- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
'Öyle demek istedim, böyle demek istedim.'
Bu kelimelerle ifade etmedinki kendini nerden bilelim ne demek istediğini
Yok yok sen bilemezsin zaten zorlama :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'Öyle demek istedim, böyle demek istedim.'
Bu kelimelerle ifade etmedinki kendini nerden bilelim ne demek istediğini
Sen kendini öyle ifade ediyorsan saygı duyarım.zira bizim partide açıkta kapalıda sünnide alevide,her çeşit insan var.biz ayırım yapmayız.birlikte çok güzeliz merak etme
İzcim dünden beri enteresan paylaşımlar dönüyor işin ucu nereye gider demeden dinsizler alkolikler havada uçuşuyor. Bu kadar kesin yargılı olmak şık durmuyor kimsede :)leylmira neyin peşindesin canım?
Orada konular çok farklı , direk itham yok ,söylenene karşı etkiye tepki söyledi.
Kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez.
Ayrıca din konuşmayalım hiç hoş yerlere gitmiyor.
BÜYÜK lokma ye ama15 yaşından beri hemide :)
Bakara suresiyle dalga gecen sizin bakaniniz Egemen Bagis ti hifanurcum 17 25 bakara Egemen bagis diye aratirsan netten ses kaydigini bulabilirsin...
Hayirdır forumun jandarmasi misin?
Canım tontrikocuğum "dinle alakam yok dersen, sana dinsiz diyenede karşı çıkmayacaksın kusura bakma" demiş arkadaş. Kimsenin haddi değil ki bunu diyebilmek nerden bileceksin alakası yoktur belki ileride olacak bu yargıya kızdım ben.Nerde dinsiz demis alintilar misin? Baktim ama bulamadim sanirim.
Bu ulkede dinsiz olmak suc degilki.. tipki musluman olmanin suc olmadigi gibi.. biri kuran okusa yeterli geliyo milleti kandiriyo demis bu kizda icen biri olsa bole demezdiniz demis..
Milletin tabiiki hassas noktalari varda.. dinde bunlardan bi tanesi ama sirf bakara okudu diye almadi o oylari bu adam:)
Bir tek sizin partiniz doğru demi.
Senin dediğin diğer partilerde de var merak etme..
Sebep?Yok yok sen bilemezsin zaten zorlama :)
Rabbim'e zaferi kadehlerle kutlayacağız diyenlere fırsat vermediği için diye yazan arkadaşa ne diyeceksiniz.
Sanki bizler dibine kadar alkol alanlarız heyy yavrum heyyy nerde vicdan heyyyy.
Anlattım anlattım anlamadın :)Sebep?
Bir o yok ki cnm ben bu zihniyetin dine bu sekilde en buyuk zarari verdigini dusunuyorum... dilersen ayri bir yerde bunu detaylica konusuruzEe diyelim ki dalga geçti.
Napalım erdoğanın hatrına onu bağrımızamı basıcaz.onunda köküne kibrit suyu der geçerim.
İzcim dünden beri enteresan paylaşımlar dönüyor işin ucu nereye gider demeden dinsizler alkolikler havada uçuşuyor. Bu kadar kesin yargılı olmak şık durmuyor kimsede :)
Demek ki anlatamamışsınAnlattım anlattım anlamadın :)
Burdan iki anlam cikar bence. Dinle alakasi olmaz ama muslumandir olabilir. Kim 4/4 luk ki? Ya da ateisttir vs o da dinsiz olmaya giriyo. Bizde dinsiz birine bile dinsiz dersen hakaret gibi algilaniyo nedense. Ateist dersen yumusatmis oluyosun biraz:)Canım tontrikocuğum "dinle alakam yok dersen, sana dinsiz diyenede karşı çıkmayacaksın kusura bakma" demiş arkadaş. Kimsenin haddi değil ki bunu diyebilmek nerden bileceksin alakası yoktur belki ileride olacak bu yargıya kızdım ben.
Bir o yok ki cnm ben bu zihniyetin dine bu sekilde en buyuk zarari verdigini dusunuyorum... dilersen ayri bir yerde bunu detaylica konusuruz
Her insanın bam teli oluyor fakat, benim takıldığım şu; Kraldan çok Kralcılık yapmaları.
Din üzerinden siyaset yürütüldüğünü kastetmiş Saraylim ama bundan dinsiz olduğunu çıkarmış arkadaş. Nerden bakarsan ordan görüyorsun demek ki. Hayatı kendi penceresinden gördüğü kadar sananlar, birde komşusunun, iş arkadaşının penceresinden baksınlar eminim farkı gözeteceklerdir.
Simdi onu bunu sunu sikayet etmekle tehtid ediyorsun sonra da bana kim oldugumu soruyosun sana ne benim kim oldugumdan burada atip tutan sensinHayırdır sen kimsin?
Demek ki anlatamamışsın