Nedense orta yolu bulamıyoruz bir türlü herkes istediği gibi yaşasın kimse kimseye baskı yapmasın özelikle güçlü olanlar kendi yaşam tarzını başkasına dayatmasın tek dileğim bu devlette denetciligini iyi yapabilmeli tabiki vakıflarda değil ama okullarda seçmeli kuranı kerim dersi var oradan alabilir isteyenler dersini devlet denetiminde olur en azından benim oğlan orta okula gidiyor seçmeli kuranı kerim dersi alıyor haftada iki saat gayet memunun eskiden olsa imkansızdı bu.İmambhatibin savunucusu değilim hiç gitmedim çocuklarında gitmiyor benimde bazı eleştirilerin var hatta imam hatip zihniyetine ama isteyenler gidebilmeli veya şu gönderdiğim videodaki olay olmamalı o çocuk onu yaşamalıdır orada o da bu ülkenin evladı hep beraber bizim çocuklarımız bu ülkenin geleceği
Biz de bunu diyoruz zaten... Herkesin tercihine saygı duyulsun. Herkese uygun sistem geliştirilip hizmet verilsin.
Bizden veya bizden değil diye farklı muamele yapamaz hükümet... Vergisini ödeyen her vatandaş eşittir.
O hizmetini sunacak, isteyen öpüp başınakoyar, istemeyen bana göre değil bu deyip arkasını döner gider.
Ben yaptım, ben yaptıysam herkes buna uymak zorunda ne demek ? Ya da çoğunluk biziz biz ne istersek siz de onu yaşayacaksınız dayatması ne ola ?
Şurada insanları anlamaya çalışıyorum.. Herkes satırlar dolusu yazıyor, çiziyor, soruyor... Bilenler anlatıyor, örnekliyor..
Hopp gelip biri en fazla 5 kelimelik bir cümle bırakıyor.. Ya da kopyalayıp yapıştırıyor Reis'i. Sorulanlara cevap güya...
2 kelimesi de bunlardan bir ( Türban, Fetö, hain, terörist, kıskanıyorlar )...
Sonra da vayyy bizi küçümsüyorlar, cahil diyorlar... Değil yahu... Anlatıyor insanlar... Anlamaya çalışıni gayret edin..
Londra'da okula giderken, 15 yıldır orada yaşayan Türk bir abla vardı. Markete gidince alacağını eliyle gösterirdi.
Abla bu ne didm ya 15 sene de insan ekmeğin, yumurtanın ingilizcesini öğrenmez mi ? Temel ihtiyacın kadarını en azından.. 20 yıl sonra aynı şaşkınlığı her gün bir yerlerde mutlaka yaşıyorum..
Annem dönüp bakıyorum sonra. 69 yaşında. İlkokula dahi gitmemiş... Okuma yazmayı kendi kendine öğrenmiş. Sürekli okuyup günden takip eder. İlkokul ortaokul öğretmenlerimiz annemle sohbet etmeye bayılır, çaya yemeğe gelirlerdi evimize. 55 yaşına kadar sağ görüşe oy verdi. Ondan sonra da tamamen sol görüşlü oldu. Bastonla yürüyor 20 yıldır. 10 yıl önce tek başına kafile ile umre'ye gitti..
Artık insanlar, bilhassa da kadınlar anneleri kendini eğitmeli.. Papağan gibi aynı kelimeler tekrar edildi şurada onca yazılan şeye karşılık...
Bizim vergilerimizle bize hizmet etmek üzere seçilmiş adam ülkesine yol, köprü yaptı diye minnet duymam beklenmesin.. O Meclis onun için var. Yapmak için seçildi. Yere göğe sığdıramayacak bir durum yok yani..
Eskiden yapılmıyordu demeye gelmesin kimse. Eskiler yapamadığı için seçildi zaten...
Az bir şey düşünmekle bir şey kaybedilmez.. Düşünün..[/QUOTE]
Nedense orta yolu bulamıyoruz bir türlü herkes istediği gibi yaşasın kimse kimseye baskı yapmasın özelikle güçlü olanlar kendi yaşam tarzını başkasına dayatmasın tek dileğim bu devlette denetciligini iyi yapabilmeli tabiki vakıflarda değil ama okullarda seçmeli kuranı kerim dersi var oradan alabilir isteyenler dersini devlet denetiminde olur en azından benim oğlan orta okula gidiyor seçmeli kuranı kerim dersi alıyor haftada iki saat gayet memunun eskiden olsa imkansızdı bu.İmambhatibin savunucusu değilim hiç gitmedim çocuklarında gitmiyor benimde bazı eleştirilerin var hatta imam hatip zihniyetine ama isteyenler gidebilmeli veya şu gönderdiğim videodaki olay olmamalı o çocuk onu yaşamalıdır orada o da bu ülkenin evladı hep beraber bizim çocuklarımız bu ülkenin geleceği
Biz de bunu diyoruz zaten... Herkesin tercihine saygı duyulsun. Herkese uygun sistem geliştirilip hizmet verilsin.
Bizden veya bizden değil diye farklı muamele yapamaz hükümet... Vergisini ödeyen her vatandaş eşittir.
O hizmetini sunacak, isteyen öpüp başınakoyar, istemeyen bana göre değil bu deyip arkasını döner gider.
Ben yaptım, ben yaptıysam herkes buna uymak zorunda ne demek ? Ya da çoğunluk biziz biz ne istersek siz de onu yaşayacaksınız dayatması ne ola ?
Şurada insanları anlamaya çalışıyorum.. Herkes satırlar dolusu yazıyor, çiziyor, soruyor... Bilenler anlatıyor, örnekliyor..
Hopp gelip biri en faz