Yönetim Israrla, ''Dini Paylaşım Yasak'' Diye uyarı yapmamış olsaydı şayet, ben size açıklamanın kralını yapardım ama neyse...
Sizin bu yaptığınız, Kişilik hak ve hürriyetine ''MÜDAHALE'' Oluyor.Biliyorsunuz değil mi?!
SİZE NE KARDEŞİM, Millet ister baleye yollar, ister tiyatroya gider, ister ise sinemaya gider, İster ise de çocuklarını özel izinle, uygulamalı ''CAMİ ZİYARETİNE YOLLAR'' Milletin çocuğunun özel dini eğitim almasına, karışmaya ne hakkınız VAR?!..
İsteyen istediği kesimde eğitim alsın.Kimsenin özel isteklerine müdahale etme ''CÜRETİNİ'' Gösteremem!.. Benim orada anlatmak istediğim, din dersinin sadece imamhatiplerle sınırlandırılmasına binayen o örnekleri verdim!.. Dİn, sadece İmamhatiplerde ögretilmelidir diye bir kural mı var?!
Ne münasebet, o kadar da ''KÖR'' Değilim Elhamdülillah. abd beyaz sarayına karşı çıkan bir muhalefeti yok iken, bizim Aksarayımıza saldıran muhalefetlere ithafen yapılmış bir yorumdu O.
Tabiki ''Anlayana sivri sinek saz.Anlamayana davul zurna az''Misali
Ne alaka?!..
Siyasiler kendi cebinden ödüyor diye düşündüğümüzü kim çıkardı,Allah Aşkına?!
Bizler, 2002'den önceki hükümetler de aynı vergiyi alıyordu ama, Neden bu hizmetleri yapmıyordu?! Diyoruz!..
Hortumlanan içi boşaltılan bankaları unutmadık.
1 gecede ülkenin tepetaklak olduğu yıllar daha dün gibi. Cumhurbaşkanın ve Başbakanın 1 kitap fırlatma polemiği, bu ülkeye katrilyonlarca zarara ugradı!
Ben en basidinden yaşadığım şehirden örnek vereyim.2000 yıllarının başında Gaziantep geldim.O zaman ikdidar da 3 dönem hükümdarlık süren bir celal doğan vardı.Yazın Gaziantep'de 4 gün su akmaz.1 gün su akardı.İtfaiye araçları mahalle arasında, belli günler gelip su dagıtırdı. İnsanların en temel ihtiyacı olan SUYU bile bulamayan bir İldi Gaziantep!!!...
Yeşil alan desen, rüyanda bile göremezdin.Şimdi nasıl peki Gaziantep, her yer yeşil alan, spor tesisleri var. aylık 20 verip, haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorsun.Spor aletlerinde, spor yapıyorsun.haftada birde, hocanın önderliğinde step yapıyorsun.spordan sonra isteyen sıcak suyla duşunu alıp, giyinip evine gidiyor. Bu hizmet için sadece ve sadece 20tl belediye ödeme yapıyorsunuz!..
Çocuklar için, her mahallede yeşil alan ve Oyun alanları mevcuttur.Tüm parklarda, spor aletleri mevcut.İsteyen parkta yürüme parkurunda yürüyüp,o spor aletlerinde de hareket yapabiliyor.
Konuyu daha fazla uzatmamak adına kısa kesiyorum. HİZMETİN KRALINA, AK PARTİ DÖNEMİNDE ERİŞTİK BİZLER!!.
Bu arada, milletin özgür iradesiyle verdiği kararla, çocuklarının camii ziyaretine karşı çıkanlar, DİNİ ÖZGÜRLÜK HAKKINA MÜDAHALE ETMİŞ OLMUYOR MU?!
Olayı neden ısrarla DİNE GETİRİYORSUNUZ YA?!
Sizler, ''Sap ile Samanı Ayırt Edemiyor musunuz?!'' Ben orada, onun ezana olan saygısına mı değinmişim,iyi okuyup,DOĞRU ANALİZ EDİN!!!..
1 gün önce, mitinginde, ''EZANA SAYGI GÖSTERİP SUSAN, BİR GÜN SONRADA, TV EKRANLARINDA EZAN OKUNURKEN KONUŞULMAZ,SUSULUR DİYE BİR KAİDE YOKTUR'' Diyerek, kendiyle çelişen bir insan olduğunu göstermek istedim. AMA Sizler ısrarla olayı ,üstüne basa basa söylüyorum ki,''Ç A R P I T I Y O R S U N U Z'''
Sayemizde, ADAM gibi bir Hizmetlere mazhar oluyorsunuz işte
VAlla varsın hakkınız, ''Helal Etmeyin!''
Sizler 16 yıl öncesinin, çölük yıgını, suyu akmayan, yolları olmadıgı için çamur deryasında yaşayan, hastaların bakımsızlıktan öldüğü TÜRKİYEDE Yaşamak istiyorsanız bilemem AMA Bizler KRAL Gibi Hizmetleri kendimize layık gördüğümüz için, AK PARTİYLE YOLA DEVAM DİYORUZ!!..
Bundan daha BÜYÜK SEBEP Olabilir mi?!
Sizde, 6 yıl tıp eğitimi alıp doktor olduktan sonra, TUS Sınavına girdiğinizde önce kazandınız yazısı alıp, daha sonrada ''Kılık Kıyafet Yasasına Uymadıgınız için sınavınız FESH Edilmiştir'' Diye yazı elinize ulaşsaydı şayet, ne yapardınız?!
VALLA Bizler bu ikdidar için, kuru ekmek yeriz ama yinede bu ikdidardan VAZ GEÇMEYİZ!!!.. Bizlere ''ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ VEREN'' Bu İnsan için, bir oy vermişiz Çok mu?!
İnsanların öncelik verdiği şeyler farklı olabilir!!!..
Sizin için öncelik AŞ, Bir başkası için İş, Bizler içinde ''İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜDÜR!''
Bir dilim ekmek yerim ama isterim ki, kimse benim İNANÇ ÖZGÜRLÜĞÜME MÜDAHALE ETMESİN!!..
Devlet başörtüsüyle yönetilmiyorsa şayet, o devlet milletin başörtüsüne de, müdahale edemez!!!!.
Yıllarca milletin başındaki örtüyle ugraşmaktan, 1 civi bile çakmadılar bir dikili agaçları yok!!..
Bu Yorumunuz çok ALAKASIZ Olmuş!!!..
Ne Alaka, Atatürk?
15 Temmuz'da da, bu Millet BAŞKOMUTANI ERDOĞAN İle birlikte, Omuz Omuza Mücadele etti!.. Hatırlatayım istedim!!!.....
Son Olarak; Bazı üyeler benim nezdim de, ''YOK'' Hükmünde oldukları için, yorumlarına cevap verme zahmetinde bile bulunmuyorum!!!...
İlim Bilim Diyenler, Bilim sanat okullarında, üstün zekalı ögrencilere ücretsiz birebir ders veriliyor. Dersaneye gidemeyen çocuklara, hafta sonu okullarında ücretsiz birebir ders veriliyor. Kızlarımı, bütçem olmadığı için dersaneye gönderemedim ve bir tek Okulundaki kurslara katıldı. teogda, İngilizce ,Din, Türkçeden Full yaptı.Sıfır yanlışla geçti. İngilizcesi o kadar iyi ki, hocası 1 yıl yurt dışına gönderecekti ben müsade etmedim ve bana ''Kardelen hanım,bu ülkemiz ve kızınız için büyük kayıp''Dedi.Küçük Kızımda aynı şekilde 2 yıldır ortaokul 1cisi. Tüm Bunlar, Devletimin bana sağladığı ücretsiz eğitimle oldu...
Türkiyede yıkılan ve yanan salonları yenileyip, daha büyük Opera salonu açan da, bu hükümet değil mi?!
Okuma seferbeliği başlatan.
Bilal erdoğanın açtığı ''TÜRGEV'' bu sene muhteşem bir kampanya başlattı ve okul birincilerine, sınıf birincilerine ÖZEL DERS Verilecek,Gezilere götürülecek ve Özel Davetler verilip yemek yemeye götürecekler. Tüm Bunları nerden mi biliyorum?! Çünkü ben sizler gibi, saldırmış olmak için bakıp körü körüne yazmıyorum!!!!
Ortaokula giden kızımda, okul birincisi olduğu için, bu eğitim camiasının içinde.
Daha Ne Yapması gerekiyor bu devletin,Bilim ve İlim için acaba?!
Mune Hanım, sanırım bazı üyelerin, özellikle olayları çarpıtıp ''DİNE'' Getirdiğini Görmüyorsunuz!!
Ben, Dini bir paylaşım yaptıgım da, günlerce ceza veriyorsunuz maşallah.