Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .

Tıppı değil 'tıbbı'
çocuk hala yuvarlanıyormu yerde sen yine burdasın

Cahilim apla anca bu kadar
Çocuk her yeri talan etmekle meşgul.en tehlikeli zamanı şimdi.heryere tutunup kalkıyor.sonra bi yere tutunması gerektiğini unutup hooop yere
Maşallah en güzel zamanları bebeklikleri sonra ne kucağa geiyorlar ne bişey

Aslında altın 3 ü arasında 3.planda benim için.
Ani bir ihtiyaç halinde altın bozdurmaktansa dolar-euro bozdururum diye düşündüm.

Döviz olarak 2 si arasında dolar mı mantıklı sizce?

Kafalara gel. Önce vatan millet sakarya şimdi de paramı Euro'da mı tutsam Dolar'da mı kızlaaaar? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Kafalara gel. Önce vatan millet sakarya şimdi de paramı Euro'da mı tutsam Dolar'da mı kızlaaaar? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Arkadaşım ...
Konu din,baş örtü vs. taraflara kayıyordu, Mune abla daha başka gündemle ilgili konular var döviz vs konuşun dedi,ben de bu aralar böyle bir arayışta olduğum İçin sordum..
Sanane yani...
Sana mı soracam ne sorup ne sormayacağımı,neyi konuşup konuşmayacağımı...
Siyaset dışına tek çıkan yorum benimki mi beni alıntılıyorsun? Amacın ne ya senin..

Sakin lütfen, @1var1yok Euro Dolar'ında göbeği siyasete bağlı ablacım, konuşulabilir burada konu dışına çıkmış olmuyorsunuz, kaldı ki dini konular konuşulmaya başlanınca başa sarıyoruz, yine örtü, cemaat, müslümanlık üçlüsü giriyor araya.

Kapandı bu konular, seçim de bitti, artık mevzu gerçekten ekonomi ve kalkınma, üretim, istihdam, verilen vaadlerin yerine getirilip getirilmeyeceği.

Misal ben bugün hem Pazar hem market alışverişi yaptım, yalanım varsa ne olayım 250 lira gitti, çay şeker, çamaşır deterjanıyla bulaşık deterjanı epey götürür ama pazardan aldıklarım 1 hafta ya yeter ya yetmez, ki bizde abur cubur da alınmaz, market alışverişinde aldığım herşey evin genel temizlik ihtiyaçlarına aitti deterjan, yumuşatıcı gibi, bir de çayla şeker işte.

Markette 2 emekli hatun kasadan tedbirli geçiriyorlardı alacaklarını, ellerindeki para kadarını geçirdiler, konuşma aynen şu: emekliyiz anacım ne yapalım anca yettiririz, cebimdeki para kadar alırım gerisi kalsın, diğeri arkadaşına esprili cevap veriyor: bir bakıyorsun maaşları da vermiyorlarmış, olur mu olur gülüşmelerine ben de güldüm çok tatlıydılar çünkü, poşetleri alıp gittiler.

Aynen paranın hiç dermanı yok abla..
Bende akşam üzeri bir dondurma yiyeyim diye çıktım, 100 lira gitti o ara, aldıklarım da hep temel ihtiyaçlar, un, zeytin,peynir, domates, ıvır zıvır birkaç bir şey daha.
Tencereye girecek yemeklik hiçbir şey yok
Baktım üzerimdeki para yetmeyecek, sebze alışverişini de yarına bıraktım..

Seçmen statüsünden asıl vasfımız olan vatandaş statüsüne dönüş yapalım artık, hayat pahalı, geçim zor, fiyatlar el yakıyor, bugün alışveriş yaparken dar gelirli insanları düşündüm, nasıl yettirip geçiniyorlar, 1 günde 250 lira, hadi her gün o kadar gitmez ama 1500-2000 lira maaş alan biri kira, fatura, yiyecek, temizlik ürünleri derken nasıl yetiştiriyor?

Kim hayatını Nasıl geçiriyor merak ediyorum

Maalesef yetiştiremiyor. Sırf bu maddi imkansızlık yüzünden intihar eden o kadar çok insan var ki.
Ne diyeyim Allah herkesin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…