- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
çok şükür rabbime yazıyosunuz ya gün gelecek pişmanlıklarınızı görücem okuycam eğer Allah gösterirse hepimizin isterse insanlar açlıktan ölsün suriyeliler talan etsin ülkeyi müstahak hepinizeCok şükür rabbime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür rabbime yazıyosunuz ya gün gelecek pişmanlıklarınızı görücem okuycam eğer Allah gösterirse hepimizin isterse insanlar açlıktan ölsün suriyeliler talan etsin ülkeyi müstahak hepinizeCok şükür rabbime
vermez merak etme kendisi kanserAllah Erdoğan'a hayırlı uzun ömür versin:)
Ben izleyemedimKızlar balkon konuşmasını nasıl buldunuz?
Erdoğan öncekilerde olduğu gibi kalabalık çıkmadı balkona.Seçmenin AKP yönetiminden çok kendisine oy verdiğini anladı bence.Sadece eşi ile çıktı.Milletimizin partimize verdiği mesajı aldık.Yeni dönemde eksiklerimizi gidererek daha fazla çalışacağız dedi.
Bence böyle olması iyi oldu daha çok dikkat eder ak parti teşkilatları artık küstürdugu kesimlerle de barışır insallah
Talihsiz bir cevap olmuşvermez merak etme kendisi kanser
Kandirildik diyecekler suan Almanyada sorsan kimse hitlere oy vermemistir... (ailesi)çok şükür rabbime yazıyosunuz ya gün gelecek pişmanlıklarınızı görücem okuycam eğer Allah gösterirse hepimizin isterse insanlar açlıktan ölsün suriyeliler talan etsin ülkeyi müstahak hepinize
Akşam herkesin silahlanması helikopterlerin havalanması bu yüzden olabilir mi acaba gerçekse. De yakışanı yapıyorlar Eki Görüntüle 2161138
Şimdi düşünmemiz gereken şeyler eğitim sistemimiz. Bitmek üzere olan yerli üretimimiz tarımımız. Yükselen vergilerle bu maaşlarla nasıl geçineceğimiz yetirebilecek miyiz çocuklarımıza nasıl güzel bir gelecek sunabileceğiz. Malumunuz yurt dışında özel okullara gönderemiyoruz biz evlatlarımızı. Mesele kimin kazandığı değil bu millet ne yapacak onu bilmiyorum sonunu göremiyorum. Bundan sonra da bu düzenden şikayet edene hiç bir şey demeyeceğiz müstehaktır arkadaş! Her gün kocasından dayak yiyip kocamdır diyen kadın gibi olduk daha da bişey söylemiyorum seçim konusunda
Gece yarısı balkon konuşması oldu zaten .Ben izleyemedim
Son andaki değişiklikler yüzünden oy kullanmak için 600 km yol geldim geri dönmekle meşguldum
Şehirler arası yolda bile bi heyecan bi telaş vardı herkesde
Burdan bakarım son durumlara dedim ama pek bişey yok
İnce akşener açıklama yaptımı ?
Nette bilgi kirliliğinden doğru düzgün bişeye ulaşamadım
hahahaahahhha
keşke bu kadar basit olsa ama çok soru işareti var beklemekten başka çare yok maalesef o kadar guven kalmadiki memlekette artık paranoyak olduk gercektenYok yok endişelenmeyin kimse tehdit altında değil sadece hazır değiller bu açıklama için
CHP li yetkili Erdal Acar bekleyen CHPli seçmenlere açıklama yapmış.
CHP'Lİ YETKİLİ ERDİL ACAR AÇIKLAMAK ZORUNDA KALDI
Erdil Acar sonucu kabullenemeyip Muharrem İnce'den açıklama bekleyen CHP'lilere seslenerek "Genel Merkeze gelen tutanaklar %96.6 oranında tutuyor. Çalmadan hakkıyla kazanmışlar. İnce evine gitti. Dinlenmek istemiş. 12'de açıklama yapacak" dedi.
http://www.gunes.com/gundem/chpli-y...seslendi-calmadan-hakkiyla-kazanmislar-885814
duygusala bağlama tayyip için dedim ben onu yoksa diğer kanser hastalarına değil Allah bütün hastalara uzun ömür versinTalihsiz bir cevap olmuş
Buradada kendisi yada yakını kanser olan üyeler vardır
Kanseri yenen binlerce insan var
Siz bilemezsiniz kimin ömrü kısa kimin uzun
dün mv çıktı 3 kez konuşma yaptı tehdit olsa adam söylemez mikeşke bu kadar basit olsa ama çok soru işareti var beklemekten başka çare yok maalesef o kadar guven kalmadiki memlekette artık paranoyak olduk gercekten
İnce kabullenemedi konuşmasını farklı hazırlamıştı benceGece yarısı balkon konuşması oldu zaten .
İnce 12 de açıklama yapacağı açıklandı.Meral Akşener'i hiç duymadım.
öyle olcak zaten şimdi bunlar çok iyi zannediyolar herşey süper olcak amerikayı rusyayı geçicez hayaller hayallerKandirildik diyecekler suan Almanyada sorsan kimse hitlere oy vermemistir... (ailesi)
tamda bunu anlattimAbartmayın siz huzur içinde oturuyorsanız bu şehitlerimiz sayesinde siz huzur içinde otururken mehmetçiğin annesi babası diken üstünde oturuyor.
Allah aşkına darbeye teşebbüste trtdeki kız konuşurken beni şuan tehtit ediyolar dedi mi hiç ekranda demedi çünkü ediyolardı arkadan onlar nasıl desindün mv çıktı 3 kez konuşma yaptı tehdit olsa adam söylemez mi
İnanılmaz senaryolar yazıyorlar yapmayın Allah aşkına ya
Hangi lafınızda Şehit demişsinizde ben mi okuyamadım?tamda bunu anlattim
gidipte pkk lilara destek vermedim elhamdülillah