Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Şükürler olsun Rabbim'e zaferi kadehlerle kutlayacağız diyenlere fırsat vermediği için, bizlere şükür namazları kıldırdığı için.
Ama İnce 'yi ne kadar Sevmesem de helal olsun adam Kılıçdaroğlu gibi değil sonucu kabul etti. Yenildiyseniz yenilmişsinizdir dedi. Bizden oy olarak çok fazlalar dedi. Hatta Kemal'e de çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş diyordu. Adam hakli yani boyle olacağı belliydi kendi de biliyordu olgunlukla karşıladı . Hatta rehin alındığını söyleyenlere de şizofren dedi adam daha napsın kendi kabul etti seçmeni kabul etmiyor. Bi kaç gün daha konuşurlar ancak onlar da eninde sonunda kabul edecek. Başkan Erdoğan...
Namazdan bahseden biri olmanıza rağmen avatarınız çok müstehcen.

Alıntılayarak cevap vermeyeceğim, ancak put heykel diyerek kimin heykellerinin kastedildiği belli oluyor.

Ayıp ve de çok yazık...

Ayıp sana ki ; Benim değer yargılarımı bilmeden kirli kalbinle benim ifadelerimi yanlışa çekmen.
Evet elbette ATATÜRK ten bahsetmiyorum..
Ben sağcı olabilirim ama Atatürk'e minnettarım ve asla onun adını kirletecek tek cümleye meal vermem.
Burada 15 yıldır hiç bir gelişimine şahit olamadığım KARTAL ilçesindeki heykellere yapılan yatırırmlardan bahsediyorum .

baglantilar.png
Kartal belediyesi
ordu-daki-uluslararasi-tas-heykel-sempozyumu-5_7109_o.jpg
Yollarında tek bir araç sallanmadan gidemiyor çünkü çökük.

https://www.google.com.tr/url?sa=i&...aw37F5sAgo91J11CPo6QYiz2&ust=1530013897276574

Tek 1 tane içlerinde Türk var ..
Ve ne gariptir ki , Altunok beyin kızı da heykel traş ...

http://www.kartalgazetesi.com/47427...inin-iki-super-yatirimi-bu-fotograf-karesinde

Senin dün bir mesajına denk geldim ben tarafsızım dedin.. Her ıkı parti hakkında da yorumlar yazdın ama sabah oldu koyu bir akpli olmuşsun. Hak veriyorum akpli olmak bunu gerektirir
Wuuu bunu soyleyen baska biri daha vardi koyu chpli olmustu aksam kaybedince:)

Kaldiki ben tarafsiz bakiyorum cunku erdoganida elestiriyorum. Burdaki cogu kisi gibi sadece tuttuklari parti adaminin iyi seylerini savunmuyorum. Elestiriyorumda demekki bazi postlarimi kacirmissin:)

Şükürler olsun Rabbim'e zaferi kadehlerle kutlayacağız diyenlere fırsat vermediği için, bizlere şükür namazları kıldırdığı için.
Ama İnce 'yi ne kadar Sevmesem de helal olsun adam Kılıçdaroğlu gibi değil sonucu kabul etti. Yenildiyseniz yenilmişsinizdir dedi. Bizden oy olarak çok fazlalar dedi. Hatta Kemal'e de çıkmışsın yenmiş, yenmiş de yenmiş diyordu. Adam hakli yani boyle olacağı belliydi kendi de biliyordu olgunlukla karşıladı . Hatta rehin alındığını söyleyenlere de şizofren dedi adam daha napsın kendi kabul etti seçmeni kabul etmiyor. Bi kaç gün daha konuşurlar ancak onlar da eninde sonunda kabul edecek. Başkan Erdoğan...
Kılıçtaroğlu zaten okadar uyanık ki, milletvekilliği düşmesin diye Muharrem İnce yi kullandı.
Şimdi kafası rahat.
Ben de taktir ettim açıklamalarını.

Demirtaş'ın şu anda neden cezaevinde olduğunu biliyormusun ?
Demirtaş hakkında, "Terör örgütü yöneticiliği", "Terör örgütü propagandası yapmak", "Toplantı ve gösteri yürüyüşleri kanununa muhalefet", "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik", "Halkı kanunlara uymamaya tahrik", "Suç işlemeye tahrik" ve "Suçu ve suçluyu övme" suçlarından 43 yıldan 142 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Konu kapanırsa diye şimdiden teşekkür etmek istedim. tek tek isim sayamayacağım ama sabırla her gün burada yorum yapan bilmediklerimi gösteren , unuttuklarımı hatırlatan muhalif arkadaşlara ve saygı çerçevesinden çıkmadan yorum yapabilen iktidar tarafındaki bazı arkadaşlara ve tabii ki yönetime çok teşekkür ediyorum. En büyük teşekkürüm de her ne kadar buradan okuyamayacak olsa da sayın Muharrem İnce'ye.Kısa sürede çok iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum öncelikle ve bundan sonrası için büyük bir umut oldu benim için. Umarım İnce'nin bu başarısı partililer tarafından da anlaşılır ve gereği yapılır...
Son olarak iktidarı tebrik ederim.Okuduğum bi yorum üzerine de son olarak diyeceğim şu ki seçimden önce ülkede kötü giden her şeyi dış mihraklara bağlarken seçimden sonra neyse ki bizi Türkiye yönetiyor demek biraz tuhaf oldu...
Neyse...
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Sevgiler...

Doğuda yaşıyorum ve burdaki hdp'li genç kesimin hepsi muharrem inceye verdi.Hdp kesimi inceyi seviyor.Orta yaşlılar demirtaşa veriyor ama genç kesim inceye verdi.Sadece benim bildiğim 25 hdp li var inceye veren.Zaten bu yüzden demirtaş hdp den düşük aldı.
Peki mv.secimlerinde

Hayatim sen o adamin yasina gel mitingten mitinge kos her gun bak bakalim ayran mi dokunuyo baska bisey mi:))
Bana ne dokunuyor sen bilemezsin zaten cicim :) sizin gibilere alıntılama keyfini biz veriyoruz size bizim suçumuz sizin değil :KK66:
Ha bide akpliyim diyecek kadar yürekli ol sonra beni alıntıla :KK66:

Inci yakın hissetmeseler neden gitsinler yapma. Demirtaş a ziyarete gitti tabiki gelecekler.
Diyorum ya her şey olabilir. Ben artık çoğu şeye sasirmam. Senin dediğin de olabilir. Mesela dün kutlamalara çıkıldığında bir sürü silah sikanlar olmuş. Şimdi desek oy verenler maganda olur mu ? Olmaz tabii ki. Sen tasvip ediyor musun öyle yapanları. İşte kucuk azınlığı koca partiye mal edemeyiz.

Wuuu bunu soyleyen baska biri daha vardi koyu chpli olmustu aksam kaybedince:)

Kaldiki ben tarafsiz bakiyorum cunku erdoganida elestiriyorum. Burdaki cogu kisi gibi sadece tuttuklari parti adaminin iyi seylerini savunmuyorum. Elestiriyorumda demekki bazi postlarimi kacirmissin:)

Kendımı bildim bileli chpliyim orada sorun yokta. Hazmedemiyorlar minvalinde yorum atarsan ben senın tarafsız oldugunu duşünemem burdan bakınca tarafın ortada.. Hem x parti hem y parti hakkında eleştiri yapılır. Konusulur tartısılır.. Hazmedilmeyecek birşey yok zaten ortada umutlandık ama olmadı zaten olsa şaşardık.. Mümkün mü başka birinin iktidar olması. Geçirmezler.

Ayıp sana ki ; Benim değer yargılarımı bilmeden kirli kalbinle benim ifadelerimi yanlışa çekmen.
Evet elbette ATATÜRK ten bahsetmiyorum..
Ben sağcı olabilirim ama Atatürk'e minnettarım ve asla onun adını kirletecek tek cümleye meal vermem.
Burada 15 yıldır hiç bir gelişimine şahit olamadığım KARTAL ilçesindeki heykellere yapılan yatırırmlardan bahsediyorum .

baglantilar.png
Kartal belediyesi
ordu-daki-uluslararasi-tas-heykel-sempozyumu-5_7109_o.jpg
Yollarında tek bir araç sallanmadan gidemiyor çünkü çökük.

https://www.google.com.tr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiqs97r4O7bAhUGZ1AKHbNICwAQjhx6BAgBEAM&url=http://www.kartal.bel.tr/tr/haberler/Habergoster.aspx?id=4195&psig=AOvVaw37F5sAgo91J11CPo6QYiz2&ust=1530013897276574

Tek 1 tane içlerinde Türk var ..
Ve ne gariptir ki , Altunok beyin kızı da heykel traş ...

http://www.kartalgazetesi.com/47427...inin-iki-super-yatirimi-bu-fotograf-karesinde
Kirli kalbin falan gibi ifadeler hiç hoş değil. Kimin kalbinin iyi kötü olup olmadığını bilemeyiz. Atatürk’ten bahsetmiyorsanız özür dilerim tabii ki. Yalnız put heykel gibi ifadeler defalarca Atatürk’ün heykelleri için kullanıldı, o nedenle bu şekilde algılamamız kalbimizin kirli olduğu anlamına gelmez.

Hoş, bahsettiğiniz heykellere de put denmez ama neyse.

Şiirle aram yok. İnceyle ne alaka?

Ayrıca ben size İnsanın fikri neyse zikri de odur diye bildiğim için söyledim. Çelişkiler hep dikkatimi çekiyor. Parti dışı bir durum yani tamamen.
fotoğraftakının ben oldugumu düşünmüyorsunuz herhalde simdi herşey bitti benim avatar fotoğrafım mi battı size? ne demek parti dışı? bu ülkede özgürlük var demokrasi var ama siz özgürlük elden gidiyeeah iriticaa geliyeaah diye düşündüğünüz için haklisiniz. çok da sorun değil benim avatarim değişir simdi değiştiririm ama seçim sonuçları ve kildigimiz şükür namazları degismez ...

Diyorum ya her şey olabilir. Ben artık çoğu şeye sasirmam. Senin dediğin de olabilir. Mesela dün kutlamalara çıkıldığında bir sürü silah sikanlar olmuş. Şimdi desek oy verenler maganda olur mu ? Olmaz tabii ki. Sen tasvip ediyor musun öyle yapanları. İşte kucuk azınlığı koca partiye mal edemeyiz.
Maganda olur canım her turlu silahli kutlamalara karşıyım. Elinde bayragiyla türkülerle ,şarkılarla kutlamak varken En Büyük TÜRKİYEsilahla kutlayan magandadiir bana göre .

X