Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Dinsiz demedim dikkat ettiysen.
Sen böyle konuşursan sana dinsiz diyenlerede karşı çıkma o zaman dedim.
İki okuyup iyi algılayalım lütfen
"Sana dinsiz diyenlerede karşı çıkma" demek, bende öyle düşünüyorum demektir. Fikri neyse zikri o misali.

Dinsiz mi????
"Açıpta kalbine mi baktın? "

eğer ki a parti yerine b partiyi tutuyorsan ya alkoliksin , ya açıksın , ya gezicisin , ya hdp lisin , ya emperyalistsin , yok abi sanki onların ataları bizim atamız soyumuz değil , biz ateist , ayyaş çocukları onlar müslüman , hakkaniyetli , vicdanlı , doğrucu , vallahi pes

Dinsiz demedim dikkat ettiysen.
Sen böyle konuşursan sana dinsiz diyenlerede karşı çıkma o zaman dedim.
İki okuyup iyi algılayalım lütfen
Bunu dun kazende yazdi zaten.. tobe bismillah biri namaza kurana laf atiuo digeri ickiye... bu isler ole olmaz. Ok hazmedemediniz eyvallahta buraya kadar inmekte komik bile degil gulunc

eğer ki a parti yerine b partiyi tutuyorsan ya alkoliksin , ya açıksın , ya gezicisin , ya hdp lisin , ya emperyalistsin , yok abi sanki onların ataları bizim atamız soyumuz değil , biz ateist , ayyaş çocukları onlar müslüman , hakkaniyetli , vicdanlı , doğrucu , vallahi pes

Sen kendini öyle ifade ediyorsan saygı duyarım.zira bizim partide açıkta kapalıda sünnide alevide,her çeşit insan var.biz ayırım yapmayız.birlikte çok güzeliz merak etme

Ee tam terside oluyo:) gecmis mesajlara bak istersen.. cahil egitimsiz beyinsiz koyun vs vs cogaltabiliriz ornekleri. Etsinler bakalim herkes seviyesini gosterir ancak.

Seviye derkende egitim seviyesinden bahsetmiyorum.. insanlari ilkokul okumus okumamis biri olarak ayirt etmiyorum. Insanlik seviyesinden bahsediyorum.

Her insanın bam teli oluyor fakat, benim takıldığım şu; Kraldan çok Kralcılık yapmaları.
Din üzerinden siyaset yürütüldüğünü kastetmiş Saraylim ama bundan dinsiz olduğunu çıkarmış arkadaş. Nerden bakarsan ordan görüyorsun demek ki. Hayatı kendi penceresinden gördüğü kadar sananlar, birde komşusunun, iş arkadaşının penceresinden baksınlar eminim farkı gözeteceklerdir.

Her insanın bam teli oluyor demekki fakat, benim takıldığım şu; Kraldan çok Kralcılık yapmaları.
Din üzerinden siyaset yürütüldüğünü kastetmiş Saraylim ama bundan dinsiz olduğunu çıkarmış arkadaş. Nerden bakarsan ordan görüyorsun demek ki. Hayatı kendi penceresinden gördüğü kadar sananlar, birde komşusunun, iş arkadaşının penceresinden baksınlar eminim farkı gözeteceklerdir.

Bak yine anlamıyorsun..

Neden zoruna gidiyor her cuma bakara suresi? Ne alaka bi omu kaldı rahatsız olduğun demek istedim kendisine.

Ve kendisi söyledi dinle aram yoktur diye..
Din konusu yasak dedikçe inadına dilinize doluyosunuz.

"Sana dinsiz diyenlerede karşı çıkma" demek, bende öyle düşünüyorum demektir. Fikri neyse zikri o misali.

leylmira leylmira neyin peşindesin canım?
Orada konular çok farklı , direk itham yok ,söylenene karşı etkiye tepki söyledi.
Kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez.
Ayrıca din konuşmayalım hiç hoş yerlere gitmiyor.

Her cuma bakara okumak mı zorunuza gitti?
İşte sen böyle dedikçe,dinle aram yok benim dedikçe sana dinsiz diyenede karşı çıkmıcaksın kusura bakma.
Saldırılarını din üzerinden yürütme.
Bu adam içki masalarından kalkmayan barlarda gezen adam olsa sesiniz çıkmazdı dimi? O ayyaş kafayla nasıl ülke yöneticek diye sorgulamazdınız..

Yetti artık şu kuranı namazı dilinize doladığınız.hala hazmedemediniz şunu.

Yok hastaymış kansermiş ölücekmiş.
Bi kanser hastası nasıl o tempoya dayansın.o adam devlet için millet için 2 3 saat uyku uyuyor sadece.
Yalanla iftirayla yürümüyor bu işler bak.mış mış miş mişleriniz işe yaramadı.muharremin dediği gibi yendi de yendi yendi de yendi...

Yaşınızın olgunluğunu yorumlarınızda da görelim lütfen.saygı duymayı öğrennmek için geç kalmış sayılmazsınız :KK66:

@Mune din üzerinden saldırı yapmak kurallara aykırımıydı?
Bakara suresiyle dalga gecen sizin bakaniniz Egemen Bagis ti hifanurcum 17 25 bakara Egemen bagis diye aratirsan netten ses kaydigini bulabilirsin...

Bak yine anlamıyorsun..

Neden zoruna gidiyor her cuma bakara suresi? Ne alaka bi omu kaldı rahatsız olduğun demek istedim kendisine.

Ve kendisi söyledi dinle aram yoktur diye..
Din konusu yasak dedikçe inadına dilinize doluyosunuz.
'Öyle demek istedim, böyle demek istedim.'
Bu kelimelerle ifade etmedinki kendini nerden bilelim ne demek istediğini :confused:

leylmira leylmira neyin peşindesin canım?
Orada konular çok farklı , direk itham yok ,söylenene karşı etkiye tepki söyledi.
Kimsenin inancı kimseyi ilgilendirmez.
Ayrıca din konuşmayalım hiç hoş yerlere gitmiyor.

Bunlar sever işleri gelmeyince konuyu başka yere çekmeyi..
Neeeyy sana bana bunu dedin demeyi..

Dünde lamelife yaptılar çekip vurucaksınız konusunda.

Napalım zor tabi onlar içinde.zamanla alışıcaklar :)

Tamam insanlar tartışmalı tabiki muhalif olmalı.
Farklı fikirlerini savunmalı.
Bazen de öfkelenebilir yine bunu da anlarım.
Ama resmen ,halkın iradesini ve milleti aptal yerine koyup.
Bu necip milletin seçtiği CUMHUR BAŞKANI 'a ağır ithamlar ve hakaretler etmek kimsenin haddi değil.
Edebileceğim her yere şikayet edeceğim kendisini.
Merak ettim bende iddialarını yanıtlamalı kimseyi zan altında bırakmamalı halkı kine öfkeye yanılgıya uğratmamalı ..
Hayirdır forumun jandarmasi misin?

Sizin neyinize muhalefet olayım ben?
Kadına dinsiz demişsin birde bana muhalefet diyorsun :KK53:
Nerde dinsiz demis alintilar misin? Baktim ama bulamadim sanirim.

Bu ulkede dinsiz olmak suc degilki.. tipki musluman olmanin suc olmadigi gibi.. biri kuran okusa yeterli geliyo milleti kandiriyo demis bu kizda icen biri olsa bole demezdiniz demis..

Milletin tabiiki hassas noktalari varda.. dinde bunlardan bi tanesi ama sirf bakara okudu diye almadi o oylari bu adam:)

X