Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Chp-muharrem ince
İyip-meral aksener
Sp-temel karamollaoglu
Tek aday cıkarmayan dp.

Şimdi 4ü birlesip yuzde 30u gecememis mi oluyor? Sadece ince yuzde30 aldı.
Ne dediğinizin farkında degilsiniz bence.
Siz ne okuduğunuzun farkında değilsiniz bence, inceside şeneride bilmem neside bir cacık olamadılar bu ülkeye. Yaptıkları tek şey meydanlarda boş sallamak. Neyse ki onlar konuşur AKP yapar.

IMF'in kapisini calacaklar "IMF'e borcumuzu odedik keh kehk keh" diye gevrek gevrek gulerken, stand by politikalari ile sagliktan ve egitimden devletin para kesmesi ile turkiye'yi daha da zor gunler bekliyor...Aha buraya yaziyorum IMF ve Dunya bankasina gidecekler, ben de sizlere bakarak gevrek gevrek gulecegim:)))

Ay senin gozun umrumda bile degil... vatan haini diye sadece silahli orgut kurana demezler, ulkesinin gelecegini ipotek altina alan, tarim alanlarini, fabrikalarini satanlara da denir ve ona siyasi destek verenlere de... bilmem anlatabildim mi, sevgili kucuk mahalle bilgesi...

Senin gibi cahil kesimleri inandırıp oy toplayabiliyorlar işte..
Şu duruma bak daha onların bağını anlayabilmiş değilsin.Milleti sokağa döken,sivil halkı tehdit edip oy isteyen,askere sivilleretuzaklar,pusular kurup onları şehit eden yaşam sakat bırakan ş.... bir örgütün siyasi koluna teröristten başka ne denir??
Öcalan terörist başı değil miydi?
Bunlar öcalanın bayraklarıyla gezmiyorlar mıydı?
Akıl mantık çerçevesinde düşün,sonra konuş tamam..

Şu duruma bak daha onların bağını anlayabilmiş değilsin.Milleti sokağa döken,sivil halkı tehdit edip oy isteyen,askere sivilleretuzaklar,pusular kurup onları şehit eden yaşam sakat bırakan ş.... bir örgütün siyasi

Bak guzelim benim karnim tok boyle siyasi analizlere, hele zar zor liseyi bitirmis evinde 10dan fazla kitap olmayanlarin siyasi analizine daha cok karnim tok... baska yerde oyna...

%52ler kucumsenmiyormu.

Bir tarafı dışlamak hiç hoş değil yanlışsa oda yanlış. ama muhalifleri kitle olarak küçümseniyor, gördüğüm gözlemlediğim kadarıyla. Ne vatan hainliği ne dinsizliği ne insanlığı kalıyor. Ben seçim sonucuna saygı duyuyorum ama seçimin yüzde yüz adil gittiğinede inanmıyorum. Düzgün üslupla eleştiri de yapılabilir savunma da ama düşünceleri söylerken karşı tarafı küçümseyip aşağılamak hiç hoş değil. Bu iki taraf içinde geçerli her kim yapıyorsa.

Bir tarafı dışlamak hiç hoş değil yanlışsa oda yanlış. ama muhalifleri kitle olarak küçümseniyor, gördüğüm gözlemlediğim kadarıyla. Ne vatan hainliği ne dinsizliği ne insanlığı kalıyor. Ben seçim sonucuna saygı duyuyorum ama seçimin yüzde yüz adil gittiğinede inanmıyorum. Düzgün üslupla eleştiri de yapılabilir savunma da ama düşünceleri söylerken karşı tarafı küçümseyip aşağılamak hiç hoş değil. Bu iki taraf içinde geçerli her kim yapıyorsa.
Aynen kayiliyorum.
Koy un deniyor.eşek değiliz

Bunun yanında haftalardır burada olan çoğu zaman aynı fikirleri paylaştığım HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir @ncarenot @sinope_ Evelynn Evelynn @Yademim @nameaver Bibibella Bibibella @Saraylim @gulay_gulay @sueno34 @doksanlar @sourapple (hep uzaktan takip etsen de :)) nickini hatırlayamadığım varsa kusura bakmasın.
hepinize sevgiler :KK19:

Ve bu sayfada banlanmadan kalabilmemde arayı yumuşatmadaki etkilerini gözden gelemeyeceğim Mune Mune 'ye teşekkürler

Basın açıklaması gibi olmuş ama:KK53:

:KK15::KK15::KK19:

Tek bir sey secmek zorunda degilim Kazen, o senin sunumun... HDP sadece kurtleri temsil etmiyor, farketmiyor musunuz? MHP evet epey irkciliga varan siyaset izliyor ama HDP turkiye'nin sosyalist cenahininin oyunu topladigini goremiyor musunuz kurtleri temsilen meclise girmesi disinda? Bir dunya turk var cevremde, epey de egitimli hepsi iki yabanci dil bilen tr en iyi okullarindan mezun, ve yurtdisinda doktora yapan ama HDP'ye oy veriyor, neden ki acaba?Ki cogu Turkiye'yi dunya da temsil ediyor, basarilari yuzunden yeni turkleri aliyorlar okullara-sirketlere... burada her partiliye laf cakiliyor millet ayakta ama gelen giden hdpye laf cakiyor, butun secmenlerine terorist diyor... zaten tr de 10 milyon terorist varsa oturup aglayalim, saka gibi resmen! .. devlete sirtini dayamanin verdigi sonsuz guven ile atmak cok hos....

Sorum çok basitti, parti tüzüğüne bakınca da zaten Kürt kelimesinin 5633 kelime de sadece 2 kez (aynı madde) geçtiğini gördüm.

Şu duruma bak daha onların bağını anlayabilmiş değilsin.Milleti sokağa döken,sivil halkı tehdit edip oy isteyen,askere sivilleretuzaklar,pusular kurup onları şehit eden yaşam sakat bırakan ş.... bir örgütün siyasi koluna teröristten başka ne denir??
Öcalan terörist başı değil miydi?
Bunlar öcalanın bayraklarıyla gezmiyorlar mıydı?
Akıl mantık çerçevesinde düşün,sonra konuş tamam..
Yorumunuzu okurken akil mantik çercevesinde ben de düsünmeye gayret ederken aklima şu geldi 15 temmuz sözum ona darbesinde halki sokağa döküp o kadar canin ölmesine kim sebep oldu ?

Fazla yüksekten uçma,inişin sert olur,ne sanıyorsun ki kendini:halay:

SAyfalarca yazildi akp ve cenahinin ocalan ile yaptigi pazarlik ve soylemleri hakkinda, google denen bir sey git azicik bak istersen... ayrica ustune alindin degil mi, cunku soyledigim dogru muhtemelen okulda basarisiz bir ogrencisin, hasbelkader zar zor okulu bitiren evinde 10 kitapdan fazla kitap olmayan birisin... cevrem sizlerle dolu oradan biliyorum:)))

X