- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Iste arkadasim esas sorun bu devlet = iktidarda bulunan parti degildir... ancak 16 yildir mevcut duzen bu noktaya tasimistir... devlet 80 milyonu kapsar yani bu devlet sadece akplilerin millet sayildigi bir devlet degildir... oyle olsa Turkiyenin adini degistirip akp devleti yapmak lazim...ben trt payi oduyorsam sadece oy vermedigim iktidarda olan partinin borazanligini yapan ve gercekten devletin olmasi gereken herkese esit mesafede olmasi gereken bir trt ye... o katilim payi zehir zikkim olsun...Anam bu konusmanin tamamini dinlememistim:)
Trt mevzusuna takmista millet.. bence ozellestirilmemeli.. yandas deniyo ama TRT iktidarda kim varsa ona gore konusuyor. Chp gelse o da kendi adamlarini sokacak oraya. Bosuna devletin kanali degil yani:)
Bu kadar ezigi nasıl topladı etrafına diyor ya bi de Erdoğan'a. :))) Acinacak halde bu kadın. Siyaset karşı tarafa hakaret etmekle olmaz. Bir de kazanmayı ümit etti ya, ne üzücü :)TRT yi malzeme yapana kadar kadın olarak kadına yönelik vaatler söyleyip,kadınların gönlüne girmeliydi.Tacizlerden ,kadına yönelik şiddetten çokça bahsetmeliydi mitinglerde bana göre.
Meral aksenirin kac mitingi tv de yayinlandi? Peki Meral aksener in tek bir mitingini bile bastan sona internetten izlediniz mi? 3. Bir soru sizinle ayni partiye oy veren ve kadinin yonettigi ulke helak olur diye ekranlarda demec veren hemcinsiniz hakkinda ne dusunuyorsunuz?TRT yi malzeme yapana kadar kadın olarak kadına yönelik vaatler söyleyip,kadınların gönlüne girmeliydi.Tacizlerden ,kadına yönelik şiddetten çokça bahsetmeliydi mitinglerde bana göre.
Tamam insanlar tartışmalı tabiki muhalif olmalı.
Farklı fikirlerini savunmalı.
Bazen de öfkelenebilir yine bunu da anlarım.
Ama resmen ,halkın iradesini ve milleti aptal yerine koyup.
Bu necip milletin seçtiği CUMHUR BAŞKANI 'a ağır ithamlar ve hakaretler etmek kimsenin haddi değil.
Edebileceğim her yere şikayet edeceğim kendisini.
Merak ettim bende iddialarını yanıtlamalı kimseyi zan altında bırakmamalı halkı kine öfkeye yanılgıya uğratmamalı ..
Bende diyorumki duzenin tamamen degismesi lazimki chp olsada degisecegini dusunmuyorum. Torpil Turkiyede her zaman vardi akp ye has birsey degil. Trt konusunda haklisin tabii ama Chp de gelse aynisi olacak bu sefer bi taraf sevinip diger taraf uzulcek. Tum sistemin yeniden insa edilmesi sartIste arkadasim esas sorun bu devlet = iktidarda bulunan parti degildir... ancak 16 yildir mevcut duzen bu noktaya tasimistir... devlet 80 milyonu kapsar yani bu devlet sadece akplilerin millet sayildigi bir devlet degildir... oyle olsa Turkiyenin adini degistirip akp devleti yapmak lazim...ben trt payi oduyorsam sadece oy vermedigim iktidarda olan partinin borazanligini yapan ve gercekten devletin olmasi gereken herkese esit mesafede olmasi gereken bir trt ye... o katilim payi zehir zikkim olsun...
Ben sevinmem... herkesin cumhurbaskani olacagim diyen bir adam vardi... is as ekmek bilim sanayi teknoloji diyordu... ama 2 dilim kek e yenildi... cunku basin kek ustalarinin elindeydi...Bende diyorumki duzenin tamamen degismesi lazimki chp olsada degisecegini dusunmuyorum. Torpil Turkiyede her zaman vardi akp ye has birsey degil. Trt konusunda haklisin tabii ama Chp de gelse aynisi olacak bu sefer bi taraf sevinip diger taraf uzulcek. Tum sistemin yeniden insa edilmesi sart
Zekasiz dedi resmen ya:) ulkenin yarisi zekasiz ve ezik demekki.. bu pozisyondaki biri bu tarz seyler solerse secmenlerini garipsememek gerek.Bu kadar ezigi nasıl topladı etrafına diyor ya bi de Erdoğan'a. :))) Acinacak halde bu kadın. Siyaset karşı tarafa hakaret etmekle olmaz. Bir de kazanmayı ümit etti ya, ne üzücü :)
Sen iyimisin ya :)Hepiniz birer melek misiniz ? Sonuçta küfür etmedi , herkesin doğrusu kendine , sen saygı duyulmasına bu kadar özen gösterirken başkasının eleştirilerine neden saygı göstermiyorsun ? Sen hiç bir insanı doğru ve yanlışı ile eleştirmedin mi , dedikodusunu yapmadın mı? Sen koca kadın aklı başında insansın nedir bu çocuk gibi seni öğretmenime söylerim demeler , çok mu hoş? Oh da çektin mi ? Ceza alsa bi de mis dimi iki göbek de atarsın ardından ... Hani nerde kaldı müslümanlık ? Peygamber efendimiz kimin ayağına çelme taktı ? Allah dualar indirip , Kadir Gecesini bize lütuf edip el açıp dua edip bizim günahlarımızı bağışlayacağını buyurduğu halde , siz neden bu kadar kötüsünüz ?
Bak yine anlamıyorsun..
Neden zoruna gidiyor her cuma bakara suresi? Ne alaka bi omu kaldı rahatsız olduğun demek istedim kendisine.
Ve kendisi söyledi dinle aram yoktur diye..
Din konusu yasak dedikçe inadına dilinize doluyosunuz.
Artık TV ye bağımlı değiliz.İzlemek isteyen netten de izleyebiliyor.Şimdi merak uyandırdı ben de,acaba Muharrem İnce^nin mitingleri Halk TV de falan yayınlandı denildi,Onun da yayınlandı mı?Benimle aynı partiye oy veren herkesle aynı görüşe sahip olma mecburiyetim yok.Ben katılmıyorum bu söyleme.Ortaokul zamanlarında, Tansu Çiller in seçime girdiği zamanlarda ,girdiğim bir esnafta bu söz söylenmesi ile de rahatsız olup,alacağımı almadan çıkmıştım.Meral aksenirin kac mitingi tv de yayinlandi? Peki Meral aksener in tek bir mitingini bile bastan sona internetten izlediniz mi? 3. Bir soru sizinle ayni partiye oy veren ve kadinin yonettigi ulke helak olur diye ekranlarda demec veren hemcinsiniz hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Ben de halka olarak algılamadım.Bence Meral Akşener etrafındakilerin zeka sorunu var derken halka söylemiyor. Danışmanları, vekilleri falan söylüyordur. Yani ben öyle anladım. Akşeneri takip edenler açıklayabilir mi
Egemen Bağişin "Bakara Makara" demesine atif yapmiş olabilirmi? Akp bunu kabil etmişti ve bakanin özel hayati, nasil o ses kaydi yayilmiş diye tepki göstermişti.
Hatta Erdoğan o dönem Bağiş ile balkonda el ele zaferi kutluyordu.
Saraylima kiziyorsun da, bu tepkiyi neden akp'ye vermiyorsun?
Size net birsey soyleyeyim ak partiye oy veren secmen eger Ince ve Meral Akseneri gercekten takip etme firsati olsaydi... bu sonuc bugun boyle olmazdi. Basin yalnizca gostermek isteneni gosterdi sonuc da bu oldu... yoksa ne sen ne de ben bu ulkenin kotulugunu istemiyoruz degil mi? Benim 11 aylik kizim var ona bakip agladim ... secmen eger bilgilendirilseydi sonuc bu degildi... sen izlemedim diyorsun arkadasim keske hepsini izleseydin...ben tum hepsini izledim Erdogan da dahil ikimizde ulkenin iyiligini istedigimize gore sence neden farkli sonuca varmis olabiliriz?Artık TV ye bağımlı değiliz.İzlemek isteyen netten de izleyebiliyor.Şimdi merak uyandırdı ben de,acaba Muharrem İnce^nin mitingleri Halk TV de falan yayınlandı denildi,Onun da yayınlandı mı?Benimle aynı partiye oy veren herkesle aynı görüşe sahip olma mecburiyetim yok.Ben katılmıyorum bu söyleme.Ortaokul zamanlarında, Tansu Çiller in seçime girdiği zamanlarda ,girdiğim bir esnafta bu söz söylenmesi ile de rahatsız olup,alacağımı almadan çıkmıştım.
Merak ettim. Ayni şeyi burda Ince için alkolik, tacizci diyenler için düşünüyormusun? Chpnin hdp ile ittifak kurduklarini iddia edenler için düşünüyormusun?
Peki cumhurbaşkanin herkese ettiği hakaretler üzerine ne düşünüyorsun? Buda insanlari ayriştirmal değil mi? Ki burda kimse cumhurbaşkanina hakaret etmedi. Ancak yaptiğin biraz tek tarafli değil mi?
Hadi Saraylım iddia etmiş bak iddia diyorum peki sen olmadığını kanıtlayabilirmisin ?Sen iyimisin ya :)
Bu ülkede kanun var.bu ülkenin başkanına kafana estiği gibi hakaret edemezsin.heleki iftira hiç atamazsın.yalan yanlış iddialarda hiç bulunamazsın.
Bunun müslümanlıkla ne ilgisi var.
Bana burda hakaret et hemen şikayet ediyorum banlıyolar seni.
Çok ağır hakaret etsen iftira atsan seni mahkemeye veriririm.yargı önünde hesap verirsin.
Bu işler böyle.her önüne gelene düşünmeden konuşamazsın.