- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Yok şükür hastanede.. bişi olmaz inşÇok üzüldüm o çocuğa ya inşAllah iyileşir ayağını kaybetme di demi dün sokaklarda aşırı bir coşku vardı kaç çocuğu uyardım dikkat et diye millet olarak güvenlik kurallarına hiç uymuyoruz çocuklar arabalardan sarkmış çocukların güvenliği herşeyden önemli olmalı Aileleride anlamıyorum ...
Bende kendi Iq um kadar konusurum kafam neye başarsa odur doğru benim icin yine lafının arkasindayim burda okadar kişi okadar hakaret etti evet banladılar bunu inkar edemem ama ben onlar kadar hakaret icerici şeyler yazmadim siz yoneticisiniz bakabilirsinizO zaman sizde de IQ yok desem bana alınmayacaksınız değil mi ?
Orası öyle canm bende 27Oda yönetimin vereceği bir karar :)
Yaşım 21 benim.
"X de çaldı Y de çaldı nolmuş" diyordu. Ben de 'o neydii gız' tepkisi verdimtövbe estafurullah
İşte insanlara bunu anlatamıyorum ben"X de çaldı Y de çaldı nolmuş" diyordu. Ben de 'o neydii gız' tepkisi verdim
Aynen öyle arkadaşım.
Diyorum ya benim mantığıma uymadı bu seçim.
Başkasının mantığını da eleştirmem zaten.
Bakmakla görmek arasındaki fark gibi bir şey bu
Benim halam da "Çalıyorsa namaz kılan adam çalıyor çalacaksa böylesi çalsın ohh. " demişti
Gercekten ogrenmek icin soruyorum artniyetim yok.hep duyuyoruz ya çalinan,yakilan oy diye.Ben genel anlamda adaletin, hukukun be adil seçimin olduğuna inanmıyorum.
Ankara da seçimlerde( Mamak da) oyların yakıldığı, değiştirildiği ve çöplere atıldığına şahit olduktan sonra oek inanamıyorum halkaniyetli olduğuna. Ama dediğim gibi saygı duymaktan başka tercihimiz yok. Sokağa çıkacak değiliz! Adam öldüreek değiliz. Ülkem için en iyisi olur diyorum, biz yanılırız inşallah. Ne diyeyim daha
Benim halam da "Çalıyorsa namaz kılan adam çalıyor çalacaksa böylesi çalsın ohh. " demişti
Eki Görüntüle 2161137 yukarıdaki oy sayılarını görüyorsunuz.
Akparti Chp'nin tam 2 katı oy alıyor her seçimde.
Hile, çalıntı iddiaları havada kalıyor yani.
Akparti'den önce de Chp'nin oyları her zaman %20-25 bandındaydı. Kalan oylar anap mhp rp arasında dağılıyordu.
Akparti merkez sağ oldu ve oyları tek çatı altında toplamayı başardı.
Hadi 50-100 oy, abartalım 1 milyon oy çalınsın ya da mükerrer oy diyelim.
10 milyon oy çalınabileceğine inanmak çok çocukça.
Hoşgeldin özledikBanim anca kalkti hic sasirmam... keske sasirsam!
Haha Muharrem İnce bile gülüyor şu an kaçırılma mevzularına
Ama çok komik cidden...acaip komplocu bi milletiz...herşeyde böyle...yok tehdit ediliyormuş...yok silah zoruyla çıkmış konuşuyormuş o kadar güçsüz zavallı mı