- 26 Şubat 2015
- 1.906
- 4.422
2010 referandumunu kim yaptıFetö aslında hep büyüktü iktidar fetö için bir basamaktı sadece hedefi hep Türkiye idi bunu gören de akp oldu
Tabiki de kandırıldık diyecek çünkü karşıda din adı altında herkesi her kesimi kandırıyordu
Birileri fetöyü içimize soktu bunun akp olmadığı ortada
Birileri fetönün gerçek yüzünü ortaya çıkarttı bu akp dir
Ben çatışmaya bile inanmıyorum hepsi tezgah ve istediklerini elde ettiler. Feto maşaydı sadece ve zamanı gelince yine kucaklaşırlar.... Hatta çıkıp hoca efendiyide ABD kandırmış tövbe etti derler birileri de Şakşaklar2010 referandumunu kim yaptı
HSYK yargı organlarına fetöcüler o referandum ile atandı yargıyı komple ele geçirdiler
Bunu kim sağladı AKP !!
Polislikte soruların verildiğini bildiği halde izin veren AKP
Beraber yürüyorlardı sonra çıkarlar çatışınca böyle oldu şimdi binlerce masum ihraç oldu yazık değil mi takipsizlik alan beraat eden ihraç insanlara hiç mi kendinizi onların yerine koymuyorsunuz
Fetöyü içimize sokan Akp değil diyorsunuz kimiş merak ettim doğrusu
Valla siyasi olaylara ve eylemlere karışmış olanlar evet hırpalanmış olabilir doğrudur. Ama amacı gerçekten okumak meslek edinmek ekmeğini kazanıp ailesine vatanına milletine faydalı olmak isteyen ve efendi efendi okuluna gidenlere kimse bir şey demedi. Buna eminim.Okula giderken başlarını açmışlardır yada okul kapısında çünkü gerçekten imkansız istediğiniz yerden arastirabilirsinuz
Yav he he. Gercek yuzunu cikarana kadar sinav sorularini peskes cektiler, askeri okullara sizdilar kac gunahsizin kariyerini yaktilar kac kadin asker intihar etti ?? Biz fetoya bu sitede feto derken akpliler bizle delicesine kavga ederdi hoca efendimize laf ettirmeyiz dediler simdi hepsi ya arazi ya da kandirildik diyor. Geciniz lutfen. Cikar catismasi taht oyunlari derken papaz oldular. Madem akp basamakti neden milyonlarin kul hakkina girmesine ses etmediler senelerce? Nerde o cok ovunulen dini ahlak durustluk erdem ??? Ya ben sizin kadar dindarlarin gozunde tam bir dinsizim ama ahlak, durustluk , haysiyet ve vicdan benim icin olmazsa olmaz seyler.Fetö aslında hep büyüktü iktidar fetö için bir basamaktı sadece hedefi hep Türkiye idi bunu gören de akp oldu
Tabiki de kandırıldık diyecek çünkü karşıda din adı altında herkesi her kesimi kandırıyordu
Birileri fetöyü içimize soktu bunun akp olmadığı ortada
Birileri fetönün gerçek yüzünü ortaya çıkarttı bu akp dir
Sınav sorularını çalıp milletin hakkını yerken kimse ses çıkarmıyordu.Yav he he. Gercek yuzunu cikarana kadar sinav sorularini peskes cektiler, askeri okullara sizdilar kac gunahsizin kariyerini yaktilar kac kadin asker intihar etti ?? Biz fetoya bu sitede feto derken akpliler bizle delicesine kavga ederdi hoca efendimize laf ettirmeyiz dediler simdi hepsi ya arazi ya da kandirildik diyor. Geciniz lutfen. Cikar catismasi taht oyunlari derken papaz oldular. Madem akp basamakti neden milyonlarin kul hakkina girmesine ses ettiler senelerce? Nerde o cok ovunulen dini ahlak durustluk erdem ???
Ben her türlü eminim ne eyleme gittim ne birşey birebir yaşadığımı bana anlatmaya çalışıyorsunuz arayıp sorun başlarını acmadıkları sürece içeri giremezler o dönem için bu böyledir iki yol izledi üniversiteler birisi kapıya polis dikmek o zaman başını açmadan giremessin yada kapıya polis dikmeyip ikna odası ve ikna odasının sonunda açılmayanlara soruşturma bizim okula yasakk geldiğinde okulu bitirme 1ay kalmıştı 1 ayda 3 soruşturma gecirdim uyari kınama uzaklaştırma cezası aldım son sınavının olduğu gun okuldan uzaklastirlma cezam gelmiştiValla siyasi olaylara ve eylemlere karışmış olanlar evet hırpalanmış olabilir doğrudur. Ama amacı gerçekten okumak meslek edinmek ekmeğini kazanmak olup efendi efendi okuluna gidenlere kimse bir şey demedi. Buna eminim.
Dediğiniz gibi olsaydı mutlaka haberim olurdu. Zira yaşıtız ve beraber gecti yıllarımız...
Zaten ayrıca bir de sınavda barajı geçemediği ve üniversiteye giremediği halde okuyamamış olmasını da türban yasağına yükleyen 2 kuzenim daha var :)))
Durumlar sizin ısrar ettiğiniz kadar masum değil. Siz de araştırın derim...
İkna odaları haberi çıktığında sordum ben onlara... hepsi ders notu vize harçlıklarını çıkarabilmek için iş güç peşindeydi. Oda falan duymuşlar ama görmemişler birsey.Ben her türlü eminim ne eyleme gittim ne birşey birebir yaşadığımı bana anlatmaya çalışıyorsunuz arayıp sorun başlarını acmadıkları sürece içeri giremezler o dönem için bu böyledir iki yol izledi üniversiteler birisi kapıya polis dikmek o zaman başını açmadan göremezsin yada kapıya polis dikmeyip ikna odası ve ikna odasının sonunda açılmayanlara soruşturma bizim okula yasakk geldiğinde okulu bitirme 1ay kalmıştı 1 ayda 3 soruşturma gecirdim uyari kınama uzaklaştırma cezası aldım son sınavının olduğun okuldan uzaklastirlma cezam gelmişti
Her iddiasında varım sorun yaşamamaları imkansiz
Yani açmışlar başlarını demi yoksa imkansızdı imkansizzz sorun yaşamamakİkna odaları haberi çıktığında sordum ben onlara... hepsi ders notu vize harçlıklarını çıkarabilmek için iş güç peşindeydi. Oda falan duymuşlar ama görmemişler birsey.
Zaten 2-3 aylık bir sürecti abartılacak birsey yok demişti biri...
Hayır arkadaşım açmamışlar.m sadece etliye sütlüye karismamislar egitimimiz yanmasın anne babamızın emekleri ziyan olmasın diye birşeye bulaşmamışlar. Arkadaş edinmemisler sivrilmemisler yönetimin gözüne batmamak için. Nötr kalmışlar mümkün mertebe işte. .Yani açmışlar başlarını demi yoksa imkansızdı imkansizzz
Ben sizi anladım siz beni anlamadın imkansızdı bende hiçbir olaya karismadim arayın sorun o tarihler doğruysa imkansız benim annem babam üzülmedimi ben de hiçbir olaya karismadim sadece mesleğimi yapmak istedim sadece başımı açmadım o kadar stresten burun damarların catladi okulu bitirebilirmiyim bitiremeyezmiyim diye ısrar ediyorum adımdan daha fazla emininde ondan insanlara yanlış bilgi vermeyin bence burada o dönemi bilmeyenlerde inanacakHayır arkadaşım açmamışlar.m sadece etliye sütlüye karismamislar egitimimiz yanmasın anne babamızın emekleri ziyan olmasın diye birşeye bulaşmamışlar. Arkadaş edinmemisler sivrilmemisler yönetimin gözüne batmamak için. Nötr kalmışlar mümkün mertebe işte. .
Neyin ısrarı bu ? Anlamıyorum ki...
Bir de aklıma takıldı sayın Bahçeli'ye başkan yardımcılığı verilirse hatta yanında 1-2 bakanlık daha bu koalisyon oluyor mu olmuyor mu ? Sadece merakımdan soruyorum
Başörtüsü yasagı 28 şubatta geldi!...kardelen2780 97-2002 donemleri mesut yilmaz ve sonrasi ecevittir. Ve lakin suan anketteki adaylarla alakasini kuramadim?!!?! Basortu yasagi 80lerde geldi o da basortusu degil siyasi simge olan türban yasaktir. Benim anneannem hacidir hanimefendi lakin kendisi turban tesettur ne isimse oyle kafasini horguc gibi yapmadan da ortunur namazini kilar ve din tuccarlarina hakkiyla karsi cikar. Esarbiyla askeriyede de, ordu evlerinde de, diger platformlarda da her zaman yerini aldi. Ayrica konu basortu ozgurlugu vs degil oyle bir savunuyorsunuz ki baska parti iktidar olsa ortunmek yasaklanacak namaz kildirmayacaklar (!). Atv trt ve ahaber disinda bir kanal izliyorsaniz mesela Muharrem İnce’nin kiz kardesinin ve annesinin kapali oldugunu gorebilirsiniz mesele buysa yani!
Allah Aşkına biraz DOĞRUCU Olun!..Sofralarımızdan hergün 1 zeytin şu veya bu vergisi, zammı cartı curtu adı altında çalınırken sizin tek derdiniz türban mı ?
Bakın türban dedim. Zira başörtüsü bu ülkede hiç bir zaman sorun olmadı.
Türban simgrlestirildi ve siyasilere en çok oyu getiren malzeme oldu...
2 cift laf da enflasyon zamlar mültecilere hibe edilenler şehitler çocuk tecavüzcüleri kadın katilleri için etsenize...
Sağ sol davasıyla, binlerce gencimizin ölümüne sebep olan insanların bir araya gelip de, iktidarı kurması suç olmuyor da, ikisinin gayesi de ''VATAN ve MİLLET'' Olan ve her ikisininde sağ parti olan kişilerin koalisyon kurması mı ilginç geldi size?!Bir de aklıma takıldı sayın Bahçeli'ye başkan yardımcılığı verilirse hatta yanında 1-2 bakanlık daha bu koalisyon oluyor mu olmuyor mu ? Sadece merakımdan soruyorum
Hopppsss orada durun bakalım...Ben sizi anladım siz beni anlamadın iz imkansızdı bende hiçbir olaya karismadim arayın sorun o tarihler doğruysa imkansız benim annem babam üzülmedimi ben hiçbir olaya karismadim sadece başımı açmadım o kadar stresten burun damarların catladi okulu bitirebilirmiyim bitiremeyezmiyim diye ısrar ediyorum adımdan daha fazla emininde ondan insanlara yanlış bilgi vermeyin bence burada o dönemi bilmeyenlerde inanacak
Ben size tek derdiniz bu mu dedim ? Böyle bir durim yok demedim ki.. altına da ekmek dedim as dedim tecavüz dedim çoluğa çocuğa kadına şehit dedim. 2 çift laf da onlar için edin dedim..Başörtüsü yasagı 28 şubatta geldi!...
Başörtüsüyle, askeriyede yerini aldı mı?Pardon da,Siz hangi ülkede yaşadınız?
Başörtüsü Nedir? Türban Nedir? Bana bunu açıklar mısınız?
Aynende dediğiniz gibi, eğer iktidara bir gelseler, mlletin namazından giyiminine,Ezanından ibadetine müdahale edecek insanlar mevcuttur.
Ezan sesinden rahatsız olup da, mahkemeye giden avukattan tutun da, okullarda ''Seçmeli Din Dersine ''Karşı çıkan chp'li vekiller bunun en büyük örneğidir.
Allah Aşkına biraz DOĞRUCU Olun!..
Bu Ülkede Başörtü ile sorun yaşanmadı mı?!Sırf başörtülü diye, saglık hizmeti alamayıp ölen teyzemizin derdi ne oluyor acaba?!
Sağ sol davasıyla, binlerce gencimizin ölümüne sebep olan insanların bir araya gelip de, iktidarı kurması suç olmuyor da, ikisinin gayesi de ''VATAN ve MİLLET'' Olan ve her ikisininde sağ parti olan kişilerin koalisyon kurması mı ilginç geldi size?!
Birden Aklıma Takıldı da,Türkiye,Şeyhler ve Dervişler Memleketi Olmaz diyen bir liderin açtığı parti, şehyler ve dervişlerle bir kulvarda yürüyor diye kapatılan bir partinin ve pkk lideri abdullah öcalanla aynı yolda yürüyen bir partiyle koalisyon yapması, Mübah mı oluyor?!
Ben kendi hayatımı anlattım siz başkalarının kini hayırlısı bakalım o yüzden yanlış biliyor olabilirsiniz demek istedim görmeyene zor göstermek sizede iyi akşamlarHopppsss orada durun bakalım...
Kkimseye yanlış bilgi vermek ve ikna etnek zorunlulugum yok. Sizin vermediginiz ne malum o yanlıs bilgiyi diye sorarım size o zaman ? Sizin dogrulugunuzun ispatı anlattıklarınizsa benimki de anlattıklarımdır. Bu kadar yeter.. Gayet lisanı münasip ile anlattım saygi cercevesinde sizde anlattınız olmadı iftira edeyim noktasına geldiniz.. Burada biter..
Bende size , kimilerinin önceliği, Ekmektir Aştır İştir Ama bize göre önceliğimiz ise, Dindir dedim!...Ben size tek derdiniz bu mu dedim ? Böyle bir durim yok demedim ki.. altına da ekmek dedim as dedim tecavüz dedim çoluğa çocuğa kadına şehit dedim. 2 çift laf da onlar için edin dedim..
Kendinizden başkasını duymuyorsunuz her zaman ki gibi...
Başkası dediğiniz birlikte büyüyüp karşılıklı evlerde oturduğumuz, İstanbul da okuduğu için memleketten gelip okuduğu zaman zarfında bizimle yaşayan kişidir biri de.. bırkın Allah aşkına yahu... başkasının hayatı falan değil.. kendiniz başkaları üzerinden iyi hissetmeyiverin bu sefer bir zahmet...Ben kendi hayatımı anlattım siz başkalarının kini hayırlısı bakalım o yüzden yanlış biliyor olabilirsiniz demek istedim görmeyen zor göstermek sjzede iyi akşamlar
Valla siyasi olaylara ve eylemlere karışmış olanlar evet hırpalanmış olabilir doğrudur. Ama amacı gerçekten okumak meslek edinmek ekmeğini kazanıp ailesine vatanına milletine faydalı olmak isteyen ve efendi efendi okuluna gidenlere kimse bir şey demedi. Buna eminim.
Dediğiniz gibi olsaydı mutlaka haberim olurdu. Zira yaşıtız ve beraber gecti yıllarımız...
Zaten ayrıca bir de sınavda barajı geçemediği ve üniversiteye giremediği halde okuyamamış olmasını da türban yasağına yükleyen 2 kuzenim daha var :)))
Durumlar sizin ısrar ettiğiniz kadar masum değil. Siz de araştırın derim...
Ben sizi anladım siz beni anlamadın imkansızdı bende hiçbir olaya karismadim arayın sorun o tarihler doğruysa imkansız benim annem babam üzülmedimi ben de hiçbir olaya karismadim sadece mesleğimi yapmak istedim sadece başımı açmadım o kadar stresten burun damarların catladi okulu bitirebilirmiyim bitiremeyezmiyim diye ısrar ediyorum adımdan daha fazla emininde ondan insanlara yanlış bilgi vermeyin bence burada o dönemi bilmeyenlerde inanacak