kabul ediyorum ve muhatap alıyorum demek.
Bu belge ne demek??? O insanları 20.000.000.-$ satıyorum, ailerin haklarından vazgeçiyorum
demek.
Eeeee şimdi ne yapıyor çok bilen hükümetimiz
Miting
Hükümetin koyduğu tavır miting.İsrailin de çok umrundaydı.Tınnnnn.
Hiç bir resmi tepki, yaptırım yok.Laf, laf, laf..........
hııııım ilginç! İzleyiniz lütfen...
Aha benimle aynı olaydan banlanmissin :)))))) kurduğun cümlelerde haklısın canım çokÇünkü yok Kuran da öyle bir şey... Keşke çarsafin tarihçesini okusalar.. Neyse iyi geceler canım ben sabah 6 da kalkıp işe gitmek zorunda olan bir insanım ne baba ne de koca parası yemedim bugüne kadar ondan uyumam gerek.
Bunu az önce izledim
hııııım ilginç! İzleyiniz lütfen...
Onlar genelde tepki diye fanta içiyorlar. İsrail kahroluyorSabahtan beri bekliyorum kimse kola alıp sokaklara döküp şişesini bıçaklamadı hayret
2004 yılında Erdoğan'a verilen Yahudi Cesaret Ödülünü de hatırlatalım
Yalniz farkettim o grup bu net videolara bisey dememis. Biseyler desenize :))
nota verende cikmadi daha. Demek reza daha kiymetliymis.Sabahtan beri bekliyorum kimse kola alıp sokaklara döküp şişesini bıçaklamadı hayret