Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
bizim evimizde patates çok gidiyor cocuklar sevdiği için pazartesi gunu 6 tl den aldim bugun
4.70 sebzecimiz düşüşe gecti biranda da dusemeyecegini söyledi gözümüz aydın
patates kızartma
patates salatasi
afiyetle yensin

Biri bana kılıçtaroğlu demesin yeminle gıcık oluyorum artık yetti be Atatürk'ün arkasına sığınmış gidiyor parti yerle bir olmuş durumda bence Atatürk öldüğünde CHP'de ölmüş sırf Atatürk'ü sevenler Atatürk'ün kurduğu partiye oy veriyorlar gelen yapışıyor giden yapışıyor illa kasetmi lazım valla bu Ada'ma kaset değil canlı yayın yapılsa iyice yüzsüzleşti artık itici geldiğinin farkında bile değil yada çaktırmıyor ne koltukmuş arkadaş bahçeliyede kılıçtaroğlunada birer tane en güzelinden alıp yolayasım var tayibe oy vermedim bu seçim evet geçen Cumhurbaşkanı seçiminde vermedim ama bu sefer vermedim ama öyle yada böyle kek çay derken Ada'm aldı oyu partisini solladı bu kılıçtaroğluda yapıştı zaten yüzde 25 olan seçmeni olan partiye oğlum bırak biraz canlansın parti artık insanlar partiye değil başındaki Ada'ma oy veriyorlar benim 5 yaşındaki çocuğum bile anlar artık devir değişti devran değişti yok anam bunlar anlamak istemiyor

CHP, Gürsel Erol'u disipline sevk etti

Kılıçdaroğlu icraate başlamış.
Şu koltukta kalmak için uğraştığının yarısı kadar seçim için uğraşsa CHP %5-10 fazla oy alırdı...

Cumhuriyet Halk Partisinin alacağı maksimum oy oranı Sayın İncenin oranıdır. Bu da İnce gibi biri başa geçmezse hayatta gerçekleşmez.
Geçmişten bu zamana kadar parti dinsizlikle, elitlikle suçlandı şimdi level atlattılar artık terörist denildiği için daha kötü düşüşe geçti. Yakında taşlanıp kapatılır heralde malum birileri ortalıkta rahatça konuşuyor Allah tan korkmadan.

Kemikleşmiş %24 oranından bile az aldı. Şahsen ailem Atatürk sevdalısı ve varsa yoksa Chp. Ama kardeşim ve ben farklı düşündük. Sorgusuz bir partiyr bağlnmak doğru değil. Bu zamana kadar Chp yi bir Deniz Baykal iki Kemal Kılıçdaroğlu mahvetti. Gençler artık düşünüyor be benim gibi başkaları da sol kalbilmiş partilere yöneliyor. Gerçi burada da seçim barajına takılıyor!
Kılıçdaroğlu Chp ye verdiği zararı görmüyor mü, görmezden mi geliyor anlamadım. Ama git gide chp kitlesi bile nefret eder hale geldi. Bir an önce kalan hayaiyetini toplayıp gitmeli

... sgkyı yönetemedği, karla alıp dünya kadar borca soktuğu dönemden bahsediyorum....

Sadece buraya takıldım. Bu kurumda çalışan biri olarak diyeceğim Kılıçdaroğlu dönemimdeki ve 2017 bütçe açığını karşılaştırın derim.
Ha birde o dönemde mesaiden ikramiyeden performanstan bir sürü hakkı olan memurların şimdi bu ödenekleri yok!Bunuda hesaba katın. Ayrıca çalıştığım kurumun adı üstünde Sosyal Güvenlik Kurumu. Kamu hizmeti verir belli bir bedel karşılığında. Örneğin emeklilik! Kişi belli prim günü öder emekli olur maaş bağlanır. Ancak geçmişte ki ABO oranıyla şimdiki ABO oranını kıyaslayın emekli ne zaman daha çok maaş alıyormuş? Yalnız Sayılara değil sayıların değerini kontrol edin derim.

İyi günler dilerim.

Boşver kuzum ya 350 tl 750 tl emekli aylığı bağlandığında anlayacaklar da geç olacak.... Bu arada o kurum müdürüydü sadece yeşil kart batırdı sgk yı devletin başı ise Demireldi ....

Boşver kuzum ya 350 tl 750 tl emekli aylığı bağlandığında anlayacaklar da geç olacak.... Bu arada o kurum müdürüydü sadece yeşil kart batırdı sgk yı devletin başı ise Demireldi ....
O değilde ben merak ediyorum kurban Bayram'ında emekliye ikramiye vereceklermi inan merak EDİYORUM artık

Ayrıntıya girmek istemedim. Nitekim Kılıçdaroğlu çıkıp konuşmadı bu konuda kendini savunmalıydı. Bu konuda en azından!
Dediğin gibi genel müdür olduğu zaman devletin başı buna bir dur deseymiş? Ama milletimiz bunları görmüyor sgk yı batırdı ezberi almış başını gidiyor resmen.
Chp nin başından gitmeli kılıçdaroğlu ama emin ol kim gelirse gelsin edecek lafları var. Hatasız biri yok ama bazılarının hatalarını kimse görmüyor. Bugün o kadar emin oldum ki bazı şeylerden her şeyi boş verdim. Benim için yaşam alanım yaşadığım ilçe, çevremdeki insanlar. Bunlar yetiyor kendini düşünmeyeni düşünmekte bizim akılsızlığımız!!! Herkes hak ettiği gibi yaşar inşallah, kuru yüzünden yaş yanmadan.

O değilde ben merak ediyorum kurban Bayram'ında emekliye ikramiye vereceklermi inan merak EDİYORUM artık
Sistemi buna göre hazırladılar ama bunun kesin cevabını temmuzda verebilirim çünkü ikramiye nedeniyle tekrar( bitmeyen şey nasıl tekrar oluyorsa) mesai zorunluluğunu gelecek bize.
Şuan durdurulan borç yüklemeleri gaza basmış şekilde işerliyor. Mahkemeye verilecek yazıların haddi hesabı yok diyemem çok ayrıntısına girmeyeyim neyse mezardaki adama borç çıkıyor dersem olmaz diyemem, hele çocuğu eşi yoksa kardeşlerinden tahsile kadar gidiyor desem hiç olmaz. Neyse neyse ....

Önceden ciddiye alıp derdimi anlatırdım.baktım anlayan dinleyen yok.bundan sonra tii ye alıyorum napıyım :) eğlenceli oluyor böylesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…