- 3 Ekim 2009
- 3.308
- 5.526
Siz çok genelleme yapıyosunuz.
Mesela fazilet saadetli öğrenciler bunu yapmadı derken bi kaçınım gitmediğini gördünüz ama hepsini aynı kefeye koydunuz..
Başörtülüler açıkları küçük gördü,açılşwr başörtülüleri küçük gördü dediniz.yine genelleme yaptınız..
( ki ben buna inanmıyorum.bu ikisi çok iyi dost kanka olabiliyor.yada açık bir annenin kızı kapanıp anne kız çok güzel bir örnek teşkil ediyor) yeterki saygı olsun güzel ülkemde.
Chp akpyi cahil görüyor,akp chpyi cahil görüyor.buda bir genelleme..
Herkes bal gibi biliyor iki tarafında okumuş kendini yetiştirmiş,yüksek mertebelerde olan seçmenleride var.
Biz şu ülkede birlik beraberlik içinde yaşadığımız sürece her konuda diğer ülkelerin önüne geçebiliriz.
Teröre karşı sokaklara döküldüğümüzde sende bende türk bayrağını alıp sokaklara dökülüyoruz.hangi partilisin ay tesettrlü ,ay doğulu batılı demiyorz.
Hepimiz kol kola yürüyoruz.birlikte dualar ediyoruz.
Bu sözleri söylerken dilime bu şarkı takıldı
Tıppı değil 'tıbbı'Neydi o tantana yaa.
O incecik kumaşın neye engeli vardı da bu kadar ülkeyi karıştırdılar.meclis oturdu başörtüsü konuştu..
Çok kişinin hakkı yendi.son sınıf tıp öğrencileri,okuluyla başörtüsü arasında karar vermeye zorlandı.tıppı bırakıp tezgahtar olanı gördü bu gözler.
Onların vebalini nasıl ödücekler acaba..
Cemaatle ne alakası var. Sanırım sen cemaatlerle çok haşır neşir olmuşun.Bayılıyolar bu konuya :)
Bunlarda bi cemaat kurmalı bence :)
Tıppı değil 'tıbbı'
çocuk hala yuvarlanıyormu yerde sen yine burdasın
Cemaatle ne alakası var. Sanırım sen cemaatlerle çok haşır neşir olmuşun.
Maşallah en güzel zamanları bebeklikleri sonra ne kucağa geiyorlar ne bişeyCahilim apla anca bu kadar
Çocuk her yeri talan etmekle meşgul.en tehlikeli zamanı şimdi.heryere tutunup kalkıyor.sonra bi yere tutunması gerektiğini unutup hooop yere
Maşallah en güzel zamanları bebeklikleri sonra ne kucağa geiyorlar ne bişey
Aslında altın 3 ü arasında 3.planda benim için.
Ani bir ihtiyaç halinde altın bozdurmaktansa dolar-euro bozdururum diye düşündüm.
Döviz olarak 2 si arasında dolar mı mantıklı sizce?
Kafalara gel. Önce vatan millet sakarya şimdi de paramı Euro'da mı tutsam Dolar'da mı kızlaaaar? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
Sakin lütfen, @1var1yok Euro Dolar'ında göbeği siyasete bağlı ablacım, konuşulabilir burada konu dışına çıkmış olmuyorsunuz, kaldı ki dini konular konuşulmaya başlanınca başa sarıyoruz, yine örtü, cemaat, müslümanlık üçlüsü giriyor araya.
Kapandı bu konular, seçim de bitti, artık mevzu gerçekten ekonomi ve kalkınma, üretim, istihdam, verilen vaadlerin yerine getirilip getirilmeyeceği.
Misal ben bugün hem Pazar hem market alışverişi yaptım, yalanım varsa ne olayım 250 lira gitti, çay şeker, çamaşır deterjanıyla bulaşık deterjanı epey götürür ama pazardan aldıklarım 1 hafta ya yeter ya yetmez, ki bizde abur cubur da alınmaz, market alışverişinde aldığım herşey evin genel temizlik ihtiyaçlarına aitti deterjan, yumuşatıcı gibi, bir de çayla şeker işte.
Markette 2 emekli hatun kasadan tedbirli geçiriyorlardı alacaklarını, ellerindeki para kadarını geçirdiler, konuşma aynen şu: emekliyiz anacım ne yapalım anca yettiririz, cebimdeki para kadar alırım gerisi kalsın, diğeri arkadaşına esprili cevap veriyor: bir bakıyorsun maaşları da vermiyorlarmış, olur mu olurgülüşmelerine ben de güldüm çok tatlıydılar çünkü, poşetleri alıp gittiler.
Hala üstteki sorum cvp bulmadı ?Arkadaşlar hepinize soruyorum ben bilmiyorum da şimdi reis in vaatleri neydi onları konuşalım ??? Merak ediyorum sadece iktidar yandaşları cvp larmisiniZ??
Seçmen statüsünden asıl vasfımız olan vatandaş statüsüne dönüş yapalım artık, hayat pahalı, geçim zor, fiyatlar el yakıyor, bugün alışveriş yaparken dar gelirli insanları düşündüm, nasıl yettirip geçiniyorlar, 1 günde 250 lira, hadi her gün o kadar gitmez ama 1500-2000 lira maaş alan biri kira, fatura, yiyecek, temizlik ürünleri derken nasıl yetiştiriyor?Aynen paranın hiç dermanı yok abla..
Bende akşam üzeri bir dondurma yiyeyim diye çıktım, 100 lira gitti o ara, aldıklarım da hep temel ihtiyaçlar, un, zeytin,peynir, domates, ıvır zıvır birkaç bir şey daha.
Tencereye girecek yemeklik hiçbir şey yok
Baktım üzerimdeki para yetmeyecek, sebze alışverişini de yarına bıraktım..
Kim hayatını Nasıl geçiriyor merak ediyorumSeçmen statüsünden asıl vasfımız olan vatandaş statüsüne dönüş yapalım artık, hayat pahalı, geçim zor, fiyatlar el yakıyor, bugün alışveriş yaparken dar gelirli insanları düşündüm, nasıl yettiripgeçiniyorlar, 1 günde 250 lira, hadi her gün o kadar gitmez ama 1500-2000 lira maaş alan biri kira, fatura, yiyecek, temizlik ürünleri derken nasıl yetiştiriyor?
Maalesef yetiştiremiyor. Sırf bu maddi imkansızlık yüzünden intihar eden o kadar çok insan var ki.Seçmen statüsünden asıl vasfımız olan vatandaş statüsüne dönüş yapalım artık, hayat pahalı, geçim zor, fiyatlar el yakıyor, bugün alışveriş yaparken dar gelirli insanları düşündüm, nasıl yettirip geçiniyorlar, 1 günde 250 lira, hadi her gün o kadar gitmez ama 1500-2000 lira maaş alan biri kira, fatura, yiyecek, temizlik ürünleri derken nasıl yetiştiriyor?
Ne var bunda Allah aşkına Hdp deme bana sizde onlarla birlikteydiniz ne oldu şimdi yeter Artık yeter yaşa Mustafa Kemal paşa yaşa adın yazılacak mücevher taşa