Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Ben düşüncemi açıkça yazmakta özgürüm, siz nasıl Başkanımız için rahat rahat konuşabiliyorsanız bende istediğim insan hakkında görüşümü bildiririm.
İyi de ben sizin başkanınıza değil bu ülkeyi yöneten iktidar partisine ve ülkenin cumhurbaşkanına söyleniyorum. Üstelik bu benim vatandaş olarak hakkım! Kişiliğine yönelik bir cümlem olmadı. Siyasetini eleştirdim. En azından cacık tarzı söylemler demedim.
Neyse siZin savunma şekliniz bu anladığım kadarıyla. İyi günler dilerim size

Ayy canlari sikilinca boş yere şikayet ediyolar keza 3 gün önce bende boş yere başka koşuların can sıkıntısı yüzünde HAKSIZ yere ban yemişti.mm.

Site yöneticileri tarafgir bir tutum sergilemediler burada hiç. Şikayet edildiyse değerlendirirler, geçerli bir sebepse ceza verilir, süreyi sistem belirler, değilse zaten işlem yapılmaz. Demek ki bir hatanız olmuş. Kimse de canı sıkıldığı için şikayet etmiyor, haksızlık, hakaret görmüşler ki şikayet edilmişsiniz.

Dün Erdoğanın morali çok bozuktu.. balkon konuşmasını bile bugüne erteledi.. ankaraya hemen geçemedi.. ameliyatta olan bi kız çocuğunu beklediğini söyledi. Ve öğrendik ki bugün o kız çocuğu komşumuzun torunuymuş :KK43: kızın annesi de sümeyye erdoğanın arkadaşı.. kızın ayağı kutlamalar sırasında mazgala sıkışmış nerdeyse kopuyormuş 10 saat sürmüş ameliyatı şu an hastanedeler.. çok çok üzüldüm :KK43:
Şifa diliyorum.gece konuşmasinda aciklamişti Ankarada.izlemistim.

Site yöneticileri tarafgir bir tutum sergilemediler burada hiç. Şikayet edildiyse değerlendirirler, geçerli bir sebepse ceza verilir, süreyi sistem belirler, değilse zaten işlem yapılmaz. Demek ki bir hatanız olmuş. Kimse de canı sıkıldığı için şikayet etmiyor, haksızlık, hakaret görmüşler ki şikayet edilmişsiniz.
Ben hakaret etmedim burda kimler neler neler yazıyor goruyoruz hem konuştuğum kişi değilde bi başkası tarafından şikayet edildim çok tarafsızca can sıkıntısı değilde ne

Ayy canlari sikilinca boş yere şikayet ediyolar keza 3 gün önce bende boş yere başka koşuların can sıkıntısı yüzünde HAKSIZ yere ban yemişti.mm.

Ayıp yahu birine geri zekalı diyeceksiniz sonra da HAKSIZ diye altını çizeceksiniz. Bunları yazarken biraz utanır insan

İnanırdım çünkü her yeri yandaşları işgal etmemiş RTE gibi.
Ben kavgadan hoşlanmam.
Mantıklı yorumlar yapmaya dikkat ederim her daim.
Bu seçim benim mantığıma asla uymadı.
Senin mantığına uymuş olabilir.

Siyasiler dışında bazı plartformlar ve örgütler sandık başındaydı ve çektikleri videoları izlediyseniz bu seçimin %100 adil olmadığını anlarsınız. Ama yine de ben muhalifleri suçluyorum bu usulsüzlükleri çekmek yerine engellemeliydiler. Üzücü

Dün Erdoğanın morali çok bozuktu.. balkon konuşmasını bile bugüne erteledi.. ankaraya hemen geçemedi.. ameliyatta olan bi kız çocuğunu beklediğini söyledi. Ve öğrendik ki bugün o kız çocuğu komşumuzun torunuymuş :KK43: kızın annesi de sümeyye erdoğanın arkadaşı.. kızın ayağı kutlamalar sırasında mazgala sıkışmış nerdeyse kopuyormuş 10 saat sürmüş ameliyatı şu an hastanedeler.. çok çok üzüldüm :KK43:
Çok üzüldüm inşallah kısa sürede iyileşir kuzum

Ayıp yahu birine geri zekalı diyeceksiniz sonra da HAKSIZ diye altını çizeceksiniz. Bunları yazarken biraz utanır insan
Ben gerizekalı demedim sadece lq dan bahsedildi bende cevap yazdım hem ben konuştuğum kişi tarafından şikayet edilseydim hakli bulurdum ama hiç diyaloga gitmediğim insan tarafından şikayete uğrayınca haksız buldum ha buarada utanmalı gerektirecek durum yok ortada alnım açık yzum akkk

Çok üzüldüm o çocuğa ya inşAllah iyileşir ayağını kaybetme di demi dün sokaklarda aşırı bir coşku vardı kaç çocuğu uyardım dikkat et diye millet olarak güvenlik kurallarına hiç uymuyoruz çocuklar arabalardan sarkmış çocukların güvenliği herşeyden önemli olmalı Aileleride anlamıyorum ...

Ben hakaret etmedim burda kimler neler neler yazıyor goruyoruz hem konuştuğum kişi değilde bi başkası tarafından şikayet edildim çok tarafsızca can sıkıntısı değilde ne

Can sıkıntısı ne münasebet. Az önce burada Akp seçmenini liseyi zar zor bitirmiş cahiller diye aşağılayan bir arkadaş vardı, ben şikayet ettim ve banlandı. Oysaki ben de Chp seçmeniyim ama üsluplara dikkat etmek gerekir. Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok, Kazen de zaten gerizekalı dediğiniz için banlandığınızı yazmış. Bu arada illa diyalogda olunması gerekmiyor o kişiyle, rahatsız eden yorumları şikayet ediyoruz ki site temiz ve düzgün kalsın, insanlar kırılmasın, tartışmasın.

Bence de hiç alakası yok muhafazakarlıkla abla sanıyorlar ki öyle secmeninin çoğu takım gibi tutuyor sadece hele bir örnek vereyim :KK66:
Tanıdıgım biri durumunda inceyi paylaşıyor cuma namazında son cuma dayan diye :işsiz: bi sonraki durumundaysa elinde bira rte diye şarkısını söyüyor :KK70:
Etrafımda çokça akpli var hiç biri muhafazakar falan değil savunduklarıyla yaptıklarının hiç alakası yok :deli:
Benim halam da "Çalıyorsa namaz kılan adam çalıyor çalacaksa böylesi çalsın ohh. " demişti :KK70:

Son düzenleme:
Siyasiler dışında bazı plarformlar ve örgütler sandık başındaydı ve çektikleri videoları izlediyseniz bu seçimin %100 adil olmadığını anlarsınız. Ama yine de ben muhalifleri suçluyorum bu usulsüzlükleri çekmek yerine engellemeliydiler. Üzücü
Aynen öyle arkadaşım.
Diyorum ya benim mantığıma uymadı bu seçim.
Başkasının mantığını da eleştirmem zaten.

Bakmakla görmek arasındaki fark gibi bir şey bu :KK66:

Can sıkıntısı ne münasebet. Az önce burada Akp seçmenini liseyi zar zor bitirmiş cahiller diye aşağılayan bir arkadaş vardı, ben şikayet ettim ve banlandı. Oysaki ben de Chp seçmeniyim ama üsluplara dikkat etmek gerekir. Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok, Kazen de zaten gerizekalı dediğiniz için banlandığınızı yazmış. Bu arada illa diyalogda olunması gerekmiyor o kişiyle, rahatsız eden yorumları şikayet ediyoruz ki site temiz ve düzgün kalsın, insanlar kırılmasın, tartışmasın.
Işte bende bukadar hakaret içeriği konuşmadım tüm yazdıklarımı ortaya dökebilirler hep seviyeli tartistim

Neden ?
Oda bir adayı temsil ediyor sonuçta
Tek taraflı bakmak cahil seçmenin işidir
Bende bu mesajımdan dolayı ban yemiştim ve haksızlık olduğunu düşünmüştüm açıkcası
Bu durumda göreceli tabi birine göre normal olan birine göre yanlış üslûp olabiliyor

X