Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Erdoğan sonuçlardan hiç memnun değil bana kalırsa.
Sevinen halk istediği gibi Zafer kutlasın Erdoğan bir yerde yanlışların olduğunu görüyor. Oy artırması gerekirken aslında artıramadığının farkında.
Ezici bir üstünlükle almadı başkanlığı ki milletvekili sayısında daha fazla olmasını istiyordu.
Önceden 50lerde tek başına gezen adam zaten şuan 44lerde geziyo dünkü tayyibin oyu gerçekte yüzde 44tür yüzde 54 53 değil

Hazımsızlıklar devam ediyor :lülülü:
Biri senaryo kurmuş ince rehin tutuluyomuş,biri der Allah uzun vermez çünkü kanser.. bak bak bak..

Ne zamandan beri Allahın verdiği ömrü tahmin eder olduk.yıllardır kanser ölsede geberse dediniz.
Siz böyle derken benim ağzı dualı milletim, Allahım benim ömründen al ona ver diye dua etti.
Bu millet hangi cumhurbaşkanı için böyle dua etti.kimi bu kadar bağrına bastı söylesenize..

Bu seçimden çok umutluydunuz değilmi?
Ama olmadı tıpki muharremin dediği gibi "Olmuyor olmuyor olmuyor" yada yine yendi yine yendi yine yendi" dediği gibi :KK70:

geleceği görüyomuş demekki mübarek zat :confused:

Bir tek sizin ağzınız dualı değilmi...
Dini böyle kullanıyorsunuz işte..
Sanki bizler dinsiziz...

valla özellikle bakıyorum kadınlar daha çok akpyi destekliyo yazık Atama sizler için seçme hakkı vermiş onun düşmanlarına oy verdiniz ama diyorum bu yazıyı gün gelcek göstercem bu oylarınız hepimizin başına dert olcak
Niye yazik olsun:) ozgurlukse ozgurluk:) ataturkun chp si nerde? Getir ona versin bu hor gordugunuz kadinlar madem:) neden bu kabullenememe anlayamiyorum valla..secme secilmeyi Atatutk verdi diye sonsuza kadar chp ye gebe mi kalsin bu kadinlar? Hmm baya ozgurce bi dusunce dogrusu:)

Bırak zafer sarhoşu olsunlar, anlamıyorlar işte 1400 sayfa anlattık burada. Kendimizi bunların ufkunu açacağız diye yormayalım. Bunlar reis ne yaparsa yapsın "dıj mihrakları cehapeyi sevindirmeyelim, yağ kuyrukları" diyerek oy verirler.
Ben bu beyinlerle birlikte yaşıyorum biliyorum yaşadıkları kafayı. Geçen akrabam "bu iş çanakkale savaşına döndü" dedi. O an iyi ki ağzımdan kötü bir şey çıkmadı. Karşı tarafı haçlı olarak gören bu insanlara demokrasiden bahsediyoruz işte.
Yorma kendini kuzucum. Ben de arada sinirlenip atışıyorum ama anlamıyorlar. Boşver

X