Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
leylmira leylmira neyin peşindesin canım?
Orada konular çok farklı , direk itham yok ,söylenene karşı etkiye tepki söyledi.
Kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez.
Ayrıca din konuşmayalım hiç hoş yerlere gitmiyor.
İzcim dünden beri enteresan paylaşımlar dönüyor işin ucu nereye gider demeden dinsizler alkolikler havada uçuşuyor. Bu kadar kesin yargılı olmak şık durmuyor kimsede :)

Nerde dinsiz demis alintilar misin? Baktim ama bulamadim sanirim.

Bu ulkede dinsiz olmak suc degilki.. tipki musluman olmanin suc olmadigi gibi.. biri kuran okusa yeterli geliyo milleti kandiriyo demis bu kizda icen biri olsa bole demezdiniz demis..

Milletin tabiiki hassas noktalari varda.. dinde bunlardan bi tanesi ama sirf bakara okudu diye almadi o oylari bu adam:)
Canım tontrikocuğum "dinle alakam yok dersen, sana dinsiz diyenede karşı çıkmayacaksın kusura bakma" demiş arkadaş. Kimsenin haddi değil ki bunu diyebilmek nerden bileceksin alakası yoktur belki ileride olacak bu yargıya kızdım ben.

Bir tek sizin partiniz doğru demi.
Senin dediğin diğer partilerde de var merak etme..

Nasıl bi kafa yapınız var hala anlamadım.
Neden söylemediğimiz yerden farklı anlamlar çıkarıyosunuz anlamadım.

Arkadaş kendisi söyledi biz şöyleyiz biz böyleyiz diye.bende saygı duyarım ama biz böyleyiz ve mutluyuz dedim :KK66:

Ee diyelim ki dalga geçti.
Napalım erdoğanın hatrına onu bağrımızamı basıcaz.onunda köküne kibrit suyu der geçerim.
Bir o yok ki cnm ben bu zihniyetin dine bu sekilde en buyuk zarari verdigini dusunuyorum... dilersen ayri bir yerde bunu detaylica konusuruz

Canım tontrikocuğum "dinle alakam yok dersen, sana dinsiz diyenede karşı çıkmayacaksın kusura bakma" demiş arkadaş. Kimsenin haddi değil ki bunu diyebilmek nerden bileceksin alakası yoktur belki ileride olacak bu yargıya kızdım ben.
Burdan iki anlam cikar bence. Dinle alakasi olmaz ama muslumandir olabilir. Kim 4/4 luk ki? Ya da ateisttir vs o da dinsiz olmaya giriyo. Bizde dinsiz birine bile dinsiz dersen hakaret gibi algilaniyo nedense. Ateist dersen yumusatmis oluyosun biraz:)

Her insanın bam teli oluyor fakat, benim takıldığım şu; Kraldan çok Kralcılık yapmaları.
Din üzerinden siyaset yürütüldüğünü kastetmiş Saraylim ama bundan dinsiz olduğunu çıkarmış arkadaş. Nerden bakarsan ordan görüyorsun demek ki. Hayatı kendi penceresinden gördüğü kadar sananlar, birde komşusunun, iş arkadaşının penceresinden baksınlar eminim farkı gözeteceklerdir.

bir değil iki değil , benim duyduklarım gördüklerim hep bu yönde , yanni ağzım açık kalıyor. El vicdan Allahtan başka kimse senin senin imanını sorgulayamaz . Eğer ki müslüman ise teş dine teşvik edici , ahlaklı olmaktır. Ben şort giyen birine de kötü gözle bakmam başı kapalı kardeşime de hristiyon olan arkadaşıma da , öncelik benim için niyet , ahlak , ama sen kalkıp hepsini aynı kefeye koyuyorsan bu dar düşüncesizlik, bu müslümanlık değil , aşırılık , şeriatçılık ... bu ara da parti de tutmuyorum koyu bir taraftar olma yanlısı değil , eğer ki bir koyu taraftarsın bu bir hastalık haline geliyor , yanlışda yapsa sana doğru geliyor , o yüzden tarafsız olup memleketin çıkarını düşünmek , eleştirmekten yanayım

X