- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilgisi yok biliyorsun
takimlarda bile iyi oynayan kalir
bizim için TÜRKİYE icin en iyisi şuan
daha iyisi olsa o gelir
bizler memnunuz MİLLET olarak
seçdikde BASKAN yaptik..
siz konusuyorsunuz biz yapiyoruz
on milyonlarca fark var milletimiz BAŞKANIMIZA güvendi ..
artik BAŞKANIMIZ devam edecek
dediği gibi hedef 2023..
Bosver bu tipleri arkadasim yalniz su fotolara biraz barzani biraz haram tapeleri biraz reza zarrap biraz fetulah gulen ekleselerdi iyiydi.... bir de reislerinin kumesteki zavalli hayvani semsiyeyle iteledigi görüntüler var tabi... bunlarin afis ve sloganlarinin hitlerin afis ve sloganlariyla ne kadar paralel oldugunu biliyor muydun?Yahu siz millet olarak sectiniz de biz secmeyenler neyiz pardon? Iste sizin sectiginiz adamla ayni dili konusuyorsun Bana oy verenler millet vermeyenler degil Ayrica nerde on milyonlarca fark? Yuzde elliyi kac oy farkla aştı ki?
2023e cok var daha kim öle kim kala..
Boburlenme padisahim senden buyuk Allah var demisler..
Ayrica secime hile karistigini burda herkes biliyor allah bilir adip bir secimde yuzde kacta kalirdi
Yahu siz millet olarak sectiniz de biz secmeyenler neyiz pardon? Iste sizin sectiginiz adamla ayni dili konusuyorsun Bana oy verenler millet vermeyenler degil Ayrica nerde on milyonlarca fark? Yuzde elliyi kac oy farkla aştı ki?
2023e cok var daha kim öle kim kala..
Boburlenme padisahim senden buyuk Allah var demisler..
Ayrica secime hile karistigini burda herkes biliyor allah bilir adip bir secimde yuzde kacta kalirdi
Coook şükür cok guzel sabaha uyandık...
"Fıtrat değişir sanma, o mal yine aynı maldır"Eki Görüntüle 2161131 her sene oldugu gibi
Yok yok endişelenmeyin kimse tehdit altında değil sadece hazır değiller bu açıklama içinNe uyuyabildim ne şu an birşey yapabiliyorum saat 12 olsa artık gerçi onda da çok açık açık birşey diyemeyecek sanki çok ciddi bir tehdit olduğuna inaniyorum artık çok korkunç bir ülke haline geldik artık hiçbir şey normal değil
Abartmayın siz huzur içinde oturuyorsanız bu şehitlerimiz sayesinde siz huzur içinde otururken mehmetçiğin annesi babası diken üstünde oturuyor.Eki Görüntüle 2161124 huzur icinde ailemizle birlikteyiz elhamdülillah
BAŞKANIMIZ SAYESİNDE ALLAH RAZI OLSUN
Oylara bak.. Fazla gelmis herhalde.. Sokaklardan toplaniyor.. Rezillik adam boyu..
ilgisi yok biliyorsun
takimlarda bile iyi oynayan kalir
bizim için TÜRKİYE icin en iyisi şuan
daha iyisi olsa o gelir
bizler memnunuz MİLLET olarak
seçdikde BASKAN yaptik..
siz konusuyorsunuz biz yapiyoruz
on milyonlarca fark var milletimiz BAŞKANIMIZA güvendi ..
artik BAŞKANIMIZ devam edecek
dediği gibi hedef 2023..
Bence böyle olması iyi oldu daha çok dikkat eder ak parti teşkilatları artık küstürdugu kesimlerle de barışır insallah...Kızlar balkon konuşmasını nasıl buldunuz?
Erdoğan öncekilerde olduğu gibi kalabalık çıkmadı balkona.Seçmenin AKP yönetiminden çok kendisine oy verdiğini anladı bence.Sadece eşi ile çıktı.Milletimizin partimize verdiği mesajı aldık.Yeni dönemde eksiklerimizi gidererek daha fazla çalışacağız dedi.