Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Sorum çok basitti, parti tüzüğüne bakınca da zaten Kürt kelimesinin 5633 kelime de sadece 2 kez (aynı madde) geçtiğini gördüm.
Kürt kelimesi iki kere geçmiş ya da hiç geçmemiş bu durum tr olan 26 milyon kürt nufusu gerçegini degiştiriyor mu ? Arkadaşa iki soru sormuşsun ben de kendi nazarim da cvp vereyim
Hem akp nin hdp den vekil alamamiş olmasina hem de hdp nin kürt halki temsilcileri olarak meclise girmesine sevindim.

Hdp Meclis’e girdi diye seviniyorsunuz öyle mi..
Sırf Ak parti 60 mv daha az aldı diye terörü destekleyen bir partiyi savunuyorsunuz..
Yazık çok yazık size...
Her Kürt tabiki terörist değil,ama her hdp yi destekleyen evet teröristtir benim gözümde!!

Oh ne guzel dünya ya herkes terorist
Ya kardesim daha once de yazdim bu parti madem terorist kapatin Yasama yurutme yargi hepsi erdogana bagli degil mi..

Size edilen bir hakaret yok neden üzerinize alınıyorsunuz ? Ne yaptılar ki bu ülkeye? Ne faydaları oldu ?

Politikasını, siyasi duruşunu eleştirebilirsin insanlrın ama bir insan olarak rencide ecidi sözler söyleminizi hoş bulmadım. Netice de onlarda belli bir kitleyi temsil ediyor.
Ben bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla harelet eden biri değilim. Hayatta yanlış, hatalı gördüğüm şeyleri sessiz kalmak yerine söylemeyi insanlık onuru olarak görüyorum.

Bu arada akp seçmenini eleştirirken üsluba dikkt etmeyen atkadaşları da kınıyorum hoş değil seviyeyi düşürmek.

Bak halk oylaması yapılıyor herkesin seçme ve seçilme hakkı ortada, neden seçilemiyorlar peki? Yapamayacaklarını halkta biliyor cünkü ve yapmadıklarınıda.
Adil olmayan seçim sayımları yapılıyor kusura bakma.
Ben sonuca inanmayanlardanım fikrim asla değişmeyecek.
Ha CB oldu olabilir sen inandın sevindin, saygı duydum.
Bu kadar basit bir olay.

Akp 68 ilden zaferle çıkmış,hangi ara bu ülkenin çoğunluğu muhafazarkalığa doğru gidiyor..
Bence de hiç alakası yok muhafazakarlıkla abla sanıyorlar ki öyle secmeninin çoğu takım gibi tutuyor sadece hele bir örnek vereyim :KK66:
Tanıdıgım biri durumunda inceyi paylaşıyor cuma namazında son cuma dayan diye :işsiz: bi sonraki durumundaysa elinde bira rte diye şarkısını söyüyor :KK70:
Etrafımda çokça akpli var hiç biri muhafazakar falan değil savunduklarıyla yaptıklarının hiç alakası yok :deli:

Kürt kelimesi iki kere geçmiş ya da hiç geçmemiş bu durum tr olan 26 milyon kürt nufusu gerçegini degiştiriyor mu ? Arkadaşa iki soru sormuşsun ben de kendi nazarim da cvp vereyim
Hem akp nin hdp den vekil alamamiş olmasina hem de hdp nin kürt halki temsilcileri olarak meclise girmesine sevindim.

Tek bir cevap istedim 2 değil. Çok basit bir soruydu.

Politikasını, siyasi duruşunu eleştirebilirsin insanlrın ama bir insan olarak rencide ecidi sözler söyleminizi hoş bulmadım. Netice de onlarda belli bir kitleyi temsil ediyor.
Ben bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığıyla harelet eden biri değilim. Hayatta yanlış, hatalı gördüğüm şeyleri sessiz kalmak yerine söylemeyi insanlık onuru olarak görüyorum.

Bu arada akp seçmenini eleştirirken üsluba dikkt etmeyen atkadaşları da kınıyorum hoş değil seviyeyi düşürmek.
Ben düşüncemi açıkça yazmakta özgürüm, siz nasıl Başkanımız için rahat rahat konuşabiliyorsanız bende istediğim insan hakkında görüşümü bildiririm.

Bak halk oylaması yapılıyor herkesin seçme ve seçilme hakkı ortada, neden seçilemiyorlar peki? Yapamayacaklarını halkta biliyor cünkü ve yapmadıklarınıda.
Çok peşin hükümlüsün☺️ Hayırlısı olaun ülkemiz için ne diyeyim. En çok ohal sözünü dört gözle bekliyorum.

Adil olmayan seçim sayımları yapılıyor kusura bakma.
Ben sonuca inanmayanlardanım fikrim asla değişmeyecek.
Ha CB oldu olabilir sen inandın sevindin, saygı duydum.
Bu kadar basit bir olay.
İnce bey başkan olsaydı o zaman sonuca inanırdınız ama değil mi.

Bence de hiç alakası yok muhafazakarlıkla abla sanıyorlar ki öyle secmeninin çoğu takım gibi tutuyor sadece hele bir örnek vereyim :KK66:
Tanıdıgım biri durumunda inceyi paylaşıyor cuma namazında son cuma dayan diye :işsiz: bi sonraki durumundaysa elinde bira rte diye şarkısını söyüyor :KK70:
Etrafımda çokça akpli var hiç biri muhafazakar falan değil savunduklarıyla yaptıklarının hiç alakası yok :deli:
Bu duruma kayitsiz şartsiz sorgusuz sualsiz şakşakçilik deniyor bibicim.1.600 tl asgari ücretle milyon dolarlik vurgunu savunan bir halktan fazlasini beklemek hata olurdu aslinda.

Dün Erdoğanın morali çok bozuktu.. balkon konuşmasını bile bugüne erteledi.. ankaraya hemen geçemedi.. ameliyatta olan bi kız çocuğunu beklediğini söyledi. Ve öğrendik ki bugün o kız çocuğu komşumuzun torunuymuş :KK43: kızın annesi de sümeyye erdoğanın arkadaşı.. kızın ayağı kutlamalar sırasında mazgala sıkışmış nerdeyse kopuyormuş 10 saat sürmüş ameliyatı şu an hastanedeler.. çok çok üzüldüm :KK43:

Ayy canlari sikilinca boş yere şikayet ediyolar keza 3 gün önce bende boş yere başka koşuların can sıkıntısı yüzünde HAKSIZ yere ban yemişti.mm.
Sıkıntı yok edebilirler, benim kimseye hakaret ettiğim yok. Herkes nasıl düşüncesini yazıyorsa bende yazıyorum abla.

X