Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğrudur anlık yaziyorum ondan unutuyorum öyle birşey yapılıyorsa bu haksizliktirteşekkür ederim, Atatürk'ün ölümünden sonra yapılanların faturası Atatürk'e kesiliyor bunu da bilen yok. Açıklama için teşekkür ederim. Bende öyle anladım ama dediğim gibi noktalama işaretleri olmayınca konu her şeye çekiliyor.
Herkes bildiği kadar konuşur bende öyle...Arkadaşım yermek için söylemiyorum ama bir şey merak ettim.
Tarih bilgin nasıldır?
Ya da tarihi bilmesen bile özellikle son yıllarda Rte'nin yaptıklarını takip ettin mi?
Sattığı şeyleri vs.
Dün gece aynısını yazdım. Bayram sabahı balkonda otururken saçmalar yağdı oturduğum balkona.
Silah ile böyle sevinç yaşayanlara cinsel yönden performans sorunu var diyorum.
Şu silah atma olayına, camlardan sarkma olayına kesinlikle karşıyım, hiç sevmem. O konuda size katılıyorum ama şu neden camiye girip namazlarını kılmıyorlar lafınız ne kadar doğru? İlla ki camide mi kılmak gerekiyor namazı veya hemen ezan okunur okunmaz mı? Adam evine dönünce de kılmış olabilir mesela.. Kimsenin hakkına girmeyelim.Hiç sorma şimdi konu dine gelmiş olacak ama Yatsı ezanı okunurken konvoylar dombralar susmadı 7 8 yaşında küçük çocuklar arabaların camlarına oturmuş dombra bağırıyorlardı. Eee hani din imana en çok Akpliler sahip çıkıyordu. Ezan okundu madem bu kadar şükür diyorsunuz girin Camiiye namazınızı kılın ardınada 2 rekat şükür namazı ohh mis.
Ama yok ille silah ille fişek ille taşkınlık.
Zaten ülkede Din yapı taşına sahip çıkılıyor ama dini yaşamak yok.
Açıklama istediğim şey atatürk vefat ettikten sonra sonra dememin amacı bu ondan sonra turkiyenin hali içler acısı oldu yaşamadım ama goruyoruz internette ve duyuyoruz büyüklerimizden takı erdoğan gelene kadar yani demek istediğim atatürkün vefatından erdoğan gelen kadar turkiyenin hali içler acısıymış anlatabilmisimdir ınsallah
Bunları görmemek için âmâ olmak lazım gerçekten hiçbirşey yapmadigini ısrarla diretiyirmusunuzGercekten mi neler yapilmis bir anlatta biz de bilelim... Sizin buyukler sanirim epey bilgili bu konuda, bizim bilmedigimiz bir seyler biliyor olmalilar. Neler yapilmis ve Erdogan ne yapmis, size neler vadetti, hangi vaadi Erdogan'in ulkenin gelecegi icin en iyi aday olduguna kanat getirmenize sebep oldu?
Peki arkadaşım saygı duyarım.Herkes bildiği kadar konuşur bende öyle...
ehem kem küm bende başvurdum silah için ama biz Assos'ta yaşıyoruz ve mülteciler bizim oradan geçiyor. Ben gece denizde oluyorum ne olur ne olmaz eve yakın hiç yerleşim yok tedbir itibari ile alayım dedim.
O teste bende girdim 600 soru vardı beynim peynir gibi oldu ama almaya hak kazandım. Sonuç eşim silaha izin vermedi : )
Aldığım izinle kaldım ortada, geçen ayda üzerinden 1 sene dolunca o belgenin de hükmü kalmadı.
Silahımız yok anladınız siz :))))
Silah önune gelene verilmemeli bence bu sorular gayet mantıklı silah bu oyuncak degilki güvenlik önemliGüvenlik adına alıyorsanız haklsınız ona birşey diyemem,kendinizi korumak adına alımdır bu silah..
Eşimde dedi aynısını,resmen çapraz soru gibi birşeymiş,beyni yanmış cevaplarken:))
Şimdi ne desem bilemedim,ama siz doğru olanı yapmışsınız bence genelde kadınalr silaha karşı oldukları için..
Bir örnek daha vereyim bir arkadaşımız MKE'nın çıkardığı bir silahı almak için müraccat etmiş.
Bu arada sağlık bilgileri taranınca bir dönem anti depresan ilacı kullandığı görülmüş,gayet aklı başında bir adam üstelik.
Emekli olduktan sonra bir dönem k.pederi ile çalıştı sıkıntıları oldu ilacıda o zaman kullandı herhalde..
Sonuç herhalde alamadı o silahı,yani didik didik edildi o silahı alabilmesi için.
Bunları görmemek için âmâ olmak lazım gerçekten hiçbirşey yapmadigini ısrarla diretiyirmusunuz
Silah onu ne gelene verilmemeli bence bu sorular gayet mantıklı silah bu oyuncak degilki güvenlik önemli
Ben genel olarak dedim ama siz maşallah çok düzgün konusuyosunuz beni her yaptigiyla ikna etti siz ikna olmak istemiyorsunuz o baskaaa fazla size gerek yok benceKor sana derler guzelim... MAdem goruyorsun soyle iste, bak beni ikna edemiyor iste, sen ne ici ikna oldun, seni nasil ikna etti merak ediyorum.
Bu güvenliği hiçe sayanlar var işte,sıkıntıya gelen silaha sarılıyor yolsa bile adam silah çıkartıyor resmen..
İnternetten tüfek siparişi verip alıyorlar, daha sıkı denetim olmalı gerçekten. Ruhsatsız silah sayısı çok arttı son yıllarda.
Ben genel olarak dedim ama siz maşallah çok düzgün konusuyosunuz beni her yaptigiyla ikna etti siz ikna olmak istemiyorsunuz o baskaaa fazla size gerek yok bence
HDP meclise girmeseydi o 60 MV ni de akp alacakti
Açıklama istediğim şey atatürk vefat ettikten sonra sonra dememin amacı bu ondan sonra turkiyenin hali içler acısı oldu yaşamadım ama goruyoruz internette ve duyuyoruz büyüklerimizden takı erdoğan gelene kadar yani demek istediğim atatürkün vefatından erdoğan gelen kadar turkiyenin hali içler acısıymış anlatabilmisimdir ınsallah