Dün gece sürekli silahlar patladı burada..
Galibiyet sokağın ortasında silah sıkmak olmamalı bence.
Bunu her kimse hangi parti olrsa olsun yapıyorsa yazıklar olsun diyorum..
En çok bundan korktum cam önlerinde hiç durmadım o yüzden
AynenSigara içmeye balkona çıkmaya korktum resmen..
Anlayamamanı zaten normal karşılıyorumYoo ortada öznel yorum yapılabilecek bir durum yok, adam yaka paça atılmış resmen..
Ben bunu gördüm,sanıyorum ki izleyen herkes de bunu görmüştür..
Yapıp edip sonra özür dilemek normalse,ve siz bunu normal karşılıyorsanız diyecek lafım yok. Zira anlayamam bu zihniyeti evet..
Bencede kapansın yoksa çok ban yiyen olur secim olsu bitti gitti artık tartışmak doğru degil seçilen secildi
Eyvahki eyvah o zaman.. Turk erkeklerinin durumu vahim.Dün gece aynısını yazdım. Bayram sabahı balkonda otururken saçmalar yağdı oturduğum balkona.
Silah ile böyle sevinç yaşayanlara cinsel yönden performans sorunu var diyorum.
Hiç sorma şimdi konu dine gelmiş olacak ama Yatsı ezanı okunurken konvoylar dombralar susmadı 7 8 yaşında küçük çocuklar arabaların camlarına oturmuş dombra bağırıyorlardı. Eee hani din imana en çok Akpliler sahip çıkıyordu. Ezan okundu madem bu kadar şükür diyorsunuz girin Camiiye namazınızı kılın ardınada 2 rekat şükür namazı ohh mis.Dün gece sürekli silahlar patladı burada..
Galibiyet sokağın ortasında silah sıkmak olmamalı bence.
Bunu her kimse hangi parti olrsa olsun yapıyorsa yazıklar olsun diyorum..
Yani burda birbirini kirmanin yok yere ban yemenin ne anlamı varKatılıyorum canım.seçim bitti konu bitti.bi iki güne herkes soğucak zaten.
Dün gece aynısını yazdım. Bayram sabahı balkonda otururken saçmalar yağdı oturduğum balkona.
Silah ile böyle sevinç yaşayanlara cinsel yönden performans sorunu var diyorum.
Hiç sorma şimdi konu dine gelmiş olacak ama Yatsı ezanı okunurken konvoylar dombralar susmadı 7 8 yaşında küçük çocuklar arabaların camlarına oturmuş dombra bağırıyorlardı. Eee hani din imana en çok Akpliler sahip çıkıyordu. Ezan okundu madem bu kadar şükür diyorsunuz girin Camiiye namazınızı kılın ardınada 2 rekat şükür namazı ohh mis.
Ama yok ille silah ille fişek ille taşkınlık.
Zaten ülkede Din yapı taşına sahip çıkılıyor ama dini yaşamak yok.
Var olan elden gitti atatürkten sonra ama erdoganla geri geldi
O kısım çok fena zaten biz dışarıda yürüyüş yapıyorduk silahlar atılırken ödümüz koptu resmenBirde camların dışına çıkmak ne kadar doğru,dengeyi kaybetse düşecek tekerin altına girecek..
O kısım çok fena zaten biz dışarıda yürüyüş yapıyorduk silahlar atılırken ödümüz koptu resmen
Açıklama istediğim şey atatürk vefat ettikten sonra sonra dememin amacı bu ondan sonra turkiyenin hali içler acısı oldu yaşamadım ama goruyoruz internette ve duyuyoruz büyüklerimizden takı erdoğan gelene kadar yani demek istediğim atatürkün vefatından erdoğan gelen kadar turkiyenin hali içler acısıymış anlatabilmisimdir ınsallahNoktalama işaretlerini kullanmadığınız için bu cümle bir çok yere çekilebilir ? Biraz açar mısınız ?
Size birşey söyleyim,eşim cüzdanını kaptırmıştı bir dönem müracaat etti ruhsat için.
Resmen psikolojik teste maruz kalmış,bilmem kaç tane sorularla karşılaşmış.
Neyse sonuçta aldı o ruhsatı yeniden..
Kimsenin kimseyi anlamasına , aynı safta yer almasına gerek yok zaten değil miAnlayamamanı zaten normal karşılıyorumgerek yok korumasını yermeye. Saçma oluyor yani demek istediğim o ve özür diledi evet erdemlik yaptı İnce. Ne yapsaydı başka?
Mitingleri izleyen anlardı bu dediklerimi senin gibi düşünenlerin kafa yapısına göre yorum yapacak olsam 7/24 aynı şeyleri yazmaktan yorulurum.
Arkadaşım yermek için söylemiyorum ama bir şey merak ettim.Açıklama istediğim şey atatürk vefat ettikten sonra sonra dememin amacı bu ondan sonra turkiyenin hali içler acısı oldu yaşamadım ama goruyoruz internette ve duyuyoruz büyüklerimizden takı erdoğan gelene kadar yani demek istediğim atatürkün vefatından erdoğan gelen kadar turkiyenin hali içler acısıymış anlatabilmisimdir ınsallah
Açıklama istediğim şey atatürk vefat ettikten sonra sonra dememin amacı bu ondan sonra turkiyenin hali içler acısı oldu yaşamadım ama goruyoruz internette ve duyuyoruz büyüklerimizden takı erdoğan gelene kadar yani demek istediğim atatürkün vefatından erdoğan gelen kadar turkiyenin hali içler acısıymış anlatabilmisimdir ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?