Bıkmadan usanmadan cevap veriyorsunuz. Maşallah sizeChp ve secmeni en azindan 1 kisiye bagli degil. Istedigini alamayinca tepkisine veriyor. Alternatif yok diye aglamiyor. Ve ben halen diyorum secimlerde, her secimdeki gibi birseylerin dönmesi kesin. Adam kalkip bunu elbette medyada ilan etmez, edemez.
Ve ona bakacaksak Erdogan kendi secmenine neler dedi, neler. Kendisi bile secmenleri koyun olarak görüyor. Egemen Bagista demisti "cok kolay panpa, bir iki bakara makara süresini atiyorsun" diye.
Akp icinde kim Erdogan'a karsi gelir? Cesaret yok cünkü korku var. Korku olan yerde iyi devlet yönetilir mi sence?
birde başörtüsü sorunu nedeniyle 2 kızı da yurt dışında okudu peki oğulları neden yurt dışında okudu sorar mısınızBosuna, biliyorum ama sonradan "ayy sen beni anlamiyorsun, sana cevap vermiyorum" demeleri bana kahkaha attirmiyor degil yani :)
Fatih portakala bi sürü şeyler söylemişler vay efendim neymiş eli silahlı askerler gelmişde kanalı basmış mış mışBoşuna yorulma anlamıcaklar :)
Seçim günüde muharrem ince piyasada yok ysk da rehin alınmış diye iftira attılar.ertesi gün adam çıktı kendi seçmenine şizofren dedi
Zaten chp kendi içinde ayrı bir savaş veriyor.daha kendi partisini yönetemeyen adamlara devletmi emanet edilir
Chp ve secmeni en azindan 1 kisiye bagli degil. Istedigini alamayinca tepkisine veriyor. Alternatif yok diye aglamiyor. Ve ben halen diyorum secimlerde, her secimdeki gibi birseylerin dönmesi kesin. Adam kalkip bunu elbette medyada ilan etmez, edemez.
Ve ona bakacaksak Erdogan kendi secmenine neler dedi, neler. Kendisi bile secmenleri koyun olarak görüyor. Egemen Bagista demisti "cok kolay panpa, bir iki bakara makara süresini atiyorsun" diye.
Akp icinde kim Erdogan'a karsi gelir? Cesaret yok cünkü korku var. Korku olan yerde iyi devlet yönetilir mi sence?
Hihi:) bole bi yorum bekliodum :)Kazanan Akp değil kazanan Erdoğan
Abla KiB leyemeden gittiklerimi şimdi kıbleye bilirim dimi ???Afiyet olsun, ben direkt hamur kızarttım
Ne hihi siHihi:) bole bi yorum bekliodum :)
Kek ama neyli olduğu belli değil cevizli olsa zengin işi güzel olurdu süper soru olmuş arkadaşım dolar Hakkı'nda ne düşünüyorlar acaba bu arada benim tüm param dolar gerçi benim işime yarıyor ama ben ülkemin genelini düşündüğüm için farklı düşünüyorum sanırım sorun bendeArkadaşlar hepinize soruyorum ben bilmiyorum da şimdi reis in vaatleri neydi onları konuşalım ??? Merak ediyorum sadece iktidar yandaşları cvp larmisiniZ??
Testis kanseri tedavisi için testislerden sadece birinin alınması vücudun ürettiği sperm sayısını azaltabilir. Buna rağmen, testis kanseri hastası erkekler diğer testissperm üretmeye devam ettiği sürece çocuk sahibi olabilirler..Söz konusu askerlik degil,ki, ögretmenlik görevi. Istifa etmis. Evet istifa etmek ilegal degil. Askerliginden kacmadi ki. Bunu Erdogan'in ogullari yapti ama. Cürük raporu aldilar. Hatta biri testes kanseri olmasina ragmen 3 ay sonra cocugu olmustu.
Fetö okulu oldugunu bilmiyorsun. Ne kadar maas aldigini bilmiyorsun. Ancak teori üretip, bir yerlerden vurmaya calisiyorsun. Bu adamin diplomasi var hic degilse. Yillarca ögretmenlik yapmis. Ve fetö hizmetine bakacaksan önce Erdogan'a bak. Türkce olimpiyatlar ile, devlet'in her yerine yerlestirmek ile, Ergenekonda sucsuzlari hapis'e atmak ile hizmetin en ala'sini yapmistir.
Kulp bulan yada daha dogrusu bulmaya calisan sensin, ben degilim.
Dışardan gördüm paylasiminizi malum yoktum ucmustum o zaman kimse yok normalde yaşadıkları ilgilendirmiyor sanki oy verene kadar reis de reis her yerde savunuyorlar iş geçim sıkıntısına işsizliğe geldi mi kalakaliyor herkes
Kapatmak zayiflatir. Refah Partisi ile Saadet Partisinin oylari bir mi?
Kk bunu mu demek istedi sence:) her secimde yaptigi soyledigi seyler ona hihi :)Ne hihi si
Meclis de sandalye sayın düştü koalisyon olmadan adım atamayacaksın
Neresi kazanmak bunun bi açıklasana ?
Fatih portakala bi sürü şeyler söylemişler vay efendim neymiş eli silahlı askerler gelmişde kanalı basmış mış mışportakal bu asılsız iddialara çok sert bir şekilde cevap verdi... sonunda portakalıda isyan ettirdiler ya helal olsun
Dediklerinde doğruluk payı var
Kimse Erdoğan istifa et diyemez çünkü adam hiç iktidardan düşmedi. Hırslı bir adam. Neden başarısız olduk diye saldırıyor çevresine. Bir şekilde de tolere ediyor.
Ama Kılıçdaroğlu öyle değil tekdüze gidiyor. Değişim yok icraat yok. Söylemler bile aynı.
Seçim zamanları mitingleri ve açık oturumları seyretmeyi çok severim. İnternetten üzerinden takip etmeye çalıştım bu defa . İlk zamanlar İnce’yi dinlerken iyi bir muhalefet geliyor dedim. Akşener lider gibi değil de mahalle teyzesi gibi konuştu. Çok şaşırdığım şey Perinçek olmuştu. Çok güzel konuştu bu defa .
Demek istediğim muhalefet zayıf.
Bu zayıflık iktidarı şımartıyor.
Korkudan değil yani boşluktan bence..:
Kk dan mı bahsediyoruz şimdi konuyu saptırmakta üstünüze yokKk bunu mu demek istedi sence:) her secimde yaptigi soyledigi seyler ona hihi :)
Subliminale bak