Ben Akp seçmeninin neden oy verdiğini çok merak ediyorum gerçekten. Düşünüyorum ama gerçekten mantıklı bi neden bulamıyorum aslında.
Yol yaptı derseniz, bu adamın görevi o zaten. Yolları kalkıp benim yapacak halim yok. İktidardaysan hizmet etmek zorundasın, ısıtıp ısıtıp önümüze koymanın bi anlamı yok.
Maalesef sevilecek bir üslubu da yok. Gerçi zarifliği, nezaketi samimiyetsizlik olarak gören çok insan var bu ülkede, muhtemelen onlar bu üsluba bayılıyordur.
Özellikle hemcinslerimin neden bunlara bayılarak oy verdiğini merak ediyorum. Bu adam kadınları küçümsüyor ya, bünün bir sürü kanıtı var, sizin için böyle konuşan birisini nasıl savunabilirsiniz aklım almıyor.
Adam ananı da al git diyor, kanser hastası kızcağızın eline sadaka gibi para tutuşturuyorlar, mitinglerinde şov yapar gibi şehidin annesini sahneye çıkarıp anahtar sallıyor. Bu tavırlar sizi hiç mi rahatsız etmiyor?
Defalarca çıkıp kandırıldık dedi, hiç mi durup düşünmediniz ya bu adam nasıl bu kadar aldatılabilir diye? Ya da sonrasında biz hiç kandırılmadık dedi, ‘ya arkadaşım bi öyle bi böyle konuşuyosun neden tutarsızsın’ demediniz mi hiç?
Ohal’i kaldırmayacağım dedi, sonra seçimler yaklaşınca kaldıracağız dedi. Hayvan haklarıyla ilgili sunulan önergeleri hep reddetti, yavru köpek öldürülünce birden hayvan haklarından bahsetmeye başladı. Zaten iktidardayken yapabileceği şeyleri neden yapmadı da seçim vaadi olarak gösterdi?
Namaz niyaz derseniz, surelerle dalga geçenler oldu, ayakkabı kutularında paralar çıktı. Tövbe haşa Allah gibi insanları yargıladı münafık dedi. Kendisini peygamber gibi gösterenlere çıkıp tek laf etmedi.
Gerçekten benim aklım almıyor, ama yine de neden oy verdiğinizi çok merak ediyorum.
Bu seçimin de olması gerektiği gibi yapılmadığını düşünüyorum. Umarım bir gün her şey ortaya çıkar ve biz de o günleri görürüz.
Hepimiz için hayırlısı olsun.