Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Kk dan mı bahsediyoruz şimdi konuyu saptırmakta üstünüze yok
Sen söylediğin şeyi açıklasana
Akp nasıl kaybetmemiş ?
Ben kk dan bahsediyorum hem yazimi alintiliyosun ondan mi bahsediyoruz diyosun:) sinirini git baska yerden cikar bence:)

Testis kanseri tedavisi için testislerden sadece birinin alınması vücudun ürettiği sperm sayısını azaltabilir. Buna rağmen, testis kanseri hastası erkekler diğer testissperm üretmeye devam ettiği sürece çocuk sahibi olabilirler..
Yaniii demem o kiii adamın ne derece ağır bi kanser atlattığını nerden biliyorsunda konuşuyorsun sana roporunu mu gösterdiler... kanser olupta hamile olan çok kişi var... Allah nasip etmiş vermiş bunada mı dil uzatır oldunuz?

Sen Ince'nin fetö okulunda hizmet yaptigini nereden biliyorsan, fake cürük raporunu ben ordan biliyorum :)

Yani tesadüfe bakarmisin Binde bir sans ile adam hem cocugu oluyor, hem hayatta kaliyor. Peki Erdogan'in diger oglunun neyi vardi? Hicbiri askerligini yapmadi. Hatta akp'lilerin evlatlarin hicbiri askerligini yapmadi, ama sehit güzellemeleri yaparlar!

Hadi yaa nasıl kaçırmışım onu :)
Ortalığı karıştırmaya çalıştılar ama yemedi :)
Aynen valla:)) burda bile ne iftiralar attılar bilmem ne okulunda silahlı baskın varmış herkes oraya toplanmış mış mış da mış mış işte bi sürü iftiralar... ne yapsınlar onlarda haklı tabi hiç iktidar olamadılar çamur bari atak diyorlar:))))

Sen Ince'nin fetö okulunda hizmet yaptigini nereden biliyorsan, fake cürük raporunu ben ordan biliyorum :)

Yani tesadüfe bakarmisin Binde bir sans ile adam hem cocugu oluyor, hem hayatta kaliyor. Peki Erdogan'in diger oglunun neyi vardi? Hicbiri askerligini yapmadi. Hatta akp'lilerin evlatlarin hicbiri askerligini yapmadi, ama sehit güzellemeleri yaparlar!

Kızını danısmanı yaptı 56 bın maas verdı vay be deli para.. Önce can sonra canan sloganları değişmeli

Sinirli değilim gayet sakinim
Niyet okumakta başarılı değilsin
Birde Akp nin durumunu bilseydin süper olurdu
:KK66:
Burdan hic ole gozukmuyo :) Durumunu biliyorum emin ol:) cok konusuldu burdan sayfalardir secimden sonrada..oy kaybedildiginide biliyorum, ama adam baskan mi? Suan bu yeterli..

Aynen valla:)) burda bile ne iftiralar attılar bilmem ne okulunda silahlı baskın varmış herkes oraya toplanmış mış mış da mış mış işte bi sürü iftiralar... ne yapsınlar onlarda haklı tabi hiç iktidar olamadılar çamur bari atak diyorlar:))))

Erdoganin sana en ufak katkısını sorsam ?

16 yıl yedi 50 yıl daha yesin yazan var burada Arya
O yüzden çok hırpalama kendini :KK66:

Sadece hirs yok, herkes bu adamdan korkuyor. Secilmis olan bir basbakani bir günde isten atiyor. Bir günde Teog'u kaldiriyor. Plan programsiz, yerine ne gelecegini belirlemeden. Secim Tanürek olayini anlatmama gerek yok. Akp icinde Erdogan'a karsi gelmek sadece kariyer degil, hayat karartirir.

Muhalefet yetirici kadar isini iyi yapmiyor dogru. Kilicdaroglu ve chp'nin kemiklesmis üyeleri gitmesi lazim. Yerine genc, dinamik insanlar gelmeli. Ha tek suc chp'nin degil bence. Mevcut sistemde zaten muhalefet etmek zor. Hersey akp elinde. Medya, savci, mecliste onlarindi. Miting icin en basit devlet'in parasi ile istedigi sekilde otobus, metro kalkiyordu. Kampanya yapiliyordu.

Bence çok da zor değil. Muharrem İnce bırak iktidardan destek almayı, kendi partisinden destek almadan 2 ayda çok güzel yürüttü mitingleri. İnsanlar birini seviyorsa bedava otobüs filan beklemeden gidiyor zaten gideceği yere.

Akp Ataşehir’e bedava otobüs yığsa kaç kişi gider mitingine?
Başakşehir de bir tane bedava otobüs görmedim ama herkes mitingde.
Gönül kazanmakla alakalı bazı şeyler.
Her göz herkesi sevmiyor ne yazık ki, herkesin tercihleri de farklı. Saygılı olmak zorundayız yapacak birşey yok.

Maasi filan demiyorum ama ben onun yerinde olsam en guvendiklerimi koyarim en yakinima. Adamin sag kolu sol kolu hepsi hain cikinca. Kime guvensin.

Kim hain cıktı adam en guvendıgım dıye yanına alıyor. Sonra efendime diyim istedigi birseye itiraz edeni hooop aşağı indiriyor..
Bkz:Ahmet Davutoğlu

Erdoganin sana en ufak katkısını sorsam ?
Babam kadroya geçti.. bunu daha öncede buraya yazmıştım baban torpilliymiş dediler.. benim babam normal işletmede çalışan gece bekçisiydi.. bi dönem açığa alınıyordu bi dönem çalışıyordu.. Akp geldi babam ve herkes kadrolu oldu..

X