Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Acaba nasıl okuyorsunuz bi düzgün okuyun önce yazdığını ben atatürkten yani atatürk vefat ettikten sonra elden gitti erdoganla geri geldi diyorum nasıl okuyorsunuz yada anliuorsunz
Tamam ben o kısmı yanlış anladım diyelim, bu soruların bi cevabı var mı?

o zaman bende şunu diyorum kazandınız kazandınız burda karşıt görüşlere inat konuşmayın kutlama yapılcak yer bu forum değil sokaklar dışarısı siz niye saygı duymoyosunuz
Ben saygı duymuyorum diye birşey demedim.
Ben kimseye de ağır bir hakaret de etmedim.
Daha çok hakarete we ağır sözlere maruz kalındığı için bunu paylaştım.
Kutlama yaparım yapmam, ayrıca benim kutlamam da sadece şu paylaştığım sözle olucak değil :KK66:

Son düzenleme:
Acaba nasıl okuyorsunuz bi düzgün okuyun önce yazdığını ben atatürkten yani atatürk vefat ettikten sonra elden gitti erdoganla geri geldi diyorum nasıl okuyorsunuz yada anliuorsunz
erdoğanla geri gelen ne Atataürk zamanında nereleri araplara falan bu kadar saatı ülkeye dıştan adam soktu hileyle seçidi kıyaslama bile yapmayın

Hazımsızlıklar devam ediyor :lülülü:
Biri senaryo kurmuş ince rehin tutuluyomuş,biri der Allah uzun vermez çünkü kanser.. bak bak bak..

Ne zamandan beri Allahın verdiği ömrü tahmin eder olduk.yıllardır kanser ölsede geberse dediniz.
Siz böyle derken benim ağzı dualı milletim, Allahım benim ömründen al ona ver diye dua etti.
Bu millet hangi cumhurbaşkanı için böyle dua etti.kimi bu kadar bağrına bastı söylesenize..

Bu seçimden çok umutluydunuz değilmi?
Ama olmadı tıpki muharremin dediği gibi "Olmuyor olmuyor olmuyor" yada yine yendi yine yendi yine yendi" dediği gibi :KK70:

geleceği görüyomuş demekki mübarek zat :confused:
Zaten millet sizin, din sizin, vatan sizin, hatta Allah bile sizin.

Şurada kendi cümlelerinizle konuşsanız dişimi kıracağım. Ezberletilmiş sanki hepinize aynı Erdoğan gibi konuşuyorsunuz.

Screenshot_20180527-092902.jpg

erdoğanla geri gelen ne Atataürk zamanında nereleri araplara falan bu kadar saatı ülkeye dıştan adam soktu hileyle seçidi kıyaslama bile yapmayın
Kıyaslama yapmiyorum atatürkten sonra turkiyeyi düzene sokan ve kurtaran adamdır ERDOGANN herkesin doğrusu kendine

Muhalif arkadaşlar tartışmayın boşa. Yaşayıp görelim. Belki böylesi gerçekleri görmek için daha hayırlıdır. Herkes yaptığının sonucuna katlanır kısmet olur bir sonraki seçimi görürsek o zamana kadar neler değişti bakar konuşuruz. Şu saatten sonra kendimizi üzmekten başka bir şey yapmıyoruz.
Bende çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok. Aldılarsa da çaldılarsa da seçimin sonucu bu. Devlet organı ysk böyle diyorsa budur!

!!!

Allah aşkına darbeye teşebbüste trtdeki kız konuşurken beni şuan tehtit ediyolar dedi mi hiç ekranda demedi çünkü ediyolardı arkadan onlar nasıl desin
Valla okudukça böyle oluyorum :KK57:
Bence abartıyorsunuz
Dün foxu izlediniz mi hiç zorla haber yapıyorlar pskilolojisi yoktu
Hala muhalefeti aklama çabası vardı
Muhalefetten sözcüler bulunuyordu programda
Her seçimden sonra farklı senaryolar sergileniyor
Bu kez sonuç alınmayınca adam kaçırmaya rehin almaya kadar gitti iş amaç manüplasyondan başka birşey değildir

O onun terbiyesizliği hemşerim... Abartmadan yapılması kafidir her şeyin.
Bizim milletimiz maalesef her şeyi bu kadar abartabiliyorlar.
Bak az önce benim 10 senelik arkadaşım az önce instagramdan aynen şunu paylaşmış.
"Bu kadar or*spucouğun varken, biz içtik diye cehenneme mi gideceğiz? Yer kalmaz bu pisliklerden!" demiş.
Ben şimdi bu insana ne diyim. Bu insan değil, neden saygı duymak nedir bilmiyor.
Onun seviyesine inip ecdadına kadar küfür etmek içimden gelmiyor değil.
Ama yapmayacağım. Kalbim temiz çünkü, kirletmeye değmez.

Herkes birbirine saygı duyacak tercihleri ne olursa olsun.
Ama bu kadarda bir kişiyi ilahlaştırıp övmesi adamın içine koyuyor..

Bu arada sivastrabzon sivastrabzon öncelikle özür dilerim mesajınızı yanlış anlamışım
O kadar çok alıntıya üst üste cevap verdim ki
Bu arada sizin beni alıntı yaptığınız mesajda alıntı yanlış yapılmış ben hiç Suriyeli mv adayını paylaşmadığım halde sizin beni alıntıladığınız mesajda paylaşmış gibi görünüyorum
Ona binaen yaptığınız yorumu bana yaptınız sandım Suriyeli diyerek bana söylediğinizi düşündüm

X