Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Size net birsey soyleyeyim ak partiye oy veren secmen eger Ince ve Meral Akseneri gercekten takip etme firsati olsaydi... bu sonuc bugun boyle olmazdi. Basin yalnizca gostermek isteneni gosterdi sonuc da bu oldu... yoksa ne sen ne de ben bu ulkenin kotulugunu istemiyoruz degil mi? Benim 11 aylik kizim var ona bakip agladim :KK43:... secmen eger bilgilendirilseydi sonuc bu degildi... sen izlemedim diyorsun arkadasim keske hepsini izleseydin...ben tum hepsini izledim Erdogan da dahil ikimizde ulkenin iyiligini istedigimize gore sence neden farkli sonuca varmis olabiliriz?

2017 ağustos annesi :KK19:
Bak daha şimdi farkettim.orda can ciğeriz,hepimiz yavrularımız için en iyisini düşünüp yapıyoruz.birbirimizden fikir alıyoruz.ama burda ters düşüyoruz :)
İnşaallah burda seni kırıcak bişey söylememişimdir.
Elimden geldiğinde dikkat ediyorum ama bazen banada geliyolar yani :)

Zekasiz dedi resmen ya:) ulkenin yarisi zekasiz ve ezik demekki.. bu pozisyondaki biri bu tarz seyler solerse secmenlerini garipsememek gerek.

Insanlar ezik gorulup kucuk gorulmekten bikmis artik bunlar tarafindan. Erdoganin farkida bu zaten..gidip halki sarip sarmalasi.. suan konusuyorum diyerek cocugu kiskislamak degil sarilip konusmasina devam etmesi.. anlik tepkiler kabul ama bunlar halkin gozunde bu adami sevgili yapiyo.
Adam seviliyor işte. Oy verenlerin yarısı bilgisiz ve kör değil ya.. Ne yapıyor da seviliyor diye düşünmek gerek. Ki yapıyor da.. Daha güzelini de yapacak. Benim Tunus ve Faslı arkadaşlarım var. Erdoğan'ın resmini arka plan yapmışlar. İslam aleminin lideri O diyorlar. O kaybederse biz de kaybederiz diyorlar :)
Ama şimdi söz konusu araplar olunca bazı insanlar aşağılıyor ya, buna da diyecek birşey bulurlar :) Batı'dan birisi yapsa bunu sorun olmaz.
Beğenmiyorsan Arabistan’a git demişti birisi geçen :)

Size net birsey soyleyeyim ak partiye oy veren secmen eger Ince ve Meral Akseneri gercekten takip etme firsati olsaydi... bu sonuc bugun boyle olmazdi. Basin yalnizca gostermek isteneni gosterdi sonuc da bu oldu... yoksa ne sen ne de ben bu ulkenin kotulugunu istemiyoruz degil mi? Benim 11 aylik kizim var ona bakip agladim :KK43:... secmen eger bilgilendirilseydi sonuc bu degildi... sen izlemedim diyorsun arkadasim keske hepsini izleseydin...ben tum hepsini izledim Erdogan da dahil ikimizde ulkenin iyiligini istedigimize gore sence neden farkli sonuca varmis olabiliriz?
İnce'yi seçmemekteki sebepleri bu yazı güzel özetlemiş.
İnce çok öne çıktı sosyal medyada ,mitinglerin fazlalığı karşısında Akşener'i düşünen bile ,şansının olamayacağını düşündü, ya Erdoğan'a ,ya Ak partiye verdi oyunu bana göre.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/suleyman-ozisik/602887.aspx

Yahu iddia ettiyse kanıtlasın.bende tü kaka diyeyim.
Ben şimdi olan yada olmayan şeyin ispatı için niye uğraşayım.ordan boş boş oturan biri gibimi görünüyorum.

İddia ediyorsa kendi ispatlıcak.
Tamam bende diyorum ki o ispatlayana kadar sen olmadığını ispatla
Bu kadar cellallendiğine göre seninde az çok bilgin vardır diyorum :KK66:

Özetle

1. AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
    Oylanma: 891
    37,9%
  2. CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce
    Oylanma: 1.067
    45,4%
  3. HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş
    Oylanma: 67
    2,9%
  4. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener
    Oylanma: 274
    11,7%
  5. SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu
    Oylanma: 42
    1,8%
  6. VP Genel Başkanı Doğu Perinçek
    Oylanma: 8
    0,3%

Bahçemiz IMG_20180626_120721.jpg IMG_20180626_120700.jpg IMG_20180626_120645.jpg IMG_20180626_120622.jpg IMG_20180626_120557.jpg

Tamam bende diyorum ki o ispatlayana kadar sen olmadığını ispatla
Bu kadar cellallendiğine göre seninde az çok bilgin vardır diyorum :KK66:

Yoo celallenmedim :)
Benden böyle bişey istemen aşırı mantıksız değilmi?
İddia eden arkadaşın ama onun iddia ettiği şeyin olmadığını ben araştırıcam öylemi :)
Komikmisiniz nesiniz ben anlamadım ki :)

Bence saraylımla kafa kafaya verip siz araştırın :)
Merakla bekliyorum :KK70:

Adam seviliyor işte. Oy verenlerin yarısı bilgisiz ve kör değil ya.. Ne yapıyor da seviliyor diye düşünmek gerek. Ki yapıyor da.. Daha güzelini de yapacak. Benim Tunus ve Faslı arkadaşlarım var. Erdoğan'ın resmini arka plan yapmışlar. İslam aleminin lideri O diyorlar. O kaybederse biz de kaybederiz diyorlar :)
Ama şimdi söz konusu araplar olunca bazı insanlar aşağılıyor ya, buna da diyecek birşey bulurlar :) Batı'dan birisi yapsa bunu sorun olmaz.
Beğenmiyorsan Arabistan’a git demişti birisi geçen :)
Zamaninda demirelde kapalilara arabistana gitsinler demisti. Diyorum ya bastakiler bunu derse zaten kiskirtilmaya musait halk gaza gelmeyi bekleyen halk neler demez. Aslinda bunlar kotu ornekler. Kimse kimseyi kovamaz kimsenin babasinin mali degil Turkiye

İnce'yi seçmemekteki sebepleri bu yazı güzel özetlemiş.
İnce çok öne çıktı sosyal medyada ,mitinglerin fazlalığı karşısında Akşener'i düşünen bile ,şansının olamayacağını düşündü, ya Erdoğan'a ,ya Ak partiye verdi oyunu bana göre.
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/yazarlar/suleyman-ozisik/602887.aspx
Yaziyi okudum gonderdiginiz icin sagolun... aslinda yazidan cikarttigim sonuc evvelden savundugum durumu da tescillemis oldu... basin herseyi cimbizlayip kendi vermek istedigi sekilde servis etti ve herkes de bu zokayi yuttu... miting mevzusunda ise evt muhalefet kanadindan mitingi verilen tek aday muharrem incedir ancak 5 dk... 10 dk... bazilarinda 25 dk... tek bir mitingi bile bastan sona verilmezken Erdoganin miting sonrasi el sıkısmalari dahil verilmistir. Sayin Ince nin adil bir secim degildi lafinin altinda yatan da budur.

Oraya buraya insanları şikayet edenler hariç herkese hakkım helaldir.
Burada forum yönetimine şikayetten bahsetmiyorum. Ben kendimi bile şikayet ettim..
Bazen gerildik bazen delirdik bazen eğlendik.
Biri hariç kendilerine boş konuşuyorsun dediğim insanlardan da özür dilerim. Diğeri ile inşallah mahkemede tanışırız.
Öpüyorum sevgiyle kalın

Ince arabistanda 1. Cikmis diye paylasan arkadasim sizce neden olabilir? Bunu iyi bir dusunun... avrupadan akp oylari cok cikiyor peki bu neden? Avrupada demokrasi icerisinde yasayip burada sagin sagina oy veriyorlar... orda sol partiye oy veriyorlar... arabistan yonetimi otoriter ve baskici bunun aci sonuclarini yasayan ordaki halk Turkiyenin oyle olmamasi icin Inceye oy veriyor... aslinda bu oyle dalga gecilecek bir durum olmayip herkesin ayıkmasi gereken bir durum

X