- 3 Ekim 2009
- 3.308
- 5.526
Peki şu an örtününce füze mi uçtu?Evet haklısınız Peki başörtüsünü açtırmaya verdiğimiz enerjiyi başka şeylere versek neler olurdu neler uzaya cikiliyordukda kızların baş örtüsü ne takılmıştı fuze
hic sevmiyorum aslında önceki sayfada yazılanlara katılıyorum din insanla Allah arasındaki bir olgudur insanlarla ilişkilerimzde dindarlığına göre iyi yada kötü olduğuna karar veremeyiz bir insanın ama baş örtüsü konusu boşuna konuşuluyor 33 yıl süren bir yasak birçok insanın hayatını etkilemiş bir yasak bu kadar bahsedilmesi doğaldır :)Harbi seviyorsunuz bu konuyu devam o zaman ben almayayım
Oda olur inşallah niye olmasın:)Peki şu an örtününce füze mi uçtu?
Cidden görüş farkı ayırmadan hepinize diyorum, he illa ki topiğe yazmaya devam edeceğiz diyorsanız yazın ama eski meseleleri ısıtıp ısıtıp gündeme getirmeyin, yıllardır aynı konular, dön dolaş aynı mevzular, halbuki bu memleketin önünde şu an çok çok önemli konular var.
Dolar, faiz, üretim vs vs, açın da ekonomi de, seçim sonrası uluslarası ilişkilerdeki güncel konuları takip edin.
İnşallahOda olur inşallah niye olmasın:)
Ben de bunu diyom. Ama 8 yaşında kendini ifade etmek çok zor.Cidden görüş farkı ayırmadan hepinize diyorum, he illa ki topiğe yazmaya devam edeceğiz diyorsanız yazın ama eski meseleleri ısıtıp ısıtıp gündeme getirmeyin, yıllardır aynı konular, dön dolaş aynı mevzular, halbuki bu memleketin önünde şu an çok çok önemli konular var.
Dolar, faiz, üretim vs vs, açın da ekonomi de, seçim sonrası uluslarası ilişkilerdeki güncel konuları takip edin.
Ucuzlasın tabii, halkın bir patates soğanı var.Patates sogan ucuzlamıs abla
Ucuzlasın tabii, halkın bir patates soğanı var.
Dolar, faiz ve İMKB'yi takip edin, reel ekonominin nabzı onlar çünkü.
Az daha din, örtü vb derseniz Kazen'den paparayı yemek uğruna kapatırım topiği.
Hadi sizlere iyi günleeeerrr
Ucuzlasın tabii, halkın bir patates soğanı var.
Dolar, faiz ve İMKB'yi takip edin, reel ekonominin nabzı onlar çünkü.
Az daha din, örtü vb derseniz Kazen'den paparayı yemek uğruna kapatırım topiği.
Hadi sizlere iyi günleeeerrr
Heh bunun üzerine sorayım :)
Hanımlar bir miktar param var, şu dönemde dolar,Euro,altın hangisini almak mantıklı sizce??
Daha önce bir miktar Euro almıştım, yine Euro ile mi devam etsem ??
Dolar ucuyor gun gectıkce dolara dönüş yap bence.. İnse bile nasıl olsa cıkacak..
Peki şu an örtününce füze mi uçtu?
İnsanlar özgürlüğünü eline aldı yetmez mi?
meclis artık kılık kıyafet konuşarak lak lak ediceğine daha önemli meseleler konuşuyor.
İnsanların yaşam tarzlarına dil uzatılmıyor.
Bu konuları aştığımıza göre füze de uçar merak etme
Euro dolar karşısında değer kaybedebilir. ABD nin koyduğu gümrük artışlarından. Şu an Euro- dolar paritesi (çapraz kuru) 1.1628 civarında. ABD faiz artırımı yaparsa dolar daha da değerlenir Euro karşısında.Heh bunun üzerine sorayım :)
Hanımlar bir miktar param var, şu dönemde dolar,Euro,altın hangisini almak mantıklı sizce??
Daha önce bir miktar Euro almıştım, yine Euro ile mi devam etsem ??
Euro dolar karşısında değer kaybedebilir. ABD nin koyduğu gümrük artışlarından. Şu an Euro- dolar paritesi (çapraz kuru) 1.1628 civarında. ABD faiz artırımı yaparsa dolar daha da değerlenir Euro karşısında.
Ama son günlerde altının ons fiyatında düşme var. 1258 dolara geriledi. Eğer savaş çanları çalınırsa yükselebilir mi?Alınabilir mi bilmiyorum. Altın alırsan bilezik değil de külçe olarak İstanbul Altın Rafinerisi altınlarını almanı tavsiye ederim.
Ben aynı bayrak altındayız kardeşiz böyle incitici yorumlar yakışmıyor her iki tarafa da demek istedim gerçekten ulkemden nefret ettiğim falan yokÜlkeden nefret etmek ne demek? Ülke de belki senden nefret ediyordur. Bu sözler yakışmaz.
Şimdi size öneri vermek sorumluluk işi. Ne diyeyim? Şu sitedeki pariteleri kontrol et. Dolar değer kazanmış bütün para birimleri karşısında. Yükselen alınmaz. İngiliz sterleni veya İsviçre Frangı alınabilir mi? Ama döviz büfesinin ara farkına dikkat et. Çok ara farkı var mı satış alış arasında.Aslında altın 3 ü arasında 3.planda benim için.
Ani bir ihtiyaç halinde altın bozdurmaktansa dolar-euro bozdururum diye düşündüm.
Döviz olarak 2 si arasında dolar mı mantıklı sizce?
Ben özgürlüklere bir şey demiyorum. Ki ben insanların özgürlüklerini sonuna kadar kullanmasının savunucusuyum. Başörtü yasakları varken ''Kız öğrencilerin açık ve kapalı alanlarda başörtüsü örtmesi yasaktır'' yasası çıkarıldığında; erkek öğrencilerin başörtüsü örtüp okula gelerek eylem koymasını teklif ettim. Ama o dönemdeki fazilet-saadet partili erkek öğrenciler bunu yapmadılar.
Ama şuna karşıyım: Başörtülülerin açıkları küçük görmesi veya başı açıkların başörtülüleri küçük görmesine karşıyım. Ama maalesef her iki taraf da birbirini küçük gördü.
CHP li Akp liyi cahil görüyor; Akp li de CHP liyi cahil görüyor. Sanki taraflardan biri icat yaptı, buluş buldu, Nobel ödülü aldı veya füze uçurdu...