Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Yok şükür hastanede.. bişi olmaz inş

Reactions: H E
O zaman sizde de IQ yok desem bana alınmayacaksınız değil mi ?
Bende kendi Iq um kadar konusurum kafam neye başarsa odur doğru benim icin yine lafının arkasindayim burda okadar kişi okadar hakaret etti evet banladılar bunu inkar edemem ama ben onlar kadar hakaret icerici şeyler yazmadim siz yoneticisiniz bakabilirsiniz

Aynen öyle arkadaşım.
Diyorum ya benim mantığıma uymadı bu seçim.
Başkasının mantığını da eleştirmem zaten.

Bakmakla görmek arasındaki fark gibi bir şey bu

Ben genel anlamda adaletin, hukukun be adil seçimin olduğuna inanmıyorum.
Ankara da seçimlerde( Mamak da) oyların yakıldığı, değiştirildiği ve çöplere atıldığına şahit olduktan sonra oek inanamıyorum halkaniyetli olduğuna. Ama dediğim gibi saygı duymaktan başka tercihimiz yok. Sokağa çıkacak değiliz! Adam öldüreek değiliz. Ülkem için en iyisi olur diyorum, biz yanılırız inşallah. Ne diyeyim daha

Soruma cevap alabilirmiyim K Kazen

Gercekten ogrenmek icin soruyorum artniyetim yok.hep duyuyoruz ya çalinan,yakilan oy diye.
Benim bildigim tum sandiklarfa her partinin gorevlisi oluyor.
Muşaidi.(yanlis mi biliyorum)
O kisiye ramen,nasil diger partili,her kimse artik oylari calip imha ediyor.
Haa diyelim oldu.zaten itiraz edilip sonuca gore oranin secimi yenilenmiyor mu

Adil ya da değil hile vardı ya da yoktu sonuç belli...memlekette değiştirilemeyecek bir gerçek var maalesef...

Ve artık kabul ediyorum ki mesele memleket meselesi değil siyaset meselesi...Bahçeli bunu net olarak ispatladı...Ne yaptı etti döndü kıvırdı tek başına hayatta alamayacağı yüzdeyle meclise girdi...Seçimin kaybedeni Akşenerdir...Akşenerin seçim süreci başındaki ivmesini koruyamaması seçimi 1. turda bitirdi....İnce kendisinden beklenileni yaptı tek başına gayet başarılıydı tahmin edilen oranlara ulaştı...

Neyse benim için siyaset de bitti memleket meselesi de....küçülttüğüm dünyamı tamamen cekirdek ailemle sınırlayıp onların geleceği için dua etmekten başka yapacak bişey yok...Artık tek dileğim yanlış giden bu düzen bir yerlerden aileme ve çocuklarıma bulaşmasın...başka kimse umurumda değil...

Muharrem İnce basın açıklaması yapıyor. Ben twitter adresinden izliyorum.

Bakin siz kabul etmeseniz de hilenin alası yapildi ve yapiliyor Neden arabalardan cikan cuvallar, sandik basip toplu oy kullanan mafya bozuntularini konusmuyorsunuz
Ha madem on milyonlarca oy garanti neden bu hilelere gerek duyuluyor?
Temiz ve helal bir secim olmadi olmuyor da.. Referandumda da boyleydi o yuzden sonuclar gercekten %50+1 cikiyor Medyaya dusen iki uc haber ama ayni hile hurda yuzlerce yerde yapiliyor
Neyse Allah buyuktur bu kadar hile hurdanin hesabi bir yerlerde görülür

Ama çok komik cidden...acaip komplocu bi milletiz...herşeyde böyle...yok tehdit ediliyormuş...yok silah zoruyla çıkmış konuşuyormuş o kadar güçsüz zavallı mı

Hala kağıttan okuyor, tehdit altında diyorlar ne diyeyim bilmiyorum ki. Arkadaşça mesajımı haber yaptılar hata yaptım diyor mesaj için de. Kıyamam ya seviyorum ben bu adamı, samimi buluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…