Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bıkmadan usanmadan cevap veriyorsunuz. Maşallah size

Fatih portakala bi sürü şeyler söylemişler vay efendim neymiş eli silahlı askerler gelmişde kanalı basmış mış mış portakal bu asılsız iddialara çok sert bir şekilde cevap verdi... sonunda portakalıda isyan ettirdiler ya helal olsun

Dediklerinde doğruluk payı var

Kimse Erdoğan istifa et diyemez çünkü adam hiç iktidardan düşmedi. Hırslı bir adam. Neden başarısız olduk diye saldırıyor çevresine. Bir şekilde de tolere ediyor.

Ama Kılıçdaroğlu öyle değil tekdüze gidiyor. Değişim yok icraat yok. Söylemler bile aynı.

Seçim zamanları mitingleri ve açık oturumları seyretmeyi çok severim. İnternetten üzerinden takip etmeye çalıştım bu defa . İlk zamanlar İnce’yi dinlerken iyi bir muhalefet geliyor dedim. Akşener lider gibi değil de mahalle teyzesi gibi konuştu. Çok şaşırdığım şey Perinçek olmuştu. Çok güzel konuştu bu defa .
Demek istediğim muhalefet zayıf.
Bu zayıflık iktidarı şımartıyor.
Korkudan değil yani boşluktan bence..:

Ve sonunda geldim biz yokkenee iktidar coştu burda hayırlısı olsun inşallah demez kimse

Ve burda reis reis diye dolaşanlar ins geçim sıkıntısi içerikli konu açmaz :/

Bı yazı gordum biri nasıl k.yduk demiş sanırım ona cevaben biseyler yazılmış hakikaten de öyle

Oy verenlerin çoğu asgari ücretli büyük kesimi

Beni irgalamiyor para pul meselesi şükür geçiniyoruz kazancımız la

Asgari ücretle geçinip kirada oturanlar ne yapacak onlar düşünsün

Arkadaşlar hepinize soruyorum ben bilmiyorum da şimdi reis in vaatleri neydi onları konuşalım ??? Merak ediyorum sadece iktidar yandaşları cvp larmisiniZ??

Teşekkürler ince teşekkürler kalplerimize tekrar sevinç yaşattığın
Arkadaşlar hepinize soruyorum ben bilmiyorum da şimdi reis in vaatleri neydi onları konuşalım ??? Merak ediyorum sadece iktidar yandaşları cvp larmisiniZ??
Kek ama neyli olduğu belli değil cevizli olsa zengin işi güzel olurdu süper soru olmuş arkadaşım dolar Hakkı'nda ne düşünüyorlar acaba bu arada benim tüm param dolar gerçi benim işime yarıyor ama ben ülkemin genelini düşündüğüm için farklı düşünüyorum sanırım sorun bende

Testis kanseri tedavisi için testislerden sadece birinin alınması vücudun ürettiği sperm sayısını azaltabilir. Buna rağmen, testis kanseri hastası erkekler diğer testissperm üretmeye devam ettiği sürece çocuk sahibi olabilirler..
Yaniii demem o kiii adamın ne derece ağır bi kanser atlattığını nerden biliyorsunda konuşuyorsun sana roporunu mu gösterdiler... kanser olupta hamile olan çok kişi var... Allah nasip etmiş vermiş bunada mı dil uzatır oldunuz?

Kapatmak zayiflatir. Refah Partisi ile Saadet Partisinin oylari bir mi?
Dışardan gördüm paylasiminizi malum yoktum ucmustum o zaman kimse yok normalde yaşadıkları ilgilendirmiyor sanki oy verene kadar reis de reis her yerde savunuyorlar iş geçim sıkıntısına işsizliğe geldi mi kalakaliyor herkes

İns herşey çözülür de biz haksız çıkarız
İns herşey yoluna girer ülkemiz kurtulurda biz yanlış yolda olmuş olalım

Ben kişisel bakmıyorum olaya kimse babamın oğlu değil benim tek düşündüğüm VATAN

Hadi yaa nasıl kaçırmışım onu :)
Ortalığı karıştırmaya çalıştılar ama yemedi :)

Sadece hirs yok, herkes bu adamdan korkuyor. Secilmis olan bir basbakani bir günde isten atiyor. Bir günde Teog'u kaldiriyor. Plan programsiz, yerine ne gelecegini belirlemeden. Sevim Tanürek olayini anlatmama gerek yok. Akp icinde Erdogan'a karsi gelmek sadece kariyer degil, hayat karartirir.

Muhalefet yetirici kadar isini iyi yapmiyor dogru. Kilicdaroglu ve chp'nin kemiklesmis üyeleri gitmesi lazim. Yerine genc, dinamik insanlar gelmeli. Ha tek suc chp'nin degil bence. Mevcut sistemde zaten muhalefet etmek zor. Hersey akp elinde. Medya, savci, mecliste onlarindi. Miting icin en basit devlet'in parasi ile istedigi sekilde otobus, metro kalkiyordu. Kampanya yapiliyordu.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…