- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
3 bin koruması var dile kolay hangi biri yapacak yapsa arada kaynar görünmez bile.Muharrem ince müsaade etmese korumaları o şekilde muamele edebilirler mi?
Tayyip korumalarının öyle bir şey yapmasına izin verir mi ,hiç sanmıyorum..
Erdoğan ın o lafı dediği yer ve ortamı bilmiyorum ..
Arkadaşım bu saygısızlığı yapan Muharrem İnce degil yalnız koruması yapmış ve bunun özrünü miting yaparken adamı sahneye çağırarak özür diledi olay kapandı.
Düzgün kaynaklar vererek yorum yaparsak daha iyi olur bence.
Bu saatten sonra polemik yaratmanın mantığı yok.
Ona bakarsan bir sürü Rte videoları da var biz de onları mı yayınlayalım?
Olmaz böyle.
Zaten millet sizin, din sizin, vatan sizin, hatta Allah bile sizin.
Şurada kendi cümlelerinizle konuşsanız dişimi kıracağım. Ezberletilmiş sanki hepinize aynı Erdoğan gibi konuşuyorsunuz.
Saraya doğru secdeye kapanabilirsiniz, bizim tek ilahımız var şükür
bak ben chpliyim ama şunu dşyebilirim bahçeli ayaklı ölü gibi bıraksın gençlere kılıçdaroğlı konuşma tarzı iyi ama bıraksın yeni insanlara mesela muharrem bey erdoğanda hep benci hep ben olcam hesabı yahu hepsinde kibir var zamk gibi yapıştılarKendi adıma konuşursam ben Erdoğan’ın artık çok yorulduğuna inanıyorum . Bakınız buzdolabı- fırın söylemlerine.
Değişiklik iyidir ama doğru insanı bulmak da çok önemli tabi.
Kızım uyandı karnı acıktı şimdi gitmem lazım. Hiç de gidesim yok burdan
Videoyu iyi izlemediğini ve anlamak istediğin gibi anladığını düşünüyorum.Muharrem inçe değil biliyorum,fakat korumalarının öyle davranıp davranmaması kendisinin elinde diye düşünüyorum,onun sözüne bakar yani..
Olay olduktan sonra özür dilemek te ayrı bir durum tabi.. yapıp edip özür dile.
Polemik yaratmak değil maksadım, CHP nin başındaki adamlar belli.. Atatürk zamanındaki CHP mi bu parti..
Iste simdi ayibin alasini yaptin ablamSaraya doğru secdeye kapanabilirsiniz, bizim tek ilahımız var şükür
Al birini vur ötekine tipler var ya tutup bunları kafa kafaya tokuşturacaksın...
O bunu dedi şu bunu dedi senin ki bunu dedi ama benim ki şunu yaptı ...
sonuç ?
Ne yenilgiyi tadında yaşıyorsunuz ne de galibiyeti ...
Bencede kapansın yoksa çok ban yiyen olur secim olsu bitti gitti artık tartışmak doğru degil seçilen secildiSeçimin nabzını tutmak için açmıştınız konuyu.
Bu konu açık olduğu sürece bu tartışmalar devam edicek.konuyu kapatmayı düşünüyomusunuz?
özür bir erdemdir tayyibin yaptıklarını anlattırma gene bana şurdaYap yap ozur dile oh ne ala
Al birini vur ötekine tipler var ya tutup bunları kafa kafaya tokuşturacaksın...
O bunu dedi şu bunu dedi senin ki bunu dedi ama benim ki şunu yaptı ...
sonuç ?
Ne yenilgiyi tadında yaşıyorsunuz ne de galibiyeti ...
Meyve veren ağaç taslanir içimden geldiözür bir erdemdir tayyibin yaptıklarını anlattırma gene bana şurda
Saraya doğru secdeye kapanabilirsiniz, bizim tek ilahımız var şükür
Aynen ablacığım gece burada da öyleydi hatta saat 1-2 gibi havai fişekler falan yuh artık dedimDün gece sürekli silahlar patladı burada..
Galibiyet sokağın ortasında silah sıkmak olmamalı bence.
Bunu her kimse hangi parti olrsa olsun yapıyorsa yazıklar olsun diyorum..
Dün gece sürekli silahlar patladı burada..
Galibiyet sokağın ortasında silah sıkmak olmamalı bence.
Bunu her kimse hangi parti olrsa olsun yapıyorsa yazıklar olsun diyorum..
Aynen ablacığım gece burada da öyleydi hatta saat 1-2 gibi havai fişekler falan yuh artık dedim
Videoyu iyi izlemediğini ve anlamak istediğin gibi anladığını düşünüyorum.
Hiç gerek yok bunlara.
Biz anladık olanları sen istediğin tarafa çekebilirsin.
En çok bundan korktum cam önlerinde hiç durmadım o yüzdenYanlış bunlar,o atılan silah birine denk gelseydi ne olacaktı..
Birçok gencin kaldıramayacağı tempoda çalıştı günlerdir. O böyle çalıştıkça Allah güç kuvvet verir sen merak etmevermez merak etme kendisi kanser
Valla abla o kadar haklısın ki şu silah konusunda. Bu kadar çok insanda silah olması çok düşündürdü beni. İnsanlar artık en ufak tartışmada bile silahı çekip birbirini vuruyor, her gün izliyoruz televizyonlarda buna benzer şeyleri. Ruhsat almak ya da ruhsatsız da olsa silahlara ulaşabilmek bu kadar kolay olmamalı. Daha kaç masum insanın ölmesi gerekiyor bu havaya ateş açma saçmalığının bitmesi için?