- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.015
Tahrik etmiyorum aslında boşuna algı oluşturmaTahrik etme istersen :) secim bitti ban yemeyelim bosa:)
Sinirliydim ya hani yumuşadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahrik etmiyorum aslında boşuna algı oluşturmaTahrik etme istersen :) secim bitti ban yemeyelim bosa:)
Babam kadroya geçti.. bunu daha öncede buraya yazmıştım baban torpilliymiş dediler.. benim babam normal işletmede çalışan gece bekçisiydi.. bi dönem açığa alınıyordu bi dönem çalışıyordu.. Akp geldi babam ve herkes kadrolu oldu..
Okuz altinda buzagi arama dicem onada bise bulcan simdi:)Tahrik etmiyorum aslında boşuna algı oluşturma
Sinirliydim ya hani yumuşadım
Yok yok bulmam rahat olOkuz altinda buzagi arama dicem onada bise bulcan simdi:)
Yaveri vardi ya onu kastettim ali yazicimiydi neydi.Kim hain cıktı adam en guvendıgım dıye yanına alıyor. Sonra efendime diyim istedigi birseye itiraz edeni hooop aşağı indiriyor..
Bkz:Ahmet Davutoğlu
Yaveri vardi ya onu kastettim ali yazicimiydi neydi.
Ahmet davutoglu niye indirilmisti? Fetocu mu?
Iste bu sebepten mi alinmisti gorevden?E ona gore herkes fetöcü zaten.
Evet sınavsız sistemsiz adam memur değil normal bir isçiydi ne sınavına girecek.. neyse iyiki sizin seçtiğiniz gelmedi çok şükür siz çoğunluk olsaydınız ülke hiç çekilmezdi... Allah size o sevinci hiç yaşatmasın... iyi geceler...Sınavsız sistemsız degıl mi ?
Sizde haklısınız ne deyim
Evet sınavsız sistemsiz adam memur değil normal bir isçiydi ne sınavına girecek.. neyse iyiki sizin seçtiğiniz gelmedi çok şükür siz çoğunluk olsaydınız ülke hiç çekilmezdi... Allah size o sevinci hiç yaşatmasın... iyi geceler...
Evet sınavsız sistemsiz adam memur değil normal bir isçiydi ne sınavına girecek.. neyse iyiki sizin seçtiğiniz gelmedi çok şükür siz çoğunluk olsaydınız ülke hiç çekilmezdi... Allah size o sevinci hiç yaşatmasın... iyi geceler...
Iste bu sebepten mi alinmisti gorevden?
:)İşte tontriko derin mesele onlar ya
Diriliş ertuğrul u seyredenlerin olduğu capsler geldi aklımaZafer mi? Ne zaferi ?
Baskomutan önderliğinde savaşa mı girdiniz ?
Canim alinma ama gercekten sinirin bozulmus gibi duruyosun : ( bi yazilarina goz gezdir sen boyle yazmiyodun sanki bundan once.Diriliş ertuğrul u seyredenlerin olduğu capsler geldi aklıma
Diriliş ertuğrul u seyredenlerin olduğu capsler geldi aklıma