Bende ayni mantikla kullanmiştim.Simdi bir akpli olarak yav he he dediğim arkadasın yazdıgında mantık goruyor musun ? İttifaktan haberi yok oy oranlarından haberi yok. Buna ne deyim baska. Cok bile yazmısım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ayni mantikla kullanmiştim.Simdi bir akpli olarak yav he he dediğim arkadasın yazdıgında mantık goruyor musun ? İttifaktan haberi yok oy oranlarından haberi yok. Buna ne deyim baska. Cok bile yazmısım
Aynen kayiliyorum.
Koy un deniyor.eşek değiliz
Arkadaşım, yapmalarına izin verildi de yapmadılar gibi konuşuyorsun ayıp oluyor ama.Size edilen bir hakaret yok neden üzerinize alınıyorsunuz ? Ne yaptılar ki bu ülkeye? Ne faydaları oldu ?
Bak halk oylaması yapılıyor herkesin seçme ve seçilme hakkı ortada, neden seçilemiyorlar peki? Yapamayacaklarını halkta biliyor cünkü ve yapmadıklarınıda.Arkadaşım yapmalarına izin verildi de yapmadılar gibi konuşuyorsun ayıp oluyor ama.
Kürt kelimesi iki kere geçmiş ya da hiç geçmemiş bu durum tr olan 26 milyon kürt nufusu gerçegini degiştiriyor mu ? Arkadaşa iki soru sormuşsun ben de kendi nazarim da cvp vereyimSorum çok basitti, parti tüzüğüne bakınca da zaten Kürt kelimesinin 5633 kelime de sadece 2 kez (aynı madde) geçtiğini gördüm.
Hdp Meclis’e girdi diye seviniyorsunuz öyle mi..
Sırf Ak parti 60 mv daha az aldı diye terörü destekleyen bir partiyi savunuyorsunuz..
Yazık çok yazık size...
Her Kürt tabiki terörist değil,ama her hdp yi destekleyen evet teröristtir benim gözümde!!
Size edilen bir hakaret yok neden üzerinize alınıyorsunuz ? Ne yaptılar ki bu ülkeye? Ne faydaları oldu ?
Adil olmayan seçim sayımları yapılıyor kusura bakma.Bak halk oylaması yapılıyor herkesin seçme ve seçilme hakkı ortada, neden seçilemiyorlar peki? Yapamayacaklarını halkta biliyor cünkü ve yapmadıklarınıda.
Bu yorum,tum şimdiye kadar hakaret icerikli yazan herkese gitsin izninizleDediğim gibi karşı tarafı rencide edecek küçümsemeleri doğru bulmuyorum.
Beğenmeyen o kişiyle muhatap olma olur biter. Siyasette ise Seviyeli tartışmak bizi ileri götürür ancak.
Bence de hiç alakası yok muhafazakarlıkla abla sanıyorlar ki öyle secmeninin çoğu takım gibi tutuyor sadece hele bir örnek vereyimAkp 68 ilden zaferle çıkmış,hangi ara bu ülkenin çoğunluğu muhafazarkalığa doğru gidiyor..
Ayy canlari sikilinca boş yere şikayet ediyolar keza 3 gün önce bende boş yere başka koşuların can sıkıntısı yüzünde HAKSIZ yere ban yemişti.mm.Size edilen bir hakaret yok neden üzerinize alınıyorsunuz ? Ne yaptılar ki bu ülkeye? Ne faydaları oldu ?
Kürt kelimesi iki kere geçmiş ya da hiç geçmemiş bu durum tr olan 26 milyon kürt nufusu gerçegini degiştiriyor mu ? Arkadaşa iki soru sormuşsun ben de kendi nazarim da cvp vereyim
Hem akp nin hdp den vekil alamamiş olmasina hem de hdp nin kürt halki temsilcileri olarak meclise girmesine sevindim.
Ben düşüncemi açıkça yazmakta özgürüm, siz nasıl Başkanımız için rahat rahat konuşabiliyorsanız bende istediğim insan hakkında görüşümü bildiririm.Politikasını, siyasi duruşunu eleştirebilirsin insanlrın ama bir insan olarak rencide ecidi sözler söyleminizi hoş bulmadım. Netice de onlarda belli bir kitleyi temsil ediyor.
Ben bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla harelet eden biri değilim. Hayatta yanlış, hatalı gördüğüm şeyleri sessiz kalmak yerine söylemeyi insanlık onuru olarak görüyorum.
Bu arada akp seçmenini eleştirirken üsluba dikkt etmeyen atkadaşları da kınıyorum hoş değil seviyeyi düşürmek.
Çok peşin hükümlüsün Hayırlısı olaun ülkemiz için ne diyeyim. En çok ohal sözünü dört gözle bekliyorum.Bak halk oylaması yapılıyor herkesin seçme ve seçilme hakkı ortada, neden seçilemiyorlar peki? Yapamayacaklarını halkta biliyor cünkü ve yapmadıklarınıda.
İnce bey başkan olsaydı o zaman sonuca inanırdınız ama değil mi.Adil olmayan seçim sayımları yapılıyor kusura bakma.
Ben sonuca inanmayanlardanım fikrim asla değişmeyecek.
Ha CB oldu olabilir sen inandın sevindin, saygı duydum.
Bu kadar basit bir olay.
Bu duruma kayitsiz şartsiz sorgusuz sualsiz şakşakçilik deniyor bibicim.1.600 tl asgari ücretle milyon dolarlik vurgunu savunan bir halktan fazlasini beklemek hata olurdu aslinda.Bence de hiç alakası yok muhafazakarlıkla abla sanıyorlar ki öyle secmeninin çoğu takım gibi tutuyor sadece hele bir örnek vereyim
Tanıdıgım biri durumunda inceyi paylaşıyor cuma namazında son cuma dayan diye bi sonraki durumundaysa elinde bira rte diye şarkısını söyüyor
Etrafımda çokça akpli var hiç biri muhafazakar falan değil savunduklarıyla yaptıklarının hiç alakası yok
İnanırdım çünkü her yeri yandaşları işgal etmemiş RTE gibi.İnce bey başkan olsaydı o zaman sonuca inanırdınız ama değil mi.
Sıkıntı yok edebilirler, benim kimseye hakaret ettiğim yok. Herkes nasıl düşüncesini yazıyorsa bende yazıyorum abla.Ayy canlari sikilinca boş yere şikayet ediyolar keza 3 gün önce bende boş yere başka koşuların can sıkıntısı yüzünde HAKSIZ yere ban yemişti.mm.