Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
K
O zaman sana iyi atmalar :KK70:

Komik misin sen ?
Aman ha kizlar an itibariyle burada kendini forumun jandarmasi sanan bir arkadas var cızzzz :temizlik:

Komik misin sen
tn5659th9-gif.1318431

Şikayet etmesi seni neden rahatsız etti?
Hepiniz birer melek misiniz ? Sonuçta küfür etmedi , herkesin doğrusu kendine , sen saygı duyulmasına bu kadar özen gösterirken başkasının eleştirilerine neden saygı göstermiyorsun ? Sen hiç bir insanı doğru ve yanlışı ile eleştirmedin mi , dedikodusunu yapmadın mı? Sen koca kadın aklı başında insansın nedir bu çocuk gibi seni öğretmenime söylerim demeler , çok mu hoş? Oh da çektin mi ? Ceza alsa bi de mis dimi iki göbek de atarsın ardından ... Hani nerde kaldı müslümanlık ? Peygamber efendimiz kimin ayağına çelme taktı ? Allah dualar indirip , Kadir Gecesini bize lütuf edip el açıp dua edip bizim günahlarımızı bağışlayacağını buyurduğu halde , siz neden bu kadar kötüsünüz ?

Anam bu konusmanin tamamini dinlememistim:)
Trt mevzusuna takmista millet.. bence ozellestirilmemeli.. yandas deniyo ama TRT iktidarda kim varsa ona gore konusuyor. Chp gelse o da kendi adamlarini sokacak oraya. Bosuna devletin kanali degil yani:)
Devlet ve parti kanalı farklı uçlar , devlet yancı , taraftarcı değildir , milletin kanalıdır, parti kanalı da istediği kadar partisini alkışlara tabii tutabilir. Lütfen biraz ayık olun .

Devlet ve parti kanalı farklı uçlar , devlet yancı , taraftarcı değildir , milletin kanalıdır, parti kanalı da istediği kadar partisini alkışlara tabii tutabilir. Lütfen biraz ayık olun .
tabiiki ikiside farkli ayni sey demedim ben. Ama bazi seyler Teoride oyle ama pratikte sknti yasiyoruz:) kanal A ile trt ayni diyemeyiz dimi? Ee tabii o kadarda fark olsun diyosundur simdi. Ee iste o aradaki farkta iktidarda kim varsa onun borusu öTüyor.

Daha once bi arkadasla konusu gecti burda dayicilik hemsericilik mevzusu. Her gelen kendinden olani koyarsa bu durum kacinilmaz.

Hepiniz birer melek misiniz ? Sonuçta küfür etmedi , herkesin doğrusu kendine , sen saygı duyulmasına bu kadar özen gösterirken başkasının eleştirilerine neden saygı göstermiyorsun ? Sen hiç bir insanı doğru ve yanlışı ile eleştirmedin mi , dedikodusunu yapmadın mı? Sen koca kadın aklı başında insansın nedir bu çocuk gibi seni öğretmenime söylerim demeler , çok mu hoş? Oh da çektin mi ? Ceza alsa bi de mis dimi iki göbek de atarsın ardından ... Hani nerde kaldı müslümanlık ? Peygamber efendimiz kimin ayağına çelme taktı ? Allah dualar indirip , Kadir Gecesini bize lütuf edip el açıp dua edip bizim günahlarımızı bağışlayacağını buyurduğu halde , siz neden bu kadar kötüsünüz ?

Şikayet eden benim 1.
Mahalle arası dedi kodu yapıl mıyor burada .
Burada milyonların okuduğu bir konu konuşuluyor.
Kendisi fikrini söylemedi ,kesin iddialarını belirtti.
Mune hm da iddialarını kanıtlamasını istedi.
Kendisi sessiz hala delilsiz istatistiklerle cevap verince ,bende kendisinin iddialarını soruştuşturulması için Cimere şikayet başvurusu yaptım.
İddiaları gerçekse sıkıntı çıkmaz zaten ,burası hukuk devleti ..

Ben kanunun şahsıma verdiği yetkiyi birey olarak kullanıyorum.
Kimseyi tehdit etmem ben yapacağımı yaparım.
İddiaları vardı öne sürdü , bende gerçeğin araştırılması için Cimeri bilgilendirdim.
Sana mı dert oldu hayırdır sana seni ilgilendiren ne ?
Atıp tutmam ben bir atarım gittiği yerde kalır...

Öğretmenine de böyle ispiyonculuk eder miydin ? 1-2-3 tıp oynayalım kimse sevgili devletini eleştirmese ne de güzel olur , aa unutmadan o arkadaş ceza aldığında sen şimdi göbecikler atıp oh de çekersin ... Peki sen hiç nerden , nerelerden geldiğini şöyle bir tarih kitabı açıp okudun mu ??? Eğer ki tarihini geçmişini bilen insan bu partinin yaptığı yolların yol olmadığını görürdü.

Şikayet eden benim 1.
Mahalle arası dedi kodu yapıl mıyor burada .
Burada milyonların okuduğu bir konu konuşuluyor.
Kendisi fikrini söylemedi ,kesin iddialarını belirtti.
Mune hm da iddialarını kanıtlamasını istedi.
Kendisi sessiz hala delilsiz istatistiklerle cevap verince ,bende kendisinin iddialarını soruştuşturulması için Cimere şikayet başvurusu yaptım.
İddiaları gerçekse sıkıntı çıkmaz zaten ,burası hukuk devleti ..

Balyoz darbe girişiminden içeri alınan komutanlar hapiste yatarken , fetö devlet içinde devlet kurduğunda da hukuk devletiydik. Kısa ve öz...

Öğretmenine de böyle ispiyonculuk eder miydin ? 1-2-3 tıp oynayalım kimse sevgili devletini eleştirmese ne de güzel olur , aa unutmadan o arkadaş ceza aldığında sen şimdi göbecikler atıp oh de çekersin ... Peki sen hiç nerden , nerelerden geldiğini şöyle bir tarih kitabı açıp okudun mu ??? Eğer ki tarihini geçmişini bilen insan bu partinin yaptığı yolların yol olmadığını görürdü.

Senin kafan iyi değil herhalde ,senin gibi çoluk çocukla oynayamam.
Hadi canım hadi , üslubuna dikkat et bana ağız yapma.
İşine bak,yada bir parka git,sallan biraz vakit geçirirsin...
g-smiley-3seilhuepf-1-gif.1318366

Seni bu iddiaların için CİMER e şikayet ettim.
Hepsini tek tek sorarsın tek tek cevap alırsın.
Elindeki delillerle de dileğini yargılatırsın.
Umuyorum incelemelerin sırasında söylediklerini yutmaz,dimdik durup iddialarının arkasında olursun...
Hadi bakalım....
Bunlar basında çıkmış haberler. İnsanların konuşma özgürlüğüne ne oldu. Resmen tehdit ediyorsunuz. Hadi bakalım yazmışsınız

tabiiki ikiside farkli ayni sey demedim ben. Ama bazi seyler Teoride oyle ama pratikte sknti yasiyoruz:) kanal A ile trt ayni diyemeyiz dimi? Ee tabii o kadarda fark olsun diyosundur simdi. Ee iste o aradaki farkta iktidarda kim varsa onun borusu öTüyor.

Daha once bi arkadasla konusu gecti burda dayicilik hemsericilik mevzusu. Her gelen kendinden olani koyarsa bu durum kacinilmaz.

Dayıcılık o kadar çok artttı ki sen in sen gel , sen git , sen otur başladı , hani hak ? hani adalet ? Kpss alımlar yok denilecek kadar az , ama x komşum partiden sertifika ile benim mesleğimi yapıyor , eskiden yok değildi ama bu kadar milletin gözünün içine sokulmadı , nereye elini atsan fetö , nereye elini atsan x parti , üniversite mezunu gençler asgari ücrete üretim işçisi , garson ... Şimdi yeni emeklilerde artık 800/900 TL den emekliye bağlanıyor ama senede toplam 2000 TL bayram parası veriyor , ben bugün ilk okula giden çocuğuma okulda tost parasını veremiyorsam , yetemiyorsam ben neden saray a oy vereyim ?

Senin kafan iyi değil herhalde ,senin gibi çoluk çocukla oynayamam.
Hadi canım hadi , üslubuna dikkat et bana ağız yapma.
İşine bak,yada bir parka git,sallan biraz vakit geçirirsin...
g-smiley-3seilhuepf-1-gif.1318366

Cevap veremeyip tıkandığında herkese yaptığın gibi yine sen ... :super:

Dayıcılık o kadar çok artttı ki sen in sen gel , sen git , sen otur başladı , hani hak ? hani adalet ? Kpss alımlar yok denilecek kadar az , ama x komşum partiden sertifika ile benim mesleğimi yapıyor , eskiden yok değildi ama bu kadar milletin gözünün içine sokulmadı , nereye elini atsan fetö , nereye elini atsan x parti , üniversite mezunu gençler asgari ücrete üretim işçisi , garson ... Şimdi yeni emeklilerde artık 800/900 TL den emekliye bağlanıyor ama senede toplam 2000 TL bayram parası veriyor , ben bugün ilk okula giden çocuğuma okulda tost parasını veremiyorsam , yetemiyorsam ben neden saray a oy vereyim ?
Sende haklisin. Daha iyiye gidecegini dusunuyorsan b partisine vermelisin zaten. Bu torpil islerini bende hic sevmiyorum kendime bile yapilacak olsa...herkes bileginin hakkiyla gelsin bi yerlere. Bak siyasiler bile birinin kaseti cikiyoda oyle geliyo yerine..bizi yonetme sansi verdigimiz insanlar bunlar. Devletin en ussunden en alt tabakasina kadar boyle. Adam temizlikciyken mudur yardimcisi oluyosa dayisi sayesinde, o ulke ilerleyemeyez zaten. Ha okur gelistirir kendisini oraya hakkiyla gelir buyuk saygi duyarim. Hastaneye bile git bazi yerlerde.. tanidik hemsire doktor varsa cok farklidir yapilan muamele. Garibanin cani ciksin o zaman.

Neden yazmayayım ki?
Bak şikayet ettim kaçtım demiyorum ,merak ediyorum iddiaların neticesini ..
Buraya hadi bakalım yazınca mı sonuç bildirimi geliyor. Neyse siz ne diyorsanız doğrudur. Polemik istemiyorum. Şekerim yüksek iğne kullanıyorum diyetteyim yanı derdim çok. Saraylim Saraylim desteğe ihtiyacın olursa yaz lütfen.

X