Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Bakin siz kabul etmeseniz de hilenin alası yapildi ve yapiliyor Neden arabalardan cikan cuvallar, sandik basip toplu oy kullanan mafya bozuntularini konusmuyorsunuz
Ha madem on milyonlarca oy garanti neden bu hilelere gerek duyuluyor?
Temiz ve helal bir secim olmadi olmuyor da.. Referandumda da boyleydi o yuzden sonuclar gercekten %50+1 cikiyor Medyaya dusen iki uc haber ama ayni hile hurda yuzlerce yerde yapiliyor
Neyse Allah buyuktur bu kadar hile hurdanin hesabi bir yerlerde görülür
Bence bunu kazanan partili degilde sandiktan duşuk oy alan partili,hazmedemeyip provakatorluğe başvuruyor.
Olamazmi.camur at izi kalsin misali.
Sadece bir bakiş açisi

Muharrem İnce seçim sonuçlarını kabul ediyorum dedi..

Yapması gereken o...bir kez daha takdir ettim...yıllardır görüyoruz sonuç hiç bir zaman değişmedi...hile hurda üstüne gitmek yerine nasıl oluyor da oluyor hiç bir demokraside olmadığı gibi bu kadar yalan dolan üçkağıtçılığa, refah seviyesinin böyle düşmesine rağmen bir lider tek başına 21. yilına gidiyor...bu cidden vahim ve sosyolojik olarak irdelenmesi gereken bir durumdur...

Bu arada Erdoğan bir şekilde siyaseti bırakmadan asla değişmeyecek...bu net...gittiği anda da akp diye bir yapı kalmayacak...bir gün olursa biz görebilirsek demişti dersiniz hehe

Hala kağıttan okuyor, tehdit altında diyorlar ne diyeyim bilmiyorum ki. Arkadaşça mesajımı haber yaptılar hata yaptım diyor mesaj için de. Kıyamam ya seviyorum ben bu adamı, samimi buluyorum.

+1

CHP hakkındaki sorulara da cevap vermeyerek cok iyi yapiyor.

Esas ayip da o mesaji haber yapan gazetecinin bence.

Kılıçdaroğlu Ince'yi disari ettim diye sevinmesin. Bence Muharrem Ince bu secimde guzel bir oran aldi.

METANOL METANOL cidden nasil gitti elin mecvut partiye oy vermeye? Hangi vaadine verdin, nedir senin bu partiye oy vermenin gerekcesi? Turkiye'yi cok zor gunler bekliyor, neden namazli kapitalistlere oy vermeyi tercih ettin ki saglik ve egitim bitti daha da bitecek diye bagirmamiza ragmen...

Bazilari turkiye bolunecek diye korkuyor, ben korkmuyorum... bu ulkede beraber yasamak istemedigim milyonlar yasiyor, hayatimda hic gitmedigim ve asla adim dahi atmak istemedigim sehirler mevcut, duygusal olarak bu kadar kopuk oldugum insanlarla ayni sinirlar icinde yasamak hic de umrumda degil acikcasi, hele ulkenin gelecigini bir tabuta sokup ustune civi caktiklarini gorerek ve bilerek!!!! , sizler farkinda degilsiniz ama beyaz yakali , oldukca iyi egitimli milyonlarin umudu bu ortaya cikan secim sonucu ile iyice sondu...Tebrikler hayatimizin bir bes yilini daha neoliberal kapitalist, sermaye dostu bir partiye teslim ettiginiz icin...

Sakin beni alintilayip cevap falan vermeyin, cevap yazmayacagim, vaktime yazik... Sadece bir kac uyeye ozelden soz verdigim seyleri yazacagim

Son düzenleme:
Özür dilemesinin hiçbir anlamı yok. Hatamı kabul ediyorum diyor ama 12 saat daha seçmenini bekletiyor. Hata üstüne hata. Senin seçmenini böyle bir gecede yalnız bırakmaya hakkın yoktu.

Bu adam 100 küsür miting boyunca kağıttan okumadı
Bu basın toplantısı çok enteresan

Halka hitap ederken okumak yerine hitabetini konuşturması normal ama şu an önemli bir seçimden sonra açıklama yapıyor, gazeteciler var karşısında, bir sürü insan izliyor, dün gece mesaj konusunda da bir gafı oldu. Ben normal görüyorum ama bilmiyorum tabi, açıklamaları beklemediğimiz şeyler değil aslında. Siyaset temelde kirli bir şey olduğu için hep arıyoruz işte böyle ardını.

Hala kağıttan okuyor, tehdit altında diyorlar ne diyeyim bilmiyorum ki. Arkadaşça mesajımı haber yaptılar hata yaptım diyor mesaj için de. Kıyamam ya seviyorum ben bu adamı, samimi buluyorum.

Kağıttan okumasını çok garipsemedim ben biz bile çok kötü olduk o kadar coşkulu o kadar hevesli heyecanlıydi ki su anki durumu çok normal...

Ben hala Akşenerdeyim ama nasıl neden bıraktı üstüne gitmedi sahneden cekildi anlayamıyorum...başladığında oy oranı çok daha yüksekti...

Bu adam 100 küsür miting boyunca kağıttan okumadı
Bu basın toplantısı çok enteresan
halk TV den izliyorum netten diğer kanallarda veriyormu
Morali bozuk ve şuan ne dese başka tarafa çekilebilir temkinli davranmaya çalışıyor normaldir kagittan okuması bence...

+1

CHP hakkındaki sorulara da cevap vermeyerek cok iyi yapiyor.

Esas ayip da o mesaji haber yapan gazetecinin bence.

Kılıçdaroğlu Ince'yi disari ettim diye sevinmesin. Bence Muharrem Ince bu secimde guzel bir oran aldi.

Ben de senin gibi düşünüyorum. Hatta Kılıçdaroğlu'na oy vermek yerine bundan böyle İnce'ye vermeyi tercih ederim oyumu. Sanırım benim gibi düşünen insanlar vardır.

Kağıttan okumasını çok garipsemedim ben biz bile çok kötü olduk o kadar coşkulu o kadar hevesli heyecanlıydi ki su anki durumu çok normal...

Ben hala Akşenerdeyim ama nasıl neden bıraktı üstüne gitmedi sahneden cekildi anlayamıyorum...başladığında oy oranı çok daha yüksekti...

Bilmiyorum ki yenilgi psikolojisi midir nedir? İnsanlar açıklama bekliyor doğal olarak, ne olursa olsun çıkıp konuşmak gerekir bence.

Halka hitap ederken okumak yerine hitabetini konuşturması normal ama şu an önemli bir seçimden sonra açıklama yapıyor, gazeteciler var karşısında, bir sürü insan izliyor, dün gece mesaj konusunda da bir gafı oldu. Ben normal görüyorum ama bilmiyorum tabi, açıklamaları beklemediğimiz şeyler değil aslında. Siyaset temelde kirli bir şey olduğu için hep arıyoruz işte böyle ardını.
Muhtemelen
Halkın Cumhurbaşkanı olacağını da Chp ile ilgili soruları cevaplamayarak çok güzel gösterdi bence :)

Bende kendi Iq um kadar konusurum kafam neye başarsa odur doğru benim icin yine lafının arkasindayim burda okadar kişi okadar hakaret etti evet banladılar bunu inkar edemem ama ben onlar kadar hakaret icerici şeyler yazmadim siz yoneticisiniz bakabilirsiniz

Bu bir soru cümlesi değil ? Soruma cevap alabilir miyim demişsiniz ama

Kağıttan okuması canı sıkkın ve dikkatli olması gerektiği için diye düşünüyorum.
CHP genel başkanı da değişir umarım artık.

Aksanere yurt dışı destek verdi sonra desteklerini cektiler... ilk zamanlar coşuyordu sonra duruldu....

halk TV den izliyorum netten diğer kanallarda veriyormu
Morali bozuk ve şuan ne dese başka tarafa çekilebilir temkinli davranmaya çalışıyor normaldir kagittan okuması bence...
Haklı olabilirsin muhtemelen de haklısın :)
Alışkın olmadığımız için sadece garip geldi :KK66:

Muhtemelen
Halkın Cumhurbaşkanı olacağını da Chp ile ilgili soruları cevaplamayarak çok güzel gösterdi bence :)

Valla dün gece en çok siyaseti bırakıp bırakmayacağını merak ettiğim için açıklama bekliyordum. Memnun oldum şu tavrından ötürü : )

X